Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#92751) Jovanny2 válasza Medocsabi (#92750) üzenetére


Jovanny2
őstag

Mindenki sír a Scalebound miatt. Én is nagyon vártam egészen az E3-ig, viszont akkor nagyon elment tőle a kedvem, szinte biztos, hogy kb. 5 perc alatt meguntam volna az alapján, amit akkor láttam. Nagy szörnyet lőttek benne 10 percen keresztül, és ennyi. Ennél még az Evolve is izgalmasabb volt, és látjátok az is milyen "sikeres" lett. Szóval, ez legyen a hét legrosszabb híre, és akkor már nagy bajom nem lehet. ;)

Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.

(#92752) frankdelgado válasza Medocsabi (#92750) üzenetére


frankdelgado
őstag

AGears-en kívül én sem tudok mit felhozni..a forza nem érint, A Halo már nem dob fel, a szinglit végigjátszom, de utána kuka. Hiába csinálnak 5-6-7. részeket..a skorpio meg önmagában nem fogja megmenteni őket. Komolyan mondom, én ezt nem értem. A konkurencia szárnyal, be van ígérve egy csomó cím, itt meg Recore szintű xarok mennek. Szerencsére a multi címekkel elvagyok. Ha a skorpio nem teljesíti az elvárásaimat, szerencsére van alternatíva.

(#92753) atish15


atish15
aktív tag

Valaki tud valami infót a Törökországi ingyen forzáról? Vagy kamu volt az egész? Tudom hogy még nem járt le a 21 nap.

(#92754) parandroid válasza okibots (#92716) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

"Az a 4 cím amit írtak, hogy erősen dolgoznak rajtuk sajna egyik sem érdekel kicsit sem..."

Nyugi, mást se nagyon. Talán a SoT az AC rajongóknak. Haloból már annyi van, tiszta CoD. Szerencsére a kevésbé exkluzív címek még viszik előre a dolgot, de azért lassan lehet, hogy érdemes lenne összekapniuk magukat. Mekkora sírás volt, hogy meghal a konzol, ha a Forza, vagy a GoW (Halóról is szó volt, nem?) megjelenik pc-re is, erre tessék: ha ezek nem lennének, le lehetne húzni a redőnyt.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#92755) gianni85 válasza Jovanny2 (#92751) üzenetére


gianni85
veterán

Nyugi én veled vagyok, a kezdetektől érdektelen volt számomra a játék. Illetve az elején még nem, de ahogy jött a videó a fejhallgatós metroszexuális főhősről én egyből el is engedtem :)

(#92756) birorichard válasza frankdelgado (#92752) üzenetére


birorichard
őstag

Bennem is kezd az megfogalmazódni, hogy nem volt feltétlenül jó ötlet most a one, ps-sel jobban jártam volna, egyedül engem is a scorpio tölt még el bizakodással, de nagyon találóan írtad, hogy attól h csinálnak valamiből x. címet, az nem fejlődés. Ha nem volna ennyi digit vásárlásom, elgondolkoznék egy ps-en, így viszont még mindenképpen megvárom a scorpio-t, aztán meglátjuk...

(#92757) parandroid válasza birorichard (#92756) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Mindezt akkor, amikor a 15 éves lányom azért panaszkodik, mert minden osztálytársának PS-e van, és nem tud velük online játszani. Nem Magyarország, tehát az ár igazából nem szempont, egyszerűen ez a népszerűbb. A korát persze megelőzte, mert amikor az akkori osztálytársai még mind Wii-vel bohóckodtak, neki már X360 volt, csodájára is járt mindenki a Kinectnek. Most meg amikor nálunk összejönnek a barátok, az egyik a hóna alá csapja a PS-t, és rákötik a tévénkre, aztán úgy táncikálnak. A One meg ott néz a szekrény sarkába félretolva hülyén, hogy most mi van, és csendben nyalogatja a tévéből kihúzott hdmi-kábele végét...

Csak szólok, kedves Microsoft, hogy ők a jövő vásárlói, de már ők mondják meg a szülőknek, hogy milyen konzol legyen otthon, szóval jó lenne tényleg összeszedni magát a konzolos divíziónak is, különben költözhetnek be egy kartondobozba a mobilos (ex-)kollégák mellé.

Szerk.: Nekem még mindig jobban bejön ez a platform egyébként, a balfasz ui-jával, meg a bugos store-jával együtt, de a gyerekeket az én szempontjaim már nem nagyon érdeklik, játszani meg nekem már úgysincs időm, szóval én csak a pénzt költöm, akkor viszont már lehet, hogy érdemes lesz arra költeni, amivel ők játszanának. Másrészt tiszta szerencse, hogy a nagyobbik csaj Forza-, a kisebbik Minecraft-mániás, GTA meg itt is, ott is van, szóval azért eljátszanak még.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#92758) Jovanny2 válasza parandroid (#92757) üzenetére


Jovanny2
őstag

Kinect, Just Dance? :) Annak szerintem pont a lányodék a célközönsége. Meg én, és a barátok pár whiskey-kóla után. :DDD A lányaim is elbohóckodnak rá.

[ Szerkesztve ]

Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.

(#92759) i@lex válasza parandroid (#92757) üzenetére


i@lex
őstag

Ez a felnövekvő új hullám annyira írástudatlan és ostoba, hogy ezek egészen biztosan nem lesznek a jövő vásárlói, előbb halnak éhen.

(#92760) Csapoati válasza i@lex (#92759) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Mintha ezt már 20 éve is hallottam volna...

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#92761) vg válasza Csapoati (#92760) üzenetére


vg
addikt

Ha ezt egy műszaki phd-s arc mondja, oké. Viszont, amikor egy gimiben éppen átbukdácsolt valaki mondja ezt, az mindig vicces. :C

(#92762) NyMRooD válasza Jovanny2 (#92758) üzenetére


NyMRooD
őstag

És sajnos semmi más nincs is one-on kinectre (ja még ott a sports). Nem értem miért ölte meg az ms, a kötelezővé tétele nem tetszett a népnek (na meg a drágább konzol).

vg: Hát ha egy phd-s arc mondja akkor pont nem oké, mert szvsz műszaki vonalon többségében nem azok kerülnek oda akik tudják a dolgokat (azok általában zsíros állást szereznek maguknak). Persze tisztelet a kivételnek.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#92764) Jovanny2


Jovanny2
őstag

Szerk.: Én csak behalóztam, hogy kérdezett valaki fehér kontrollerről?! :DDD

Mindegy, itt a válasz:

Itt most az S kontrollerről beszélünk, gondolom. Már a BT miatt. Ez az első, ami BT-os, és külön speckó vevő nélkül használható PC-n, szóval a Dusk Shadow biztos nem jó. GoW 4-esből van S-hez kiadott, de azt külön meg kell kérdezni, BTos-e. Szerintem ez amit linkeltél nem az. Van fekete is már S-ből, de csak az a biztos, ha látod a dobozát és rajta van a BT logó.

Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.

(#92765) #48967168 válasza Jovanny2 (#92764) üzenetére


#48967168
törölt tag

Én kérdeztem, de eltűntem az éterből... :)

Köszi a választ, a legszimpatikusabb egy sima fekete lenne, de az új BT vevővel...

(Bakker, most kaptam egy üzit, hogy a komment végi poénomat hirdetésnek vette a szőröszívű moderátor... :D
No mind1, a választ megkaptam...)

[ Szerkesztve ]

(#92766) Medocsabi válasza birorichard (#92756) üzenetére


Medocsabi
addikt

Én ezért (is) döntöttem úgy hogy erre a generációra csak lemezes játékokat veszek már.kivéve ha valami nagyon great deal.pl metro redux bundle volt annó.

(#92767) Jovanny2 válasza i@lex (#92759) üzenetére


Jovanny2
őstag

Még jó, hogy nem te neveled a gyerekeimet... Gyanítom, hogy a 4 éves lányom kevésbé ostoba, mint az, aki ilyeneket ír. Az írástudatlanság nála még természetes. Minden a nevelésen múlik. Biztosan lesznek nehéz időszakok, de hidd el, hogy veled is voltak...

Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.

(#92768) Petreszku válasza i@lex (#92759) üzenetére


Petreszku
senior tag

Szia! Azért így általánosítani kicsit durva.

(#92769) vg válasza NyMRooD (#92762) üzenetére


vg
addikt

A bme automatizálási tanszéken a végzősök jót röhögnek a "többségében nem azok kerülnek oda akik tudják a dolgokat" gondolatodon. :DDD

(#92770) Stauffenberg válasza Medocsabi (#92750) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Nálam még a GoW sem motiváló tényező, egyszerűen nem köt le. A Halo még elmegy, de azért nem vagyok megveszve érte.

Viszont a Forza nagyon nagy kedvencem. A Fable elkaszálása a legnagyobb szívfájdalmam, az volt a másik kedvencem az Xbox exkluzívok között, rengeteg játékórát tudtam beleölni a korábbi részekbe.

Még nem tudom, hogyan, de a barátnőmnek be kell adnom, hogy szükségünk van egy PS4 Pro-ra. :D Az ottani exkluzívok egyszerűen jobban bejönnek. A Forzák innentől jönnek PC-re is, szóval már annyira nem vagyok motivált a platformon maradás miatt (noha magát a platformot sokkal jobban szeretem, mint a PS ökoszisztémát).

(#92771) kresz2 válasza i@lex (#92759) üzenetére


kresz2
tag

Ha így általánosítanánk akkor nyugodtan mondhatnánk ezt a jelenlegi generációra is.
Amúgy a gyerekeim nevében is kijelentem hogy hülyeséget írtál.

(#92772) birorichard válasza Stauffenberg (#92770) üzenetére


birorichard
őstag

"barátnőmnek be kell adnom, hogy szükségünk van egy PS4 Pro-ra." - ne is mondd - közel lehetetlen. :D

engem leköt a gow, annak a hiánya fájna, ugyanakkor uncharted, last of us, god of war, Horizon Zero Dawn, tlg, Detroit: Become Human, Order 1886, stb. amiket szívesen kipróbálnék...

[ Szerkesztve ]

(#92773) postasbeci


postasbeci
csendes tag

Halo: The Master Chief Collection, Call of Duty: Ghosts, Tom Clancy's The Division.

A fenti három játékot néztem ki cdkeysen.
Kezdő konzolosnak (meg úgy egyáltalán kezdő játékosnak) melyiket ajánlanátok inkább?

Beszorultam sajnos a négy fal közé és valamivel el kellene tölteni az időt, de amik játékok a gyerekeimnek vannak engem nem kötnek le.

[ Szerkesztve ]

(#92774) eL Geri válasza birorichard (#92772) üzenetére


eL Geri
őstag

Adjatok tippet, én kisebb igényű vagyok:
Az én menyasszonyomnak csak annyit kellene beadnom, hogy nekem valamiért játszanom kellene :D
Nem kell új gép, nem kell több játék (egyenlőre), csak szabad játékidő, rosszallás nélkül :DDD

(#92775) birorichard válasza eL Geri (#92774) üzenetére


birorichard
őstag

ez egy örök harc, sohasem győzhetsz. :D

(#92776) eL Geri válasza postasbeci (#92773) üzenetére


eL Geri
őstag

Phuuu, érdemes egyenként utánanézned a játékoknak. Kinek mi jön be.

Nekem pl. a Ghosts jött be ezekből. Szeretlek agyatlanul lövöldözni, és most már árában van a régi COD, többet nem ér, de ennyit igen. Persze ne várd tőle a mai grafikai szintet, mégiscsak páréves játék.
Halo valahogy sosem izgatott.
A The Division meg összetettebb, sok órát igénylő, fejlődős móka... nekem instantabb élmény kell.

[ Szerkesztve ]

(#92777) postasbeci válasza eL Geri (#92776) üzenetére


postasbeci
csendes tag

Utoljára amit játszottam és szerettem is a Medal Of Honor AA volt PC-n. :DDD
Szóval ehhez mérten kellene a javaslat, azt is figyelembe véve hogy nem vagyok kontroller virtuóz.

Más játék ajánlatok is jöhetnek a fenti ársávban.

[ Szerkesztve ]

(#92778) Medocsabi válasza eL Geri (#92774) üzenetére


Medocsabi
addikt

Nálam hál istennek párom is szeret kockulni :) míg ő forzázik addig én a laptopon starcraftozok :D

(#92779) frankdelgado válasza birorichard (#92756) üzenetére


frankdelgado
őstag

Én sem akartam kidobni a pénzt az ablakon a digitális vásárlások kapcsán....mikor cseréltem az s modellt, erősen rezgett a léc, de annyi cuccom van, hogy ha idén karácsonyig már semmit nem veszek, akkor is bőven marad.... Most ugyanzeket a játékokat vehetném meg ps-re...

(#92780) eL Geri válasza postasbeci (#92777) üzenetére


eL Geri
őstag

Akkor a COD: Ghosts.

Vagy pl. a Battlefield 4-es is szóba jöhet, ami már jó árasított.
Illetve az EA access előfizetéssel (1 év kb. 6000 Ft), játszhatsz vele, és sok mással, amíg tart az előfizetés.

De arra számíts, hogy PC után kell egy kis idő mire FPS-eknél rááll a kezed az irányításra.

Illetve újak közül én erősen ajánlom a Titanfall 2-őt, kellemes FPS játék, és gyorsan le is olcsósodott.

[ Szerkesztve ]

(#92781) Stauffenberg válasza birorichard (#92772) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Nem lehetetlen, hétvégén mutattam neki, hogy felújítják a régi klasszikus Crash Bandicoot részeket, kislányként rengeteget játszott vele PS1-en, rögtön könnyek szöktek a szemébe és követelte, hogy vegyem meg Xboxra most azonnal... mondtam az lehetetlen, PS-exkluzív. :D

Bár most, hogy növekszik az Xbox One játékgyűjteményem is, szerintem maradna ez is és inkább a lemezes X360-as BC játékok begyűjtésére mennék rá. Sajnos a PS visszafelé kompatibilitása a vicc kategória. Meglátjuk mi lesz.

(#92782) NyMRooD válasza vg (#92769) üzenetére


NyMRooD
őstag

Utolsó a témában mert itt nagyon off: Örülök, de az általam ismert phd-s hallgatók nagy részére ez nem igaz és a belőlük lett tanárokra sem. De hangsúlyozom ez nem mindenkire vonatkozik, csak nálam elég általános tapasztalat, hogy aki a phd-val henceg annak pont nem kellene. (teszem hozzá én programozó vagyok és a saját szemszögemből nem látom értelmét)

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#92783) akooos


akooos
veterán

AC: Unity továbbra is :D Letöltöttem a Dead Kings DLC-t, 20 perc játék után kifagyott az egész, a box rebootolt... Azóta nem tudom elindítani a játékot, mert azt írja, hogy "unable to download this". De mi az a "this"? Internet van a gépen, működik minden, csak a Unity nem akar elindulni... Valami jó tanács, vagy hagyjam a francba ezt a bugos kakit? :(

Szerk: most más játékkal is ezt csinálja. Network error és unable to install this....

[ Szerkesztve ]

(#92784) vg válasza NyMRooD (#92782) üzenetére


vg
addikt

Értelme annyi, hogy te mint kis programozó soha nem leszel felettük a munkahelyi hierarchiában. Ilyen az élet.

(#92785) HagaNRG válasza Bazsi1987 (#92687) üzenetére


HagaNRG
őstag

"a menübe lépkedek és egy férfi hang pofázik folyamatosan "

Mondd meg apádnak, hogy addig várjon már csöndben, amíg elindítod a játékot... :R

(#92786) postasbeci válasza eL Geri (#92780) üzenetére


postasbeci
csendes tag

EA Acess van, BF4 nekem túl gyors, Titanfall első része jobban bejönne, de ott ugye csak multi van, ahol másfél perc alatt lelőnek.
Második részben van már kampány?

Néztem YT videokat a három játékról, ahogy most látom félő hogy a COD Ghosts-al ugyanúgy járnék mint a BF4-el.
Egyree inkább a Halo felé hajlok, Division a Magyar felirat miatt jönne be, de félek hogy a játék túl bonyolult lenne nekem.

(#92787) L_YKing válasza Bazsi1987 (#92687) üzenetére


L_YKing
addikt

Hosszan homegombg es start (3 vonal egymas alatt).

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#92788) eL Geri válasza postasbeci (#92786) üzenetére


eL Geri
őstag

Igen, a Titanfall 2-ben van egy jó kis kampány.
Egyetlen hátránya, hogy rövid, kb. mint az összes FPS (COD, BF...).

Bár aki csak néha ül le kicsit játszani, pl. én, annak több mint egy hónap volt kijátszani :B

(#92789) postasbeci válasza eL Geri (#92788) üzenetére


postasbeci
csendes tag

Hm... megnézem akkor milyen árban megy ez a Titanfall 2.

Új kérdés :DDD

Magyar feliratos játékok, Watchdogs most 4k a Live-on, vagy Division cdkeys-ről.
Melyikkel egyszerűbb játszani?

(#92790) brumi1024 válasza postasbeci (#92789) üzenetére


brumi1024
veterán

Mit jelent, hogy egyszerűbb?

(#92791) Medocsabi válasza postasbeci (#92789) üzenetére


Medocsabi
addikt

sztem division pofonegyszerű a magyar felirat miatt. :) meg amúgy is.

(#92792) postasbeci válasza brumi1024 (#92790) üzenetére


postasbeci
csendes tag

Én szempontomból egyszerűbb, könnyebb, pl. könnyebb irányítani, kevésbé bonyolult a fejlesztgetés, magyarán én mint abszolut kezdő játékos könnyebben elboldogulok a játékmenettel.

[ Szerkesztve ]

(#92793) brumi1024 válasza postasbeci (#92792) üzenetére


brumi1024
veterán

Hát ebből a szempontból talán hasonló a kettő. A Divisionben azért el lehet mélyedni, de az alapokat jól magyarázza el.

(#92794) lacy86


lacy86
addikt

COD: BO3-ban mi utan kapok token-t?

[ Szerkesztve ]

(#92795) Mister_X válasza lacy86 (#92794) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Prestige után.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#92796) csabamigo


csabamigo
aktív tag

Valaki megírná nekem,hogy a:
The Witcher 3.Goty és a Diablo 3. R.o.S.mekkora helyet igényel?
Előre is köszi

Az Élet a Legjobb Méreg!

(#92797) ciceroo válasza csabamigo (#92796) üzenetére


ciceroo
tag

Witcher 3 GOTY - 39,84 GB
Diablo 3 RoS - 33,24 GB

Xbox Store alapján...

[ Szerkesztve ]

(#92798) Bishi válasza Jovanny2 (#92758) üzenetére


Bishi
tag

Az MS pont azzal követ el hibát, hogy a valódi egyedi újítást a PS-hez képest azaz a Kinectet kukázták. Ha az nincs, akkor nem látom nagyon az előnyét az XBoxnak a PS-el szemben. Oké szerencsére sok játék ugyanaz, de exklúzivitás sincs. És most ez a Windowson játszás is elmossa az Xbox értelmét. Valahogy kéne adniuk új értelmet, miért is érdemes Xboxot vennie valakinek. A kisgyerekeseknek kb. a legjobb móka a 360-as xbox, arra még van sok kinectes játék.
Lehet nem eléggé jól informálódtam, amikor 1 éve konzolba ugrottam, de nekem fájó hiány a Kinect és a local co-op. Ennyire egyedi ezen igényem, és mindenki csak fps-ezni akar multiban?

[ Szerkesztve ]

(#92799) csabamigo válasza ciceroo (#92797) üzenetére


csabamigo
aktív tag

Köszönöm

Az Élet a Legjobb Méreg!

(#92800) Atomgeszi válasza Bishi (#92798) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Local co-op szerintem mindenhol halott.. :(

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.