- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- COD:MW4 segédlet gyűjtő
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Olga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonjoe
őstag
-
Szevam
senior tag
-
bitpork
nagyúr
-
simonjoe
őstag
-
Szevam
senior tag
Nem a lángost, amiről nemrég volt szó?
Belegondolva, nem tudom mennyibe kerül Siófokon a lángos, de szerintem egy bitpork/né hambival ár-érték arányban is jobban kijön az ember.

-
BigBlackDog
veterán
-
bitpork
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
simonjoe
őstag
-
bitpork
nagyúr
NEM EFELEDNI H LEGKÉSŐBB JÚLI 29-N LEZÁRÓDIK AZ ÉTEL ELŐRENDELÉS!
-
Qru
MODERÁTOR
-
kelly416
veterán
-
SpaceKombajn
aktív tag
-
SpaceKombajn
aktív tag
-
bitpork
nagyúr
Nem gondolod, hogy kissé illetlen ezt a kérdést feltenni ebben a topikban?
Nincs sértődés, max megcsúszik a kezünk és egy kis extra halapeno kerül a szendókba

-
Qru
MODERÁTOR
-
-secret-
Arcképgyáros
Valakinek útba esik egy meki?
-
macilaci78
nagyúr
-
Szevam
senior tag
Ebédre és vacsorára van lehetőség. Mi lesz a második reggelivel?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na de inkább befogom a szám, mielőtt Iza nekiáll lángost felverni...
És a 10 órai is ott van, azt kihagytad.
Fejlődésben lévő szervezetnek enni kell
. -
macilaci78
nagyúr
Ebédre és vacsorára van lehetőség. Mi lesz a második reggelivel?!
Na de inkább befogom a szám, mielőtt Iza nekiáll lángost felverni...
-
BigBlackDog
veterán
Van lángosra bevált hely a környéken?
-
Szevam
senior tag
-
focvis
veterán
Passzolom a kérdést.
-
macilaci78
nagyúr
-
Szevam
senior tag
-
focvis
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Szevam
senior tag
Előtte egy jó balatoni kitekintést érdemes tolni és akkor vissza is ér az ember 10:30-10:45 körül
-
bitpork
nagyúr
Siófuck Csanád utSZsa nyóc

focvis: mit tud bárki tenni? Lop? Ott lesz macilaci, ráültetem, meghalt. Eliszkol, te elkapod és a többi megy protokol szerint

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-secret-
Arcképgyáros
-
focvis
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-secret-
Arcképgyáros
-
Qru
MODERÁTOR
-
focvis
veterán
-
focvis
veterán
Kimenekülsz Bp-ről, Bia, Etyek, Alcsútdoboz, onnan Szfvár és szabad a gazda 7-es, vagy 8-as és onnan le Délnek.
-
focvis
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
Köszi srácok, ezek alapján kalkulálok akkor és jelentkezek!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
macilaci78
nagyúr
Ha vonatozás belefér, akkor Zugló Vasútállomás-tetthely retúrra a vendégem vagy.
9 körül tervezek indulni (ahogy Asszony magához tér) és általában utolsók közt szoktunk indulni, de nyilván igazodnánk a menetrendhez.(Népliget Buszállomás is útbaesik)
-
bitpork
nagyúr
-
Szevam
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Corsa02
őstag
-
Corsa02
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-secret-
Arcképgyáros
-
Corsa02
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Corsa02
őstag
Hány óra körül tervezetik az érkezést egyébként?
Győrből vagy környékéről érkezik valaki?
-
Szevam
senior tag
Kűdve!
-
Qru
MODERÁTOR
Ettől féltem én is. Kollégám azt mondja M1-811-8-as és úgy menjek le (Ő Füred és Bp között ingázik).
-
Qru
MODERÁTOR
Én indulnék inkább fél órával korábban és az M1 > Biatorbágy > Lovasberény > Székesfehérvár > Polgárdi (benzinkútnál finom a kávé) > Balatonakarattya > M7 útvonalat választanám.
Egyébként, ha nincs baleset, akkor szerintem vállalható, inkább csak a kiszámíthatatlanság a problémám (igaz ez az M1-re és M7-re is).
Á nem keringek, akkor megyek a régi 7-esen. Pesti matricám van, Bicskéig el tudok menni az M1-en de az is elég orosz rulett ahogy olvasom. Max megnézem az M7-et Martonvásárig aztán ott lemegyek a régi 7-esre.
-
kelly416
veterán
-
-secret-
Arcképgyáros
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
focvis
veterán
-
-secret-
Arcképgyáros
-
focvis
veterán
Hosszútávú tapasztalatom szerint szombaton délelőtt rosszabb, mint péntek délután. (Részemről az ellenkező irányból tervezek érkezni.)
BBD javaslata jobb az idegeknek. Ha csak Pest megyei matricád van, úgy a végén jó lesz a sima 7-es.
-
kelly416
veterán
Elméletileg táblázat töltve (telóról nem biztos, hogy sikerült) 3oldalas és 3pulled.
Zsé elutalva.
Érkezésünkredélkeletészak felől számítsatok valamikor 10 körül. Szerintem. -
BigBlackDog
veterán
Én indulnék inkább fél órával korábban és az M1 > Biatorbágy > Lovasberény > Székesfehérvár > Polgárdi (benzinkútnál finom a kávé) > Balatonakarattya > M7 útvonalat választanám.
Egyébként, ha nincs baleset, akkor szerintem vállalható, inkább csak a kiszámíthatatlanság a problémám (igaz ez az M1-re és M7-re is).
-
Qru
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
Egyszer már úgy elmennék én is. Szegedről nem megy esetleg valaki, akihez betársulhatnék, és ugyanaznap haza is jön?
-
Qru
MODERÁTOR
Utaltam én is.
-
focvis
veterán
-
1stVikman
senior tag
Táblázat kitöltve, összeg utalva.
A nagyja mennyiség elviteles lesz, dobozt viszünk.
-
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
Csak vicceltem. Azt a finom pulled porkot sem lehet kihagyni, de minden más is nagyon finom felétek.
Én viszont még egyszer nem vállalom a flekkent, mert az egész tali alatt azt sütögettem és sosem lett kész.

-
bitpork
nagyúr
-
kelly416
veterán
-
bitpork
nagyúr
-
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
-
Speeedfire
félisten
-
bitpork
nagyúr
Délelőtt lehet alunni akkor kicsit. Olyan 15 körül el szokott kezdeni oszlani a társaság és jellemzően 19 körül kezdődik a romeltakarítás.
Ha éhes lennél a táblázatba ejts bejegyzést.#87Speeedfire: nem ide kell visszatalálni hanem a címre az adott időben

-
cOxeR
Ármester
Én is mennék, jelenleg előtte nap dolgozom, vagyis ilyet se a szoktam mostanában, de esküvőt fotózok, azaz 2-án hajnalban végzek a naptárba beírtam.
-
Speeedfire
félisten
Visszatalalo komment.
-
Szevam
senior tag
Rendeld csak meg, majd vigyázunk rá.
Ez olyan kecskére káposztát értékű hozzászólás…
-
Qru
MODERÁTOR
Rendeld csak meg, majd vigyázunk rá.
Tudtam, hogy számíthatok rátok.

-
SpaceKombajn
aktív tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
bitpork
nagyúr
Szerintem utolsó hétvégén fogjuk zárni. Júli 27 ha nem tévedek.
-
Qru
MODERÁTOR
Meddig kell leadni a kajarendelési igényt?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Én még csak ma reggel kérdeztem meg az Asszonytól, mit fog kérni...

Ok, felírtam

-
macilaci78
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Szevam
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem csak Neked tűnt fel, hogy milyen nagy étkű vagyok.
Javítottam kicsit, 2 főre lesz az a mennyiség.Én tudtam hogy két főre lesz, de szerintem két főre is sok volt
Mondjuk ha vacsi is bele van kalkulálva akkor nem sok. -
BigBlackDog
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
BigBlackDog
veterán
Olyan, mint a lembasz: egy egészen kis falat megtölti egy felnőtt gyomrát.

Dél-egy körül már szokott lenni mit enni és utána folyamatosan elérhető.+1, egy fél hambit szoktam tudni dél környékén megfalatozni, az estig kitart (bennem).
-
Szevam
senior tag

Dél-egy körül már szokott lenni mit enni és utána folyamatosan elérhető.Lehet hogy Neked kisfalat…
-
Corsa02
őstag

Dél-egy körül már szokott lenni mit enni és utána folyamatosan elérhető.Köszi

Ennek a lembas-nak utána kellett néznem

-
macilaci78
nagyúr

Dél-egy körül már szokott lenni mit enni és utána folyamatosan elérhető. -
Corsa02
őstag
Az ételt úgy kell érteni, hogy ez egy-egy adag ugye? Tehát, ha egyedül megyek és meg szeretnék mindent kóstolni akkor a táblázatba 1-1-et kell írni?
Mikor szokott lenni az étkezés? Dél körül?
Nincs több hülye kérdésem, köszönöm
-
bitpork
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-secret-
Arcképgyáros
Céges iOS naptárba beírtam aug. 2-re, hogy "Siófok tali"
Kollegína rámírt, hogy megyek Eddára? Mert rákeresett és aznap Edda van gondolom Plázson.

Lehet úgy értette, hogy tali... vele?
-
macilaci78
nagyúr
-
Szevam
senior tag
-
bitpork
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
Szevam
senior tag
Beírva (tavaly keveset vittünk szóval)…
-
-secret-
Arcképgyáros
Nem tudom értelmezni a módosított címet.
-
macilaci78
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
De.
Ok és éppen emiatt lett megcsinázva mert te szótá.
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Leadtam a rendelést a menüre, igyekszem nem elfelejteni az elviteles edényeket.

-
bitpork
nagyúr
Senki nem szót h nem szerkeszthető a baszás. Mán az.
-
Szevam
senior tag
-
bitpork
nagyúr
-
Szevam
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
bitpork
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
-
Szevam
senior tag
-
Szevam
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
Szevam
senior tag
-
hcl
titán
-
Qru
MODERÁTOR
-
hcl
titán
Én nem akarok semmit! Az az idő már elmúlt amikor mindenkinek külön könyörögtem hogy jöjjön el és építsünk közösséget. Aki úgy érzi az megtalálja az információ morzsákat , aki meg volt és tetszett neki az úgy is tudja miről van szó

El sem tudod képzelni hányszor volt a 13 év alatt hogy elértem a pm limitet mert megpróbáltam személyreszólóan megkeresni az autós topikok aktív tagjait. És azt is nehéz lehet elhinni hogy milyen rátával sikerült
Ezt tök megértem, csak nekem ez nagyon távol áll, hogy odabacok valami részinformációt, azt' jóvan
Redditen csinálták ezt páran, hogy a magyar topicba random AI képeket dobált be, hogy fú de jól rajzol, és meglepődött, hogy mondták neki, hogy ez mi, és mi a francról van szó?
-
macilaci78
nagyúr
Én nem akarok semmit! Az az idő már elmúlt amikor mindenkinek külön könyörögtem hogy jöjjön el és építsünk közösséget. Aki úgy érzi az megtalálja az információ morzsákat , aki meg volt és tetszett neki az úgy is tudja miről van szó

El sem tudod képzelni hányszor volt a 13 év alatt hogy elértem a pm limitet mert megpróbáltam személyreszólóan megkeresni az autós topikok aktív tagjait. És azt is nehéz lehet elhinni hogy milyen rátával sikerült
Oda se neki! Mi örülünk, hogy megosztod velünk az örömöd.

-
bitpork
nagyúr

-
hcl
titán
Van a post-ban egy link, egy google táblázatra mutat, aminek a neve beszédes.

Szokd meg, a tavalyi esemény információit 3 különböző logout bejegyzésből lehetett összeszedegetni.
Bizony-bizony ezért a jutalomért meg kell dolgozni. 
Csak nem bírom, amikor nem bírja valaki kinyögni, mit akar
-
macilaci78
nagyúr
-
-secret-
Arcképgyáros
-
Met
nagyúr
-
-secret-
Arcképgyáros
-
Met
nagyúr
-
-secret-
Arcképgyáros
-
hcl
titán
-
Met
nagyúr
-
gban
veterán
-
-secret-
Arcképgyáros
-
hcl
titán
Mi lesz Aug 2-án?
-
6030D
addikt
-
Soderes
senior tag
-
bitpork
nagyúr
-
6030D
addikt
Megpróbálok jelen lenni. Olyat szokás, hogy betársulok valakihez (Vác)Bp -Saltlake vonalon?
bitpork: Júli 5-11 viszont ott leszek a szomszéd utcában, ha ott lesztek ti is...
-
bitpork
nagyúr
NAh végre egy kis élet

-
Corsa02
őstag
Aug 2 nekem is jó lehet

-
-secret-
Arcképgyáros
-
focvis
veterán
90%

Zasszonyt letámasztom a Zanyjánál. -
Szevam
senior tag
Néhány talit kihagytunk, augusztusra megpróbáljuk összeszedni magunkat
. -
Qru
MODERÁTOR
-
macilaci78
nagyúr
Minket is fel lehet írni a doboz oldalára.
-
bitpork
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
-
Emunem
őstag
lehet ide is betolakodom. Családostúl is lehet jönni?
-
stickermajom
addikt
A Lidl parkolóba nyaranta kitelepített sátrat 4 nagy klíma tudja hűteni, akkor a bitpork udvar is besátorozható ugyanígy és tudja hűteni. Probléma megoldva.
Arra azért kíváncsi lennék mennyi energiát zabálhat egy ilyen sátor hűtése egész nyáron, arra hogy az emberek kerti szerszámokat meg cipőket vásároljanak a szezonban, ahelyett bent a Lidlben ami amúgy is hűtve van és hőszigetelt is, eleve nagyobbra építették volna vagy valahogy átrendeznék oda beférjen.
Mi meg kukoricakeményítőből készült kanállal együnk, mert környezetvédelem van... Beszarok Európán megállás nélkül, közben az meg magába roskad a baromságába. Aztán csodálkoznak rajta, hogy az embereknek ebből elege van és felmutatott középső ujjal szarnak bele mindenbe.
Ráadásul német üzlet, miközben meg a töltőt kihúzkodják a falból, mert sokallják azt a 0.1W-ot.Nem akarom elvinni a topikot, de az offos részre +1000.
-
törölt tag
A Lidl parkolóba nyaranta kitelepített sátrat 4 nagy klíma tudja hűteni, akkor a bitpork udvar is besátorozható ugyanígy és tudja hűteni. Probléma megoldva.
Arra azért kíváncsi lennék mennyi energiát zabálhat egy ilyen sátor hűtése egész nyáron, arra hogy az emberek kerti szerszámokat meg cipőket vásároljanak a szezonban, ahelyett bent a Lidlben ami amúgy is hűtve van és hőszigetelt is, eleve nagyobbra építették volna vagy valahogy átrendeznék oda beférjen.
Mi meg kukoricakeményítőből készült kanállal együnk, mert környezetvédelem van... Beszarok Európán megállás nélkül, közben az meg magába roskad a baromságába. Aztán csodálkoznak rajta, hogy az embereknek ebből elege van és felmutatott középső ujjal szarnak bele mindenbe.
Ráadásul német üzlet, miközben meg a töltőt kihúzkodják a falból, mert sokallják azt a 0.1W-ot. -
Soderes
senior tag
Hogy egyeseknek milyen problémájuk van.
-
bitpork
nagyúr
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Met
nagyúr
Mindenképpen jelezd majd ha augusztus 2 vasárnap lesz
-
bitpork
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
bitpork
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
Yaay
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Yettel topik
- Az öregebb iPhone-okat felgyorsítja majd az iOS 27, ígéri az Apple
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Samsung Z Flip 7 256 Gb / Bontatlan - 2 év gari
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 workstation i7-11850H/32GB RAM/1TB SSD/RTX A2000
- ÚJ! Átlátszó Merevlemez ház SSD/HDD SATA 2,5" USB 3.0
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5k
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Prémium üzleti ultrabook i7-1270P/32GBRAM/1TBSSD/2.8K OLED
- 27% - ÚJ Asus ROG STRIX Z890-E GAMING WIFI Alaplap
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / akku: 88%
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG Ultrawide 34UM69G-B IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link EAP110 Outdoor AP
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest