Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#27476) virkir válasza diegho (#27471) üzenetére


virkir
veterán

Ezekben részben igazad van meg mint írtam csak akkor hatékonyak, ha támogatja őket a csapat, company, CW, mert szerintem fogják őket vinni legalább kipróbálni és a platoon.
Randomba egyedül nem lesz egyszerű nagyon meg kell tanulni vele játszani.
Hidd el mozgékonyak azok, amikor az 50 100-at berakta mines-ra mindig előbb fent voltam a hegyen mint a többi med. Namost ezt gondold el ha nem 51 a vége hanem 65. Erősek a motorjaik ezért emelkedőt is jobban bírják mint a T9-es med-ek.
A tárazás meg egy dolog arra is nagyon oda kell figyelni de nem megoldhatatlan feladat.
Azt azért már sajnálom, hogy nem a med ágon megyek mert ott már 6-os is élvezetes lehet de a heavy ágon totál szopás talán még a 7-es is.

Fel
Leginkább sehogy annyira utálom, hogy nem akaródzik szenvedni vele a páncélja meg nem huzatos, hanem nincs.
Kb az nem lövi át bárhonnan aki nem akarja de ennek örömére legalább ha hátul meglőnek és véletlen még túlélném akkor biztos, hogy kigyullad.
Azt már többször leírtam, hogy szerintem bugosak az ágyúk mert szeretnek minimum alatt is sebezni meg átütni. A SU-152-vel majdnem ugyan az a találati arányom mint ezzel pedig azon csak a 152-est használom tehát a pontossága sem az igazi pedig már próbálom úgy haszni mint azt csak álló célra lövök 100 méter felett.
Ha mindez nem lenne elég akkor még ott van, hogy tíz körből 6-8-ba tízesek közé rak ha meg véletlenül a felső harmadba kerülök akkor meg a totál zöldség csapatok jönnek.
Nem is emlékszem volt-e tank ami ennyire nehezen ment és ennyi xp-t kellett összeszedni vele ezért a 105-re nem pocsékolok úgy is csak ezen lenne használható.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.