Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#132701) sugarforce válasza l.skywalker (#132687) üzenetére


sugarforce
őstag

köszi. :R

(#132702) hati válasza l.skywalker (#132697) üzenetére


hati
addikt

Jut eszembe, én a lemezes játékokat is online veszem és nem a boltban sétálva. Gyanítom, hogy ez sokaknál így lehet.

(#132703) l.skywalker válasza vg (#132699) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Én ezt MINDENRE értettem az életben, nem csak kifejezetten konzolokra/informatikai cuccokra.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#132704) mike1334 válasza vg (#132696) üzenetére


mike1334
veterán

Na nekem csak egy doktori címre feljogosító diplomám van, lehet azért nem megy :D Amúgy meg én se járok konzol boltba, mert a digitális olcsóbb, mint a használt náluk...és még csak informatikus se vagyok.

Szerk.: ja de eszembe jutott, már voltam konzol boltban...ott is letöltőkódot vettem :P

Szerk2: amúgy a mai fiatalság nem is az internetről tájékozódik, hanem a konzolboltban lóg...mint anno az Éretlenekben a tékában :D

[ Szerkesztve ]

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#132705) frankdelgado válasza vg (#132699) üzenetére


frankdelgado
őstag

Az az elvárható, hogy az ember tudja mit vesz. Esetleg utánanéz az interneten - ettől még nem lesz fanatikus, csak tudatos vásárló . Aki nem ilyen, azt a mai világban csak birkanépnek hívjuk. Aki meg annyira informatikai analfabéta, vagy elzárkózik ettől a dologtól, az meg úgysem vesz konzolt.

(#132706) negyven2 válasza l.skywalker (#132697) üzenetére


negyven2
veterán

Az, hogy te nem jártál konzolboltba vásárolni (én is maximum az Online felületen vettem ott tartozékokat/pár db játékot) azért a játékosok 70% még használj őket (kb 70/30 a lemezes/digitális játékeladás).

"Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

(#132707) sugarforce válasza vg (#132696) üzenetére


sugarforce
őstag

most komolyan pár túlárazott amcsi bolt hisztijéből van ez kikövetkeztetve? :D NEm hiába nem követem az sg-t már évek óta...
Egyébként a 300+ játékomból talán 3-at vettem egyáltalán boltban, ebből egyet konzol boltban. Ahhoz meg nem kell informatika/konzol/akármi fanatikusnak lenni, hogy valaki ne konzolboltban vásároljon, hanem pl digitálisan.

[ Szerkesztve ]

(#132708) vg válasza frankdelgado (#132705) üzenetére


vg
addikt

Szerintem ti valami burokban éltek, konkrétan fórum burokban. Azért nem ártana néha beszélni, ismerkedni is emberekkel. Várj csak, lehet majd a neked egyszerű birkanépű ember, aki majd a vakbér perforációd műti csak esténként vagy hetene 1-2 órát akar kicsit játszani és nincs ideje/kedve foglalkozni az online dolgokkal/előfizetésekkel/szarságokkal, vszinont most majd nem tud venni semmilyen játékot a boltban. Gondolkozzál már egy kicsit mielőtt birkázol.

(#132709) sugarforce válasza mike1334 (#132704) üzenetére


sugarforce
őstag

Na nekem csak egy doktori címre feljogosító diplomám van...és még csak informatikus se vagyok.
Sz@r lehet neked :DD :DDD :DDD :DDD Én ilyenkor hátradőlök és felszisszentek egy sört.

[ Szerkesztve ]

(#132710) Zoleee83 válasza vg (#132708) üzenetére


Zoleee83
addikt

Nincs ideje felmenni a netre összekattintani 5 perc alatt amit neki ki is visznek házhoz akár időre, vagy azonnal letölthetővé válik, de van ideje eltéblábolni egy boltba és eltölteni X időt utazással/vásárlással.Ne haragudj de nem értem! a logikád. :U

Ha azt mondod hogy arra szükséged van, hogy boltban megnézd/megtapogasd, lemezre amit továbbadhatsz, az rendben van, én is így látom, de ettől még tartom, ha nem lennének konzolboltokban kapható, a márka/termék nem tűnne el túl nagy/jól bejáratott és emellett szeretett név.

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#132711) mike1334 válasza sugarforce (#132709) üzenetére


mike1334
veterán

Hát na, senki sem tökéletes :D

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#132712) sugarforce válasza mike1334 (#132711) üzenetére


sugarforce
őstag

Én sem vagyok tökéletes, hiányzik belőlem a hiba :DD

[ Szerkesztve ]

(#132713) Madoc válasza sugarforce (#132693) üzenetére


Madoc
veterán

Usa-ban vedd, nagyon jó a dollár most!

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#132714) l.skywalker válasza vg (#132708) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

De mondom én nem itteni dolgokról beszélek. Az én ismeretségi körömben nagyon kevesen vásárolnak már csak úgy a boltban. Nekem a szüleim is már a legtöbb dolgot online veszik és a játékos ismerőseim között is aki lemezest vesz, az is ezt online teszi meg. Tény, rengeteg külföldi ismerősöm van, főleg Kanadából, Németországból és Anligából - de nem véletlen, hogy az Amazon ezekben az országokban egy pont olyan hétköznapi dolog, mint nálunk a sarki bót. Az összes ismerősömnek van már Alex-ája és csak akkor mennek el boltba, ha valami különleges dolgot keresnek. És az itthoni ismerőseim többsége is házhoz szállítat a Tesco-val. Elhiszem, hogy vannak még emberek akik bemennek a konzolboltba, ha Ricsi még regisztrált tag lenne itt biztos el tudná mondani mekkora a forgalmuk a boltokban, de nekik is van online felületük. Én nem azért élek ilyen világban, mert burokban vagyok, hanem mert szerintem ezek lehetőségek és élek velük.

Az pedig, hogy minden ismeretség nélkül te simán arra asszociálsz, hogy antiszociálisak vagyunk az elé elszomorító én sem mondtam rád azt, hogy le vagy maradva a világtól.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#132715) twi452 válasza vg (#132708) üzenetére


twi452
senior tag

Szerintem az ilyen emberek számára tolja a konzol home-ja a Store reklámokat.
Annál nincs kényelmesebb mint ott megvennie, és "pár" perc múlva játszhat.

(#132716) sugarforce válasza Madoc (#132713) üzenetére


sugarforce
őstag

azt néztem még az este, majd ha hazaérek, bezsákolom.

(#132717) l.skywalker válasza Zoleee83 (#132710) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Illetve szerintem ne a hazai vásárlói szokásokból induljunk már ki, hiszen ez az Xbox és a kereskedők közötti vita leginkább olyan régiókban lesz fontos, amelyek elég nagy fogyasztással bírnak a konzol háza táján.

A hazai bevétele az Xboxnak gondolom nem annyira mérvadó.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#132718) red6t6 válasza l.skywalker (#132695) üzenetére


red6t6
tag

:R

Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem

(#132719) Def26 válasza mike1334 (#132694) üzenetére


Def26
félisten

Ilyen cikkek jöhetnének ide a gamepodra is. Ha már beleférnek a rumorok redditről lehetnének ilyen szabad hondolatok is. :D

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#132720) sugarforce válasza vg (#132708) üzenetére


sugarforce
őstag

Azért, mert nem értünk egyet, azt gondolod, hogy nekünk nincsenek barátaink és antiszociálisak vagyunk? NA meg, hogy burokban élünk? Simán mások a tapasztalatok és igen, egyre többen vásárolnak online, most nem csak konzolokról, játékokról beszélek, hanem egy akár sima bevásárlásról. Nem hiába terjeszkedik a lidl, aldi, auchan is házhoz szállítós területen. Szerinted miért van, hogy a futárok állandóan le vannak terhelve? Főként nem azért, mert Kis Rozália elküldi az anyjának a fazekat egy évben kétszer. Évről évre egyre nagyobb a netes vásárlások száma minden területen. Egyre többen fizetik a számlákat online és még sorolhatnám. Persze az tény, hogy sokan járnak boltokba, ez vitathatatlan tény, de az online vásárlás egyre nagyobb teret hódít világszerte.
Egyébként én még mindig azon vagyok kiakadva, hogy az egész dolog egy elég gány sg-s cikk alapján indult, ami ráadásul pár külföldi bolt vergődésének a totális túlreagálása. Elhiszem, hogy fáj nekik, hogy kevésbé fogják venni a túlárazott használt játékokat. Miért is bukna bele bárki is a GP-be? Az EA Access-be miért nem bukott bele az EA? Clickbait a köbön.

[ Szerkesztve ]

(#132721) NyMRooD válasza vg (#132699) üzenetére


NyMRooD
őstag

Attól, hogy valaki meg tud oldani egy problémát online még nem lesz "konzol/informatika fanatikus" ez már a digitális "írástudás" része, ami nélkül ma egy átlag ember már nehezen tud érvényesülni, lehet, hogy ez annyira nem jön még át nálunk, de hamarosan átfog, szóval igen, elvárt dolog (azt, hogy erről ki mit gondol, nem ennek a topiknak a témája, szóval ne kezdjünk el erről vitatkozni). Én személy szerint 4x vásároltam konzolboltban, abból 2x másnak.

[ Szerkesztve ]

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#132722) Akelaus válasza sugarforce (#132720) üzenetére


Akelaus
senior tag

:C

vg: Már megérte benéznem, mert megtudtam, itt élek a fórumon.
Közben meg: mozi, színház, koncertek, plázázás, főzés otthon, lakberendezés stb, de itt élek.
Életemben nem jártam konzolos boltban, a játékaim mind digitálisak, már csak azért is mert elég az INTERNETEN megnéznem, hogy ha megveszem lemezesen mennyivel drágább, amit úgysem adnék el.
Legyenek nyugodtan konzolboltok, de akkor adják olyan áron a játékaikat. Vegyék a fáradságot és nézzék a heti akcióját az MS-nek, mert baromira nem foglalkoznak vele. És olyankor a "birkákat" szépen leveszik.
A mai világban már annyira elterjedt e netes vásárlás, hogy tényleg, legyen birka, aki nem használja ki.
Vagy akár ha másra nem használja, az árak összehasonlítására, aztán mehetnek tipródni a boltba.

(#132723) pzstm válasza sugarforce (#132720) üzenetére


pzstm
titán

tuti nem hallottad, de filmstudiók ezrei buktak bele netflixbe, huluba, HBO Go-ba, zenét meg nem írtak az elmúlt tíz évben újat itunes, spotify, pandora és google music miatt

:P ;]

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#132724) vg válasza Akelaus (#132722) üzenetére


vg
addikt

Neked bejött az élet, tök jó. Olvasgatva gondolkozik az ember... azért lehet nem véletlen, hogy törölte magát innen a konzolvilágos gyerek... :D :D :D

[ Szerkesztve ]

(#132725) zzola


zzola
félisten

(#132726) Akelaus válasza vg (#132724) üzenetére


Akelaus
senior tag

Most azért jött be nekem az élet mert nem jártam konzolos boltban? Tényleg nem értem..
Ugyanúgy nekem is, ahogy gondolom másoknak is vannak problémái, de ennek ellenére élem az életem, nem csak online, hanem személyesen is. Élek a mai világ adta lehetőségekkel, ergo kihasználom az internet adta szabadságot, a szabad választatás lehetőségét, a döntés pedig mindenkié.
Te elmész a konzoloshoz, és megveszed ott, én nem, én ha kell megveszem digitálisan, vagy 2500-ért a Game Pass-ban játszom majd végig.
Ettől még nem élek burokban, meg itt a fórumon. Sőt meg merem kockáztatni én vagyok az aki még az Xbox-ot is a legkevesebbet használja mindegyikünk közül (több mint egy hónapja a dobozában).
A konzolvilágos meg hogy miért törölte magát? Azt sem tudtam, hogy tag. :D

(#132727) Keksz válasza zzola (#132725) üzenetére


Keksz
senior tag

5 napja EUR 169,65 volt :-D
Közben nekem meg is jött, már azon vannak a játékok.

BF-kor volt 159€
Jó cucc.
Végre van helyem

(#132728) frankdelgado válasza vg (#132708) üzenetére


frankdelgado
őstag

Nézd meg hányszor vagyok jelen a fórumban. Olvasom, mert alkalomadtán értékes információkat nyerek ki. A heti néhány óra játékos meg én vagyok, ennek ellenére utánanézek a dolgoknak. Vannak hús-vér ismerőseim, akik között mérnökök is vannak, meg informatikusok is és páran már fordultak hozzám, a milyen konzolt vegyek kérdéssel. Mert van nekik annyi eszük, hogy kérdezősködjenek. Sőt van orvos ismerősöm is, aki meg a telefonokkal van képben és éppen a közelmúltban igazított el engem telefonvásárlás kérdésben. Szóval úgy gondolom, hogy csak a levegőbe beszélsz és nem tudom mit akarsz megmagyarázni. Szerintem te sem.

(#132729) zzola válasza Keksz (#132727) üzenetére


zzola
félisten

Nem figyeltem, ma jött csak e-mail...
De mit csinálsz ekkora tárhellyel?

(#132730) hati


hati
addikt

A "Xbox Live helyi, kooperatív" kihasználásához is kell gold előfizetés vagy csak az online-hoz kell?

(#132731) sugarforce válasza pzstm (#132723) üzenetére


sugarforce
őstag

Persze, de bukott platformokról miért beszélünk? :P Bár akkor a topik is zárható :DD :DDD

(#132732) vg válasza frankdelgado (#132728) üzenetére


vg
addikt

Te is egy sikeres ember vagy, hiszen itt mindenki az, tehát mindenki más birka.

(#132733) Erdei88 válasza frankdelgado (#132728) üzenetére


Erdei88
veterán

Szeret kötekedni és személyeskedni. Tőle megszokott. Szerintem engedjétek el :K

(#132734) frankdelgado válasza vg (#132732) üzenetére


frankdelgado
őstag

Nem mondom, h könnyű így élni, mert a siker megrészegíti az embert. Ugyanakkor ez nagyobb felelősséggel is jàr. Megpróbàlok segíteni szerényebb képességű embertàrsaimnak is. Ezzel a fórumlakók is így vannak remélem. Neked segíthetek még valamiben? :DDD

(#132735) mike1334 válasza vg (#132732) üzenetére


mike1334
veterán

Azért szerintem nem kell hozzá két doktori diploma, hogy ha venni akarok valamit, ami ráadásul nem is egy pár forintos szirszar, akkor előtte utánanézzek neten....:P

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#132736) Grawens válasza vg (#132696) üzenetére


Grawens
senior tag

Viszont Tv-t szinte mindenki néz. Elég lesz MS részéről egy 20mp-es reklám és kész. ;)

(#132737) Madoc


Madoc
veterán

Hagyjátok már békén szegényt, átjött a kékektől mókázni picit ti meg beleálltok!? :N

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#132738) frankdelgado válasza mike1334 (#132735) üzenetére


frankdelgado
őstag

Öreg fószer a kocsmában:
- Háááát amikor én egyetemre jááártam....
-azt mikor járt maga egyetemre Bélabá'?!!!!!
- há' onnan hordtam a moslékot........

(#132739) Grawens válasza sugarforce (#132709) üzenetére


Grawens
senior tag

"Én ilyenkor hátradőlök és felszisszentek egy sört."

Nem úgy akartad írni, hogy felpisszentesz egy pattintós zsemlét? :DDD

(#132740) Zoleee83 válasza Madoc (#132737) üzenetére


Zoleee83
addikt

Én jól szórakozom, a Stand Uposoknak hasonló műsorért fizetni szoktam, itt meg ingyen van! :DDD
"Nem hittem hogy ma még feldob valami, de ez a szuper produkció! Butitájm! - Ford Fairlane"

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#132741) sugarforce válasza frankdelgado (#132734) üzenetére


sugarforce
őstag

Ben Parker bácsi tanított erre? :D

(#132742) #95558144 válasza vg (#132724) üzenetére


#95558144
törölt tag

Gondolom rászólt a tulaj, hogy nem kéne ilyen formán jelen lennie az éterben.

(#132743) kresz2


kresz2
tag

Sziasztok!
Ha elkezdek most gyűjtögetni szingapúri és angol accounton pénzt amit később,mondjuk év végén szeretnék levásárolni az nem évül el?
Úgy értem van egy dátum amíg fel kell használni?
Könnyebb lenne ha minden hónapban vennék gift card-ot,és csak a nagy akciók alkalmával vennék játékot.

(#132744) Madoc válasza #95558144 (#132742) üzenetére


Madoc
veterán

Üdv a zöldeknél. Nem, a kékek hőbörögtek itt a fórumokon hogy reklámozza a one x-et, amire kapott egy büntit és inkább törölte magát.

[ Szerkesztve ]

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#132745) zzola válasza kresz2 (#132743) üzenetére


zzola
félisten

Nem.

(#132746) Madoc válasza kresz2 (#132743) üzenetére


Madoc
veterán

Megmarad persze, vásárolj nyugodtan de tul sokat nem táraznék be max 1 aaa játék árát, mert ha becsukják a kiskaput akkor pofáraesés lesz.

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#132747) hati


hati
addikt

Erre is nézzetek rá plííz.

Hívószavak: PS4, Sony ;)

(#132748) Madoc válasza hati (#132747) üzenetére


Madoc
veterán

Én ugy tudom hogy az online multiplayerhez kell csak. Ha offline-ban van a géped attol még osztott képernyőn tudod nyomni. Vagy nem ezt kérdezted? :F

Hívószavak.. Nem értettem aztán leesett :D igen arra ugrik mindenki, vagy csönd lesz mint most..

[ Szerkesztve ]

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#132749) ferkoczy válasza l.skywalker (#132688) üzenetére


ferkoczy
tag

Ez inkább olyan kioktatás magas lóról-nak tűnik...
Most komolyan, ilyenektől nyugodtabb a lelked utána??? Mert hogy érdemi információt nem vársz magad sem, arra fogadnék... :-/

(#132750) Madoc válasza ferkoczy (#132749) üzenetére


Madoc
veterán

Szerintem elvárható hogy egy műszaki áruházlánc otthon legyen műszaki dolgokban. Talán valaki majd rájön így, hogy hülyeségeket írkálnak ki a termékeikre.

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.