Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-06 10:34:02

LOGOUT.hu

Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7351) Titi76 válasza schmo07 (#7347) üzenetére


Titi76
aktív tag

Ahha ok.
A vibrálással az a gond hogy ha leveszem némára akkor kikapcsol a vibra. Érthetőbben HTC-nél a csúszkával a Hangos->Vibrálás üzemmód között a Moto-nál Hangos->Néma között lehet állítani. Ez nagyon bosszant, mert ha bementem vhova ahol nem akartam h.csörögjön csak végighúztam az újjam a kijelzőn és zsebrevágtam a HTC-t mégsem maradtam le egy hívásról sem. Motonál ugyanez némába megy, ahhoz hogy csak hang nélkül rezegjen, fel kell nyitnom a kijelzőt és némáról rezgőre átállítom mondjuk a hangerő+ gombbal, vagy hangos üzemmódban addig nyomkodom a hangerő-, amíg rezgőre nem megy.

iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion

(#7352) schmo07 válasza Titi76 (#7351) üzenetére


schmo07
tag

Tudom, nem tökéletes megoldás, de van egy Ringer Toggle Widget, amivel cseng - csak rezeg - néma között tudsz váltani. Viszont ehhez is fel kell oldani a képernyőt.

(#7353) vétó válasza Titi76 (#7351) üzenetére


vétó
aktív tag

az beállítható, hogy néma üzemmódnál is rezegjen mindig. és akkor némíthatod nyugodtan a csúszkával. a settingsben keresgélj... nekem Go Launcher van fenn, nem tudom, te mit használsz (gyári, vagy más Home screent), ezért eltérőek lehetnek a beállítások.
Illetve többet tapasztaltakhoz kérdés: az ilyen típusú beállítások is eltérőek Homescreen-enként, vagy ez mindegyiknél ugyanolyan??? (és a gyárit lényegében egyáltalán nem használta, mert a bekapcsolás utáni első mozdulat a GoLauncher letöltése és telepítése volt)

[ Szerkesztve ]

- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.

(#7354) feketepeti válasza Titi76 (#7346) üzenetére


feketepeti
aktív tag

Én a Desire mellé-után vettem meg, mert nagyon jól jön az IP67 és egyebekben nagyjából ugyanazt tudja.

De azért azt meg kell hagyni, hogy a Sense nélkül elég fapad ez az Android.

Lassacskán majd belakom...

(#7355) gajeraron válasza zzzed (#7240) üzenetére


gajeraron
csendes tag

Nekem sikerült a dolog! :)
Összeraktam a sok hozzászólásból a megoldást!
Elsőre leszedtem a Not Call Log app-t(ezzel gyorsan befejezi a hívást)!
Ilyenkor még a Call time csak kint maradt 5-6 másodpercig!
Második lépésre kitöröltem a híváslistát újra indítottam a készüléket és olyan mint régen! :)
Remélem tudtam segíteni! :)

(#7356) sheep válasza gyraph (#7348) üzenetére


sheep
addikt

sajnos azt kell hogy mondjam, a hiba az ön készülékében van :(
nekem is ez a két program van fent és tökéletesen működnek, mindenféle lag és fagyás nélkül, halálpontosan
gyakorlatilag nem volt még ilyen pontos gps-sel felszerelt telefonom mint a defy, és pl az auránál röccenésmentesen működik a kétujjas nagyítás a térképen
esetleg csinálj egy factory resetet, hátha az megoldja

schmo07

alapból ha leveszed a csúszkával a hangot, valóban nem rezeg
próbáld ki a marketről a "silent toggle widget"-et, az ikonját kirakod és tapizással háromféle beállítása van: cseng, rezeg, és néma

[ Szerkesztve ]

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#7357) Trabby válasza Halo (#7345) üzenetére


Trabby
aktív tag

Erre biztos nem jöttem volna rá magamtól :D Köszi szépen! :P :)

(#7358) pengemetal válasza lmisi (#7309) üzenetére


pengemetal
aktív tag

Nekem is ma jött meg, kb 7 nap volt. Nemsokára nekiállok a felrakásnak...

"Nem a berúgás a cél, de útba esik"

(#7359) ABE


ABE
őstag

Holnap ugyan két vizsgám is van, de lazítás gyanánt hirtelen felraktam a témobos froyo nandroidot. :D Beszámoló talán holnap. :)

(#7360) gajeraron


gajeraron
csendes tag

Kíváncsian várjuk! :)
Vizsgához meg 1 kalappal! ;)

[ Szerkesztve ]

(#7361) DeadMeat válasza feketepeti (#7354) üzenetére


DeadMeat
veterán

A sense annyiból előny,hogy gyárilag fel van telepítve.De mindent lehet helyettesíteni külső programokkal.Amúgy nem mindenkinek jön be a sense,bár nem rosz az tény. ;)

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#7362) Aureal


Aureal
senior tag

Nem tudom próbált-e valaki már call recording programot a Defyn, én jópárat megnéztem de csak tök csendet rögzít mindegyik. Milyen ötletetek van rá?

(#7363) Auratech


Auratech
őstag

Egy érdekes megfigyelés, ami hasznos. A led zseblámpa progik mind elég sárgásak és a kamera segédfénye is. Van viszont egy alkalmazás, az Instant Heart Rate. Ez használja a ledet, de full fényerővel, fehér fénnyel.. Ha az opciók-exit módon lépek ki, a led égve marad. Ha az alsó érintőgombbal, elsötétül. Kipróbáltam, kb 20 percig működtetve, de nem melegedett.

Auratech Field Recording

(#7364) wiggen123


wiggen123
aktív tag

Gyári csengőhangokat le lehet valahogy menteni? Vagy valaki el tudná nekem küldeni (World)?

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#7365) Hakkuuuh válasza gyraph (#7348) üzenetére


Hakkuuuh
tag

Szia!

A GPS-t úgy már próbáltad hogy újraindítás után? Lehet hogy tele van a telód memóriája mindenféle szeméttel (egyébként ennek köszönhető a laggolás ... lemegy 40-50mega szabadra és úgy laggol mintha előírás lenne.)
A 3betűs egyébként nem olyan jó, az valóban be-be lassúlhat, illetve inkább úgy mondom hogy a menüben való mászkálása nem 100-as, az AURA viszont jónak kell hogy legyen, miután átnézted a telódat.
Tegyél fel egy TASK KILLERT (pl: eFile nevű program: fájlkezelő, task killer és még egy csomó dolog) elindítod és meglátod mennyi szabad helyed van.
Nem árt egy kicsit gyomlálni is a sok felesleges gyári alkalmazást sem. Erre megoldás sztem az 1hsz.-ben van

(#7362) Aureal
Nincs hangrögzítő Androidra ... legalábbis normális, asszem csak a Te hangodat tudod rögzíteni ha olyan progit találsz ...

Üdv

[ Szerkesztve ]

Hardcore4Life

(#7366) palesz53


palesz53
senior tag

kijavították a golauncher ex bugjait... :C

vezess, kövess, vagy takarodj az útból

(#7367) gyraph válasza sheep (#7356) üzenetére


gyraph
tag

Köszi ! Gondoltam, hogy nálam lesz valami hiba... Ráadásul a másik hiba amit írtam, egyre idegesítőbb...nem értek ehhez a részéhez, de ugyanekkor némi vibrálás is megfigyelhető, mintha valami feszültségingadozás lenne, vagy nem is tudom... Minnél nagyobb a fényerő, annál feltünöbb. :(

''tavaszi fáradtság, nyári punnyadás, őszi levertség, téli álom...''

(#7368) Aureal válasza Hakkuuuh (#7365) üzenetére


Aureal
senior tag

Ez pedig szomorú! Az egyik call recordernél írták hogy csak kihangosítva, mikin keresztül tud felvenni, de más alkalmazásoknál meg azt írják, tela függvénye támogatja-e a hívások felvételét...

Esetleg másnak mi a véleménye ez ügyben? Pont ezért is nyergeltem az Andróra hogy az mindenre nyitott, erre nem tudna hívást rögzíteni??? Ne má!

(#7369) gyraph válasza Hakkuuuh (#7365) üzenetére


gyraph
tag

Köszi ! Ezeket már sajnos végigcsináltam,és nem igazán... Factory reset után csak GPS szoftvereket telepítettem...fail. Próbáltam tasmanager-rel és nélküle... Végső próba volt, hogy 1200Mhz-re húztam, de az sem segített. A gyári alkalmazásokhoz nem nyúltam eddig.
Két év gyártói garival vettem. Lehet, hogy szervíz lesz belőle.
Amikor megvettem a telefont, nekem full levegős volt a fólia alatt. Ez nem igazán érdekelt, mert egyrészről nem az általában megszokott fólia volt ugye, másrészről pedig rengeteg youtube-os "unboxing" videon is levegős. Aztán mikor itthon kezdtem beállítgatni, akkor láttam, hogy a data manager szerint, dec.18-óta volt pár száz kByte adatforgalom rajta. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy a gyárban próbálják be egyszer, egyébként pedig decemberben gyártották. GSM boltban vettem,amit sose szoktam. Most pedig rámjött a paranoia, hogy mivan ha már előtte használgatták kicsit...mondjuk leejtették kicsit. stb. :W

[ Szerkesztve ]

''tavaszi fáradtság, nyári punnyadás, őszi levertség, téli álom...''

(#7370) marcitp


marcitp
őstag

Sziasztok!
Ha összejön, akkor ZTE Blade-ről váltanék Defy-re, az IP67 miatt.
Van vki itt, aki ugyanezt tette? 2.2-es főzött rom-mal tapasztalatok?
Az az igazság, és ez nem a Defy leszólása, de a Blade-nél vhogy gördülékenyebben mennek a dolgok, pl 2.2 ROM fejlesztés. Mégegyszer írom, nem a Defy-t írom le, (véresszájúak kíméljenek :DD )tuti kis teló lehet, azért szemezek vele, minőséginek tűnik a cucc, csak mintha a support-ja nem lenne olyan jó. Kevesebb gond van a Blade-el, de a "törhetetlenség" meg nagy előny.
A op.rendszer tudom, hogy jó. A vas jó. Csak az optimalizálás nem mindegy.

Tapasztalat vkinek a leírtak irányában?
Még annyit: nem húzom le a Defy-t, nem is ismerem, ez csupán érdeklődés,(nem hergelés) és többé-kevésbe ezt a fórumot is olvasom. Tényleg gondolkodom a Defy-n.

https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/

(#7371) #05364992 válasza marcitp (#7370) üzenetére


#05364992
törölt tag

Hivatalos software támogatás szinten olyan, mint az összes androidos Motorola, vacak. :D (És még összetehetjük a kezünket azért, hogy mi valszeg nem cseszünk rá úgy, mint az XT720-asok tulajai.) A nem hivatalos, barkács cuccokra meg sztem nem lehet panasz, persze nincs akkora közösség a teló körül mint egy elterjedtebb HTC modell körül, de van, és alkotnak. A zárt bootloader miatt ugyebár nem olyan egyszerű itt a helyzet, nem lehet csakúgy ROM-okat építeni a telóra, jelenleg még mindig ott tartunk, hogy valamiféle gyári ROM-okat tudunk csak módosítani (mert a bootloader nem tölt be, csak aláírással rendelkező kernelt), ergo ohne CyanogenMod és társai. Motonál sajna ez van, ezzel kalkulálni kell, bár nagy panasz nem lehet, a gyári ROM nem rossz, lesz rá(/van rá) Froyo, és ha lehet hinni a motonak, akkor a jövőben valamikor feloldják a bootloader-t is, bár utóbbit én addig nem hiszem el, míg saját szememmel nem látom az eredményt. :D

[ Szerkesztve ]

(#7372) tyll30 válasza Aureal (#7368) üzenetére


tyll30
tag

Szia

Hát én is hasonló problémával küzdök mint te ! (Ha vigasztal nem csak ketten vagyunk )
Próbáld ki a Totall Recall -t fél megoldás de legalább azt rögzíti amit a másik fél mond!(és ezt nem kihangosítva teszi)

Ez sokaknak nem fog tetszeni !
Én eddig nem találtam meg miben nyilvánul meg az android nyíltsága!
Nagyon sok dolognál csak falakba ütköztem és mindenhol írták nincs rá megoldás !
Sokan szidják a symbiant de ott azért nem voltak ilyen akadályok !
Csak meg kell nézni a nokiaprogramok.hu -t pl 5800 hoz mennyi rom készült házilag!
Jó a Defy de nagyon sokat kell még fejlődni szoftveresen !

[ Szerkesztve ]

(#7373) Titi76 válasza Aureal (#7368) üzenetére


Titi76
aktív tag

Én HERO-n tökéletesen használtam az rVoix appot. Azt tudta amit kell: mp3-ba felvette a hivásokat tökéletes minőségben, mind a hívó mind a hívott felet.
Na mondom előszedem kipróbálom. Meglepődve látom hogy nem működik, valami kompatibilitási hiba miatt leáll és felkínálja az uninstall-t!
Hát ez gáz :O

iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion

(#7374) Titi76 válasza feketepeti (#7354) üzenetére


Titi76
aktív tag

A Sense nekem is bejött nagyon, de Froyo HERO-ra nem volt Sense, ezért használtam LauncherPro Plus-t és Beautiful Widgets-et. Tökéletesen helyettesíti a Sense-t. Ráadásul a DEFY-m felülete most ugyan úgy néz ki mint a HERO-m.

iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion

(#7375) zsirfecske


zsirfecske
addikt

akkor nem lesz MOBILARENA APP petíció?
:)

(#7376) ABE válasza zsirfecske (#7375) üzenetére


ABE
őstag

Ha rám hallgattok, inkább nem erőltetitek a dolgot. :U

Egyrészt a petíciónak van egyfajta követelőző zöngéje, márpedig itt ugye az a helyzet, hogy ez a fórum egy ingyenes felület.

Másrészt egészen biztos vagyok benne, hogy jelenleg vannak sokkal fontosabb dolgok is, mint azzal törődni, hogy az XY mobilos oprendszer felhasználói natív appot kapjanak.

Ezt a kérést szvsz nem a Mobilaréna tulajdonosai/karbantartói felé kéne közvetíteni, hanem megpróbálni összeállni valahogy, tehát keresni valakit, aki tudna Androidra fejleszteni, és ötletekkel, teszteléssel támogatni. Azt hiszem, ez egy olyan dolog, amit nem kérni/elvárni kell jelen pillanatban, hanem ha valakinek erre szüksége van, akkor aktívan részt venni a fejlesztésben.

[ Szerkesztve ]

(#7377) Z0C! válasza gyraph (#7348) üzenetére


Z0C!
őstag

GPSre csakis a MotoNav!
keveset fogyaszt, ráadásul magyar hangot is tartalmaz! :)

----- www.zoci.gumroad.com -----

(#7378) hardverek válasza schmo07 (#7306) üzenetére


hardverek
csendes tag

A gmailben be tudod állítani, hogy szedje le másik fiók leveleit POP3-al.
Beállítások->Fiókok és importálás->Levelek ellenőrzése POP3 segítségével
Itt meg kell adni az felhasználónevet, jelszót, POP szervet, és még azt is be tudod állítani, hogy felcímkézze az onnan letöltött leveleket: pl.:freemail. Ráadásul a freemail-nél a POP3-as letöltés is belépésnek minősül, így attól sem kell tartani, hogy törlik a fiókodat, mert sokáig nem lépsz be. Én is így használom már évek óta, azóta egyszer sem léptem be a freemail-re.

Privátban érdeklődj, azt hamarabb észreveszem.

(#7379) Hakkuuuh válasza marcitp (#7370) üzenetére


Hakkuuuh
tag

Szia!

Nem IP67-es szabványú a teló és vegyél rá fóliát! (persze csak ha nem vagy olyan beállítottságú hogy: "Én magamnak veszem és ez strapatelefon így nem karcolódik, de mégis az sem baj, mert csak magamnak van...")
A ROM-os igényeddel nem a Defy-t írtad le hanem a Motorolát, amit meg is érdemelnek, mert ko:cso:go:k!

(#7372) tyll30
Az Android nyíltsága abban nyilvánul meg, hogy írhatsz rá programot szabadon, nem abban hogy mindenre van 1ből program :) És mivel gyakorlatilag ahány típusú mobil annyi Android.

Üdv

Hardcore4Life

(#7380) caverinha válasza ABE (#7359) üzenetére


caverinha
aktív tag

Már kijött a hivatalos froyo? :U vagy ez miez? :)

(#7381) zsirfecske válasza ABE (#7376) üzenetére


zsirfecske
addikt

ez vicces, én azt hittem a prohardver lapcsalád nem nonprofit szervezet :)

amúgy a petíciót nyilván nem úgy értettem, ezt a szót valamelyikőtök használta először. én a mobilarénának akarok jót, ugyanis onnan kezdtem, hogy 2011-ben egy mobilportál natív app nélkül picit nevetséges, ez presztízskérdés lenne. főleg hogy nem ritka hogy több millió letöltéssel bíró appokat 14-16 éves srácok írnak, azaz nem kell hozzá nagy tőke sem.

Azt hiszem, ez egy olyan dolog, amit nem kérni/elvárni kell jelen pillanatban, hanem ha valakinek erre szüksége van, akkor aktívan részt venni a fejlesztésben.
ez az a hozzáállás (első rész), ami gyilkolja a fejlődést és amit abszolút nem vagyok hajlandó elfogadni! ebben a témában maximálisan elvárható az irányzatok követése és a folyamatos fejlesztés. alap, hogy ha mobil eszközökről lehet tájékozódni a portálon, akkor azt mobil eszközről teszed, hiszen az érdekel. ezt pedig minél kényelmesebb formában teheted, annál többször használod. szóval ez az oldal érdeke is. magyarországon több mint 1 millió mobilnet előfizetés van, e mellett nem szabadna elmenni. ott van pl. az index, akik ezt tudják, van is külön a mobil oldaluk, vagy a sanoma a figyelőnet natív ios/android appokkal, a vatera stb. nyilván nagyobb cégek, nagyobb tőkével, de itt jön be a mondtod második része, bizony tök jó ha valaki tud segíteni a fejlesztésben, akár saját szabadidőben és ingyen.

amúgy a mobilaréna a kedvenc tech portálom remek fórummal, minden nap olvasom és ez továbbra is így lesz.

(#7382) gyraph válasza gyraph (#7348) üzenetére


gyraph
tag

(#7348)-ban írtam még egy másik problémáról is. Esetleg meg tudná nézni valaki a defy-jén a menüben, drawerben, meg böngészőben amiket leírtam? Előre is köszönöm!

''tavaszi fáradtság, nyári punnyadás, őszi levertség, téli álom...''

(#7383) gombsadi válasza Hakkuuuh (#7379) üzenetére


gombsadi
aktív tag

Ne írd, hogy vegyen foliat. Én most teszteltem, tegnap, betonra esett, pofara. Csúszott. Véletlen volt, de a kijelzon hajszál karc sincs, a fem kereten van nyoma egyedül. Akkor kell folia? Szóval ki babusgatja a telefonjat?;):DDD

(#7384) Devilske válasza wiggen123 (#7364) üzenetére


Devilske
tag

Lementettem a csengőhangokat itt letöltheted [link]

Motorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...

(#7385) tarinitorpe válasza Titi76 (#7351) üzenetére


tarinitorpe
csendes tag

Üdv,
Nekem pl a csuszkával rezgőbe dobja át, igazábol nem tudom mivel értem ezt el de igy van!
Ami fent van a telon és ezt befolyásolhatja (szerintem): 2.34+FE rom, launcher pro, lockbot, widgetsoid(bár sztem nem emiatt van, ez csak widgeteket ad).
A settingsben be van nyomva a phone vibreta vagy mi!
Nem tudom segitettem e.
Tarinitorpe

(#7386) sheep válasza tarinitorpe (#7385) üzenetére


sheep
addikt

hiába van bepipálva a menüben a vibrate, ha a csúszkával leveszed a hangot akkor nem rezeg (gyári rom), és utána a menüben vissza kell kapcsolni
de mint többen írtuk, erre jó a silent toggle widget

[ Szerkesztve ]

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#7387) tarinitorpe válasza sheep (#7386) üzenetére


tarinitorpe
csendes tag

Értem amit írsz, de akkor nálam miért rezgőre dobja át? Nekem is van widgetem amiben ezt lehet állitani, de itt most a képernyő zárt feloldó csuszkáról beszelünk. Sztem lehet a lockbot miat van, mindjárt megnézem hogy ha kilövöm akkor az alap lockscreenel mit is csináll.

(#7388) feketepeti


feketepeti
aktív tag

Elkezdtem belakni a telefont...

Káromkodtam eleget :)

Próbáltam átköltözni a Desire-ről, de rengeteget kell mókolni vele. A gyári mail kliens, úgy szar, ahogy van. SMTP TLS nem megy rajta, főleg nem alapbeállítástól eltérő porton.

A WPA2 kapcsolatot wifin rendszeresen eldobálja, pedig egy Linksys router, eddig semmi nem akadt össze vele.

Mondjuk 2.1-es korában a Desin is szar volt a mail kliens, csak már elszoktam tőle, akkor ott is a K9-et használtam.

Launcerpro ex egész tűrhető, de egyelőre azért kicsit csalódás...

(#7389) Devilske válasza ABE (#7376) üzenetére


Devilske
tag

Én tudok fejlesztésben segíteni.

Motorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...

(#7390) tarinitorpe válasza Titi76 (#7351) üzenetére


tarinitorpe
csendes tag

Nah meg van mi kell neked: Lockbot free alkalmazás, ott kiválasztasz egy lockscreent, a configban belövöd hogy silent helyett vibra legyen. Bár sztem ezzel el kell búcsúzz az alap locktol mert azt sztem nem tudja átállitani csak ien más lock screnneket. De pl én az alap Eclair lock screent használom abba ien görgető tárcs van de pl a lockbot pro-ba ami fizetős már a froyonak a lockscreenje is ott van ami olyan mint a moto lock csak kicsit más a dizájn.

(#7391) zsirfecske válasza feketepeti (#7388) üzenetére


zsirfecske
addikt

linksys wrt54gl van otthon (ddwrt) és melóban (stock) is, két különböző wpa2 módban és tökéletes. ahogy belépek csatlakozik, sose volt ledobás. érdekes.

(#7392) Hakkuuuh válasza gombsadi (#7383) üzenetére


Hakkuuuh
tag

Az enyémen van karc, sok embernek van karc és olyan is van aki úgy állt hozzá mint te, amíg nem lett karc ... szóval ne akard megmagyarázni hogy kell-e rá vagy nem, amikor tudom hogy kell (illetve nem kell hanem ajánlott :) ). Az viszont írtó nagy bunkóság hogy áltatod az új USER-t és neki kell szembesülnie a ténnyel hogy mégsem úgy van ahogyan azt "beígérték" neki ...
Nem akkor van baj amikor vízszintesen csúszik végig valamin lapjával lefelé, mert a kerete egy kicsit eláll a képernyőtől, hanem amikor egy olyan tárgyal találkozik ami kisebb mint a keret, mert az ellen nem véd!

[ Szerkesztve ]

Hardcore4Life

(#7393) zsirfecske válasza Devilske (#7389) üzenetére


zsirfecske
addikt

na, hát így már érdemes lehet felvetni akkor, lehet jobban odafigyelnének rá az illetékesek mint egy sima ötletelésre.

[ Szerkesztve ]

(#7394) gombsadi válasza Hakkuuuh (#7392) üzenetére


gombsadi
aktív tag

Te meg ne magyarázd már meg, hogy tudod, hogy kell. Te fejlesztetted a gg üveget? Meg magyarazod miért nem lett karcos? Inkább azt írd, hogy ha akar tesz ra. Amit írnak, azt bírja a gg.

(#7395) kano


kano
nagyúr

Le tudja valaki tölteni az Appbrain-ről ezt a billentyűzetet QR kód alapján? Nekem nem találja meg az appbrainen a böngészőm a QR kód alapján.

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#7396) Badb0y


Badb0y
addikt

Na 6 munkanap elteltével nekem is megjött az üzenet vodától, a készülék elfogyott, kérjük látogasson vissza később.

Valakinek valami tapasztalat ezzel az üzenettel kapcsolatban? Megkapta már azóta a készüléket? Én előfizuba rendeltem nem kártyásba.

Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/

(#7397) Plebi


Plebi
senior tag

Most, hogy már a munkahelyemen is van netelérésem, azóta a telefon jól bírja. Igaz így is van benne wifi, egy kis böngészés rajta, telefonálás max napi 10-15 perc, bluetooth megy reggél és délután kb fél órát és most 40% on van, a mérő szerint pedig 3 napja és 4 órája megy. 2g hálózaton vagyok inkább, fényerő pedig minimumon.

gombsadi: öljétek csak egymást úgy is ide való, már sokan megírták, hogy kellhet a fólia, sokan megírták, hogy ők nem raknak akkor mi van.... Én is veszek mert nekem is karcos lett amikor a pulcsimmal megtöröltem, lehet, hogy ha kulccsal megyek neki akkor nem fog karcolódni, de eddig sem tartottam egyik telóm mellett sem kulcsot, szal nekem és még másoknak is fontos, hogy azért egy pulcsis törlést bírjon (szőrszálhasogatást mellőzni, nem kell megmagyarázni, hogy a pulóverben lehet.. meg milyen az anyaga... pamutot hordok mert utálóm, ha a szar műanyag miatt megráz a kocsi ha kiszállok)

[ Szerkesztve ]

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

(#7398) sheep válasza tarinitorpe (#7390) üzenetére


sheep
addikt

én használtam de letöröltem, mert bejövő híváskor nem volt csúszka a hívás fogadásához, csak egy gomb, amit soxor félrenyomtam a zsebemben
a menüben sem lehetett beállítani csúszkát rá

kano
én sem tudom letölteni

[ Szerkesztve ]

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#7399) Plebi válasza zsirfecske (#7391) üzenetére


Plebi
senior tag

Sajna nem hiszem, hogy nagyon is érdekelné őket a kívánságunk. Az általam még olvasott mobilos oldalaknak szinte mindnek van mobilra optimalizált felülete. Ezért is olvasok telefonon mobilarénás és prohardveres rss-t

Csak egy példa: legyenek rangok nem zavar, jól néznek ki az egyéni avatarok, de a korlátozás ami körülötte van az kész. Persze így kevesebb munkája van a modiknak, de azért azok akik itt vannak már jó ideje, pl én már 2004-12-29 óta vagyok itt, sokat olvasok, annál kevesebbet szólok hozzá, de attól még ugyanolyan őstag vagyok mint azok akik már x ezer hozzászólást begépeltek. Nekem ennyire egyszerűen nincs erőm és nincs késztetésem se..., de egy személyes avatárt el tudnák viselni...

[ Szerkesztve ]

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

(#7400) tarinitorpe válasza sheep (#7398) üzenetére


tarinitorpe
csendes tag

Mondjuk ez igaz, mióta ez van fent nincs csuszka bejövő hiváskor de én még sose nyomta félre, bár ez nyilván érzés dolga. Amúgy van a configban olyan hogy lock durring call de semmit nem csináll szerintem! Hát sajna más ötletem pedig nincsen!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.