Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:33

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57788) awakening87 válasza Slapy (#57783) üzenetére


awakening87
aktív tag

Szia!
Csak a system-et felrakni úgy kell Odinnal, hogy kiszeded a kívánt firmware-ből a system.img.ext4 -et, majd becsomagolod .tar formátumba pl. Total Commanderrel, aztán ezt a .tar fájlt tallózod be Odinba az AP alá.
megjegyzés: mivel nem számolunk md5 hash-t az újonnan készített .tar-hoz, nem is fogja ellenőrizni az Odin, szóval jól vigyázz, hogy mit raksz fel :D persze elrontani nem tudod, ráadásul a knoxod állapota is mindegy. ez a megjegyzés a 0x0-sokra vonatkozik.

Az arter-féle rom már eleve .tar formátumban van, csak betömörítették 7-Zip-pel, hogy kevesebb helyet foglaljon. Tehát ahogyan a leírása írja, tömörítsd ki és tedd fel a .tar-t Odinnal, betallózva az AP-hez. Mivel módosított a lemezkép, elméletileg ugrasztja a knoxot, de ez nálad 0x1-nél már aligha érdekes :D
(FlashFire-rel ugyanez a művelettel 0x0 lesz, de csak ha előtte még nem ugrott!)

Milyen zip-et tennél fel a recovery-ből? A Lollipop-hoz való xposedet? Milyen rendszerre próbálod feltenni, miből tetted fel? Ha nincs deodexelve, akkor biztosan nem fog sikerülni a "flash", lehet, hogy van valami ellenőrzés a zip-ben levő scriptben, keress rá a hibaüzenetre, nézd meg, az a biztos. :D

Így csináld:
Ha már fent van a gyári HOD7 modemestől, mindenestől, arra ráteszed Odinnal az arter-féle módosított HOD7-et (, ami deodexelt és nem kell vele trükközni az xposed-nél). Majd felteszed pl. a twrp recovery-t, ha nem lenne fent (ettől 0x1 lesz!) és úgy már fel kellene mennie az xposed .zip-nek, mivel deodexelt a rom.

Nálam twrp felrakhatóság híján (0x0 legyen már, amíg tart a garancia) FlashFire-rel ment fel az xposedes .zip (3. lépés) arter-féle HOD7-re és maga az HOD7 (1. lépés), illetve a módosított HOD7 (2. lépés) is így mentek fel. Ezért 0x0 még mindig.

Sok szerencsét! :D

[ Szerkesztve ]

SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.