Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kisskd

    tag

    válasz Petyyyyy #65422 üzenetére

    Itt szövegelnek róla jó sokat, és van egy rakat drága, amerikai ajánlat, Caseology, Dizotronic, Tudia, rooCase (ez bumper, és aránylag normális áron!).

    Én viszont a héten hirtelen ötlettől vezérelve beszaladtam a tok-shop.hu-hoz. Segítőkészek voltak, túrtak raktárt, ismerték a problémát, végül egy 1700Ft-os átlátszó "régi fajta", vastagabb szilikont találtunk, ami passzolt. Sajnos azt mondta a srác, ebből már csak ez a szín van, tud rendelni, de az nem 100%, hogy megint jó lesz. Egy próbát megér a pestieknek ;)

    Más: ezredig gyári szerviz után az i9505-ömön ott tartunk, hogy 16°C, szellőztetés megy a kocsiban, és a Waze + teló + töltés 3 perc alatt túlmelegíti a telefont, ami hibaüzenettel eldob mindent, a híváson kívül. Többieknél is így fut?

    (#65456) zsolt0638: lcdifx.hu 29e az új beépítve, számlával, 6hó garival, ha ez segít, de én várnék kicsit vele, elvileg most benyertek egy rossz szállítmány kijelzőt, elég furák a színei (de ha érkezik jó kijelző elvileg (!) cserélik gariba normálisra). Amúgy jófejek, gyorsak (0.5-1 óra), egy Note3 általuk cserélt kijelző már több mint 1 éve megy hiba nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés