Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:48:37

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22589) Kodiak88


Kodiak88
tag

Üdv!

Telefon váltáson gondolkodom, a jelenleg használt készüléket (dualsim ZTE V970) elajándékoznám. Tabletnek egy 2012-es 16gigás Nexus 7-t használok, nagyon megvagyok vele elégedve, ezért gondolkodom Nexus telefonon.

Nagyon tetszik az N4, de kicsit félek az üveg hátlaptól, túl sok videó és bejegyzés van arról milyen könnyen összetörik. Az N5 egyenlőre túl drága, nem szeretnék annyit telefonra költeni, a jelenlegi ára túl van azon a határon amit jó szívvel kiadnék telefonért.

Kérlek egyéni véleményekkel, tapasztalatokkal segítsetek a döntésben. Itt hardveraprón elég jó áron vannak még garanciális Galaxy Nexusok tökéletes állapotban. Szimpatikus az Akku cserélésének lehetősége is. Elérhető rá a legfrissebb android? Meg vagyok elégedve a gyári google programokkal, nem szeretem agyontelepítgetni.

Kamera annyiban fontos, hogy automatikus beállításokkal értékelhető képeket csináljak vele. Az új kamera app kompatibilis ezzel?

GPS jelet milyen gyorsan és stabilan talál? Nem használnám sűrűn, de ha épp kellene megőrjít ha szenvedés mire megtalálja magát.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.