Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden játékon végig lehet szaladni.
Én elővételben vettem meg és nem csalódtam benne. Valóban többet ígértek mint amit kaptunk, de közel sem olyan rossz mint ahogy beállították. Néhány vicces bugot leszámítva semmi komolyba nem futottam.
61 óra után még ennyi mellék küldetés maradt a térképemen.
Azóta még 2 karaktert kezdtem el.
-
Ez érdekes, mert nekem az NG 57.2GB (+750 MB save), minden DLC-vel.
Amúgy én is későn kezdtem el a játékot és utólag bánom (de azóta 3 és fél végigjátszásnál tartok), bár teszem hozzá, addig legalább nem volt hiányérzetem. Csak a Mass Effect trilógia hagyott bennem olyan űrt végigjátszás után, mint a Witcher 3. Ez a kettő nagyon magasan ver mindent az én szememben. (Nem állítanék sorrendet, mindkettőt imádom.)
-
nemlehet
őstag
Vannak játékok amiket néhány évente előveszek. Nagyon sokáig nem játszottam a Witcher 3-al, mert megjelenéskor nem volt hozzá gépem aztán időm, aztán éppen nem vonzottak az RPG-k... Hiba volt. Tényleg egy elképesztő alkotás, mestermű és örök élmény.
Hatalmas rajongója vagyok a könyveknek is, a játék más, de megítélésem szerint narratívájában, hangulatában és szellemében hű az író mondanivalójához. -
Steamen nem láttam a teljes verzióra háttértár igényt úgyhogy benéztem virágboltba és látszott a jelenlegi hely igény és mondom kösz nem, alig bírtam a days gone-nak is feláldozni valamit és úgy éreztem hogy muszáj venni valamit mindenképp, mert volt majdnem 10 ojró a fiókon és addig akartam megválni tőle amig leárazás van. HZD dlc-jét is le kéne nyomnom meg a FC6-ot befejezni, az 140GB-t legalább felszabadítana. De erre vVágási Feri biztos azt mondaná, hogy lenne 140 gigabájtom akkor letöltenék valami nagy játékot.
-
-
törölt tag
Épp minap nézegettem mennyi már a 100GB és felette játék alig 6-7 óra kimaxolt narratívval, ehhez képest a Witcher 50GB és szerintem a 2 kiegészítővel együtt, de talán külön is az eddigi legtartalmasabb játék amivel játszottam, pedig szinte az összes nagy név megvolt a műfajban.
-
NvidiaRTX
őstag
Jó kis game volt ez Lenry.
Kár hogy a Cyber nem sikerült elsőre ilyen jóra.
Ez az amikor az emberek vaktában hisznek egy olyan fejlesztő brigádnak aki korábban már nagy neveket tett le az asztalra. Majdnem 3 év kellett hogy rendbeszedjék a játékukat...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ugye? Ki nem látta ezt előre?The Witcher 3: Wild HuntFejlesztő: CD Projekt RedKiadó: CD ProjektMegjelenés éve:...
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest