Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#71901) Mr.Csizmás válasza Novics (#71894) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

fú de ismerős, tavaly az új melóval együtt kezdtem edzeni, felülés + fekvőtámasz téma.

első felülés, ne röhögj, hármat bírtam. aztán kb. 2 hónap alatt felmentem 200 körülre, kb. ez a határ, mert közben szomjas leszek már nagyon :DDD séta, bicaj hasonlóképpen. amíg helyben jártam dolgozni, nov végétől márciusig céges autóval, most hogy a vasútállomáson van B+R meg se kottyan reggel 6-kor a -13°C, csak be kell öltözni szkafanderben. na meg melóból hazafele is lesétálom a metróig a két villamosmegállót, ha jó idő van. :U

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#71902) spanyoll válasza jjeahh (#71888) üzenetére


spanyoll
addikt

Ilyen helyeken tekerészel te össze-vissza? Nem vagy te egy kicsit kabbeafaszom? :D

Nekem már az élmény volt nyáron, hogy Sanyi pajtással elmentünk balatonkörbetekerésre, bár mivel fotózni is akartunk meg sátrazni is meg mindent is, ezért kicsit túlzásba vittük a pakolást és szegény bringa málháslóvá változott .

Amúgy idénre én is tervezem, hogy sokkal kevesebb kocsis közlekedés és leginkább bringa. Kell az edzettség na.

[ Szerkesztve ]

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#71903) t_a_m_a_s válasza Mr.Csizmás (#71901) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Pont azon gondolkodtam, hogy beszerzek valami polifoamot a melóhelyre, aztán reggel lenyomok pár fekvőt meg felülést. Kezdetnek én is olyan 5-5 db-ra gondoltam :) Pár perc alatt megvan, több mint a semmi. Aztán szépen lehet emelni a dbszámot.

A legfaszább lenne a bringával járás, de az esetek túlnyomó részében egy, ritkábban mindkét gyereket vinnem kell reggel...

[ Szerkesztve ]

Holnap majd jól beletépünk...

(#71904) Novics válasza spanyoll (#71902) üzenetére


Novics
senior tag

Mi most itt voltunk. Eszem-faszom megáll, de gyönyörű volt! Pedig megint becumiztuk a szar időt, de még így is...

Fura, hogy az emberek mennyire elfelejtettek mozogni a mindennapokban, inkább csodaszereket szednek meg fitness termekbe járnak, ahelyett, hogy lépcsőznének, gyalogolnának, kerékpároznának. (Persze kifogást mindig lehet találni, hogy miért nem, és persze vannak olyan esetek, amikor tényleg nem megoldható.)

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#71905) t_a_m_a_s válasza Novics (#71904) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Egyszer ránő az ember seggére az autó, nehéz lerobbantani róla... :D

Holnap majd jól beletépünk...

(#71906) rbalint88 válasza t_a_m_a_s (#71903) üzenetére


rbalint88
addikt

hasra a SixPackAbs - 30day challenge app elég jó. igazából 3 hónapig tudod csinálni, én most a középső szint 17. napnál tartok, eléggé jól fel van építve. fekvőből a 100 fekvőtámasz program jó, felmérővel indul, az alapján be tudod lőni, hogy s mint csináld.

Novics: én tök szívesen bringáznék melóba, ha lehetne zuhanyozni... 15km, egy darabig van is bringaút, de a maradékon igencsak benne lenne a zabszem a seggemben. plusz kocsi van, bringa nincs egyelőre, úgyhogy ez a kérdés el is dőlt. meg ugye a kifogásgenerátor is csúcsra járna :B

[ Szerkesztve ]

(#71907) jjeahh válasza spanyoll (#71902) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Váá milyen bringa :DD . Mi ennek a neve? Elég brutál méretűnek tűnik az az első lánctányér.
Amúgy ja, nem éppen a bucegi mellett lakom, de azért szerencsésnek érzem magam, télen is szinte napi szinten tekerek valamerre. Tavaly nyáron talán ez volt a legfrankóbb gurulás, ez sincs annyira messze, 40km oda - 40 vissza, össz 80km... szerintem ha már ilyen közel vannak, vétek kihagyni ezeket a helyeket. Szerencsére annyi van errefelé belőlük, hogy életem végéig lesz amit felfedezni, csak a medvék meg ne egyenek :DDD

Novics: tényleg szépnek tűnik a hely :K

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#71908) TayRol válasza rbalint88 (#71906) üzenetére


TayRol
veterán

Én egy csomó ideig bringával jártam melóba, de amióta 30km-re van a melóhely eltunyultam. Ennek az egyik jele, hogy 6 napja becsípődött a derekam - ráadásul úgy mentem el síelni - és most az ágyat nyomom.

Pedig nem rég vettem egy mocsok jó cangát kvázi ingyen...

(#71909) spanyoll válasza Novics (#71904) üzenetére


spanyoll
addikt

Ejnye de jól néz ki. Faszom, tényleg oda kéne figyelnem nekem is, mert a kifogásgenerátor nagyon ügyesen működik, ilyen helyekre meg tökre jó lenne eljutni, kocsi meg csak szar időben és nagy távra (30km felett mondjuk).

@jjeahh: Ez kérlek a decathlon sajátmárkás folding bikeja. Csomagtartóba befér, bkvn szállíthatom méghozzá ingyen, máv detto. Albérletben kis helyet foglal, vagy ha nem akarom ott tárolni akkor csak bebaszom a csomagtartóba és ott elfér. Nem terepbringa, nincs csoda áttét, de mászni egészen elmegy, úgyhogy tök jó, imádom!
Persze ha rámszakadna 250-300K egy belépő CC-re vagy XC-re akkor szívesen megvenném, de hát nincs ilyenre pénzem, úgyhogy kimarad a terepezés.

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#71910) |AP|


|AP|
veterán

tegnap este megnéztem a "Testről és lélekről"-t. (akit érdekel, fent van az HBO Go-n).
Tudom, egyszerű vagyok, mint a szeg, meg fogalmam sincs a maga művészetről, de ez nekem nem igazán jött át...
Vannak jó pillanatai és szép képei, de bennem nem sok gondolatot ébresztett (azon kívül, hogy talán jobb lett volna mégis hivatásos színészre bízni a férfi főszerepet...)

...dehát mit értek én a szerelemhez :)

(#71911) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

jelentem üzemel a 3d nyomtatóm :DD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#71912) Real_Necro válasza Mr.Csizmás (#71911) üzenetére


Real_Necro
veterán

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#71913) *Ropi* válasza Mr.Csizmás (#71911) üzenetére


*Ropi*
félisten

Gratula! :) Talán nekem is lesz időm összerakni a sajátomat a hónap végén, úgyis kellene nyomtassak pár vaku feltétet. :DDD

[ Szerkesztve ]

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#71914) Mr.Csizmás válasza Real_Necro (#71912) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

mekkora ötlet már :DDD pancake firmware-t kell rá írni ;]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#71915) m3ss válasza t_a_m_a_s (#71903) üzenetére


m3ss
veterán

egy ido utan nincs ertelme a darabszamot novelni fekvotamasznal, vagy felulesnel..nem akarsz 50 db-ot sem csinalni. kvazi aerob gyakorlatot csinalsz belole. terhelest kell novelni. pl sulyt teszel a hatadra fekvotamasznal es csinalsz 15-20-at sep lassan. vagy sulyt a derekadra/labad koze huzodzkodasnal, tolodzkodasnal.
amugy huzodzkodot erdemes venni, akar ajtora tehetot. huzoczkodas + fekvotamasz/tolodzkodas mar a felsotest nagy reszet lefedi es izuleteket sem megterhelo, egyik legjobb osszetett gyakorlatok.

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#71916) Studi válasza m3ss (#71915) üzenetére


Studi
addikt

Azért az már jó, ha a fekvőtámasz aerob gyakorlat, épp megelégednék olyan edzettséggel. :D :D :D

(#71917) t_a_m_a_s válasza Studi (#71916) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Szóról szóra ezt akartam írni :D :D

Holnap majd jól beletépünk...

(#71918) m3ss válasza Studi (#71916) üzenetére


m3ss
veterán

ja de magadon nem fogod latni a kulonbseget akozott, hogy 50 vagy 200 fekvotamaszt tudsz megcsinalni. ha viszont 15 kg van rajtad...
tizenevesen csinaltam ilyen hulyeseget, hogy majd megdontom az akkori guiness felules rekordot..tobb ezer felulesnel meguntam. akkor sem volt semmivel sem kockasabb a hasam mint amikor csak huzodzkodtam es semmi (mas) hasgyakorlat.
sokan racsodalkoznanak, ha tudnak hogy ahhoz h vki effektiven kimaxolja naturalban a fizikumat, foleg a mi korunkban :DDD gyakorlatilag hetente 1x 7-10 percet kell/erdemes edzeni. 1 sorozat huzodzkodas, 1 sorozat tolodzkodas, 1 sorozat fejfolul nyomas, 1 sorozat guggolas, 1 sorozat felhuzas.

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#71919) Real_Necro válasza m3ss (#71915) üzenetére


Real_Necro
veterán

Én most ezt állok neki tesztelni.

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#71920) TayRol válasza m3ss (#71915) üzenetére


TayRol
veterán

múlt héten tettem fel a bordásfalat. már a gyerek is imádja. rossz nézni miket csinál rajta. :)

(#71921) m3ss válasza Real_Necro (#71919) üzenetére


m3ss
veterán

ha az elejen kevesebbet tudsz, erdemes negativokat is csinalni. szoval lehet eleinte csak 3at tudsz tolodzkodni, de utana rogton pihenes nelkul csinalsz 5-10 lassu negativ tartomanyos tolodzkodast. amikor ugye felallsz fenti pozicioba es szepen lassan leengeded magad. megint felallsz, leengeded magad.

en vmi ilyet neztem ki. jo huzodzkodni, tolodzkodni is. erdemes amugy kalapacs fogasosat venni huzodzkodni, nem egyenes rudat. vall izuleteknek is az a legjobb, meg a bicepsz ennel a fogasnal a legerosebb.

[ Szerkesztve ]

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#71922) t_a_m_a_s válasza m3ss (#71918) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Én szerintem 3 db szabályos fekvőt nem tudok megcsinálni... Szerintem Studi sem ;] Nekem bőven elég lenne ha eljutnék oda hogy reggelente letolok 30-40 fekvőt meg ugyanennyi felülést, plusz heti kétszer futok fél órát. De erre is mindig találok kifogást :D Pedig lassan tényleg muszáj, 40 évesen +10 kilónál járok simán... Az meg az én szálfa termetemen igencsak meglátszik :(

Holnap majd jól beletépünk...

(#71923) j.bravo válasza TayRol (#71920) üzenetére


j.bravo
addikt

Csak a nagy, vagy a kicsi is már? :DDD
Tényleg, mi legyen a PH!otóstalis pólóddal? :D Küldj PÜ-ben címet és elküldöm, jó?

saját testsúlyos sportolók: a sok-sok felülésről megoszlanak a vélemények, egyrészt hogy mennyire jó a gerinc deréktáji szakaszának, másrészt h mennyire hatékony. Kockahas ugye diétától lesz csak :( , de a hasfal, törzs erejének javításához a sima felülésen kívül érdemes plank-elni, vagy ha úgyis veszel húzódzkodó rudat, akkor függeszkedésben lábemelést csinálni (az elején persze térdemelést).

Whatever.

(#71924) Real_Necro válasza m3ss (#71921) üzenetére


Real_Necro
veterán

Anno fősulin évekig gyúrtam, így lettem 190cm magasság mellett 68-ból előbb 88, majd abbahagyva jelenleg 96kg. Egyébként nem bírtam hízni előtte, de most is vékonynak látszom. Emlékszem, hogy egyszer sem bírtam tolódzkodni, így elkezdtem egy guggoló állványon úgy, hogy feltettem a lábam a másik felére, aztán ahogy ment, haverok elkezdték ölembe rakni előbb a 25ös majd az 50es tárcsákat. Amikor már volt kb +100-150kg a lábamon/ölemben, azt mondták, hogy ne szórakozzak ezzel tovább, mennie kell a tolódzkodásnak. Így is volt, kapásból meg sem kottyant 10... aztán folytattam azzal az edzést, így mikor abbahagytam 5x20-at képes voltam lenyomni. Most szerintem kb 10et meg tudok csinálni, mellette jól összezárva a záróizmokat. :D Felülésből én is heti 2x1500at csináltam. Lényegében 300 körül van egy fájdalomküszöb, amin ha túl vagy, már meg sem érzed a többit... legalábbis én ezt vettem magamon észre.
Egyébként hiányzik a gyúrás, jó erőnlétet adott, csak két oldalon "cipzározás után" már óvatosan emel az ember. :B

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#71925) m3ss válasza j.bravo (#71923) üzenetére


m3ss
veterán

naja, kockas has eleve reszben genetika meg a rajta levo zsir..egyiken se segit a hasizom edzes.

igen, ha elemelkedik az also hat felulesnel, akkor valszeg tobb kart csinalsz azzal a gyakorlattal, mint hasznot..vki elkedz progressziven huzodzkodni meg foleg felhuzni, 5 alkalom utan megerti h miert felesleges a direkt hasizom edzes :N
ha nem csapkodsz, kapalozol, meg rangatod magad mint a konditeremben levo huzodzkodo emberek nagyresze..hanem csinalsz egy 45-60 secig tarto sorozatot, ahol egy huzodzkodas kb 4-6 sec. akkor dolgozik a hasizom is nagyon durvan...

(#71922) t_a_m_a_s ne aggodj en legalabb olyan lusta vagyok meg a heti 10 perchez is :DD

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#71926) m3ss válasza Real_Necro (#71924) üzenetére


m3ss
veterán

naja, parszaz utan atmesz a holtponton aztan kb megy magatol ameddig akarod :) aerob..
ha 10et le tudsz nyomni edzetlenul kis felesleggel is, akkor van benned kakao rendesen :K

en ilyen 68 voltam amikor komolyan el kezdtem edzeni, aztan lettem 83kg 1.5 ev alatt. 140x20at guggoltam meg 15 kg-mal huzodzkodtam kb. 125x15 korul felhuzas meg 65 fejfolul nyomas. aztan ilyen 4-5+ e kaloriakat kellett ennem hogy ne fogyjak, nem volt jo..
most a fele menne ennek kb 71 kilosan de az is inkabb 3-4 edzes utan :DD

[ Szerkesztve ]

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#71927) TayRol válasza j.bravo (#71923) üzenetére


TayRol
veterán

a nagy. a kicsi még csak most lesz 2 éves, és ő még csak picit merészkedik fel.
1051 Bp, Vörösmarty tér 1. 4. emelet. Keddtől dolgozom. :)

btw én most kezdem el itt majd a 17. kerületben a kettlebellt, főleg a core izmok megerősítése végett - kompenzálni kell a sok ülőmunkát.

(#71928) Real_Necro válasza m3ss (#71926) üzenetére


Real_Necro
veterán

Szép eredmény. ;)
Amin még gondolkoztam, az a zsák. Előző tulajnak volt a pincében, és bár nem hagyta ott, a betongerendában a rögzítés meg maradt, gyakorlatilag csak rá kellene akasztanom egy újat aztán lehetne "csépelni". Szerintem még fiamnak is tetszene, így is állandóan a pincében motorozik a hátpadon meg a szobabiciklin. :D

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#71929) Fandango válasza m3ss (#71926) üzenetére


Fandango
veterán

140x20at guggoltam, vagyis 140 kilóval guggoltál 20-szor?

Ez biztos jól írtad?

(#71930) Studi válasza TayRol (#71927) üzenetére


Studi
addikt

Hol, mikor, fullpunnyadékként lehet/érdemes ilyesmibe kezdeni?

(#71931) TayRol válasza Studi (#71930) üzenetére


TayRol
veterán

Rákoscsaba, csütörtökönként, kb 2000 ft egy óra.

(#71932) m3ss válasza Fandango (#71929) üzenetére


m3ss
veterán

ja, az volt az erossegem.

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#71933) Studi válasza TayRol (#71931) üzenetére


Studi
addikt

csütörtök nem jó, nyolckor végzek a XIII. kerületben. :(

(#71934) jjeahh


jjeahh
nagyúr

No, a duci csajjal kapcsolatban, akiről a tegnap elmélkedtünk, hogyan lehetne kicsalni mozogni: tegnap ugy-e letekerek 37km-t hóban, hegyen, úgy jöttem haza, hogy m*rha éhes vagyok és amúgy is próbálok többet enni, hogy hízzak picit, szal ettem egy tányér kaját, majd mikor megürült tettem újra, oszt azt is benyomtam... több nem fért már, jóllaktam mint a medve :D Nos átjön a csajszi hozzánk vacsorára, benyom egy tányér kocsonyát, majd 3 tányérral ugyanabból a kajából, amit én ettem, benyakal egy fél doboz tejfölet oszt még nekiállt a hűtőben valami nasit keresni... nem szóltam semmit, mert nem akartam megsérteni, de minden reményem elszállt :DDD .

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#71935) Studi válasza jjeahh (#71934) üzenetére


Studi
addikt

Hagyd a csudába, még agyonnyomna! :Y ;] :))

(#71936) t_a_m_a_s válasza jjeahh (#71934) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

azt.a.kurva...

Én már ott elakadtam, hogy egy tányér kocsonya után bármit is enni...

:DDD :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Holnap majd jól beletépünk...

(#71937) jjeahh válasza Studi (#71935) üzenetére


jjeahh
nagyúr

:DDD De hogy a francba nem gondolkozik egy picit az ilyen? Most komolyan, normális, okos, értelmes a csaj, most akkor miert csinálja? :F . Én dögöljek meg de ha akarnám simán ellennék annak a kajának a 10-15%-ával is, amit ő benyomott... nem egy beagle, hogy ne tudjon ellenálni a zabának, hanem értelmes, civilizált ember :( . Ezek után el tudom képzelni, hogy sportolnia sem kéne, csak simán visszább vegyen a zabából és lefogyna :F

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#71938) szuszinho válasza jjeahh (#71937) üzenetére


szuszinho
őstag

Annyira mégsem. Hagyd a francba, nehogy már a Te gondod, legyen! Többet foglalkozol a témával, mint Ő saját maga valaha is fog.

[ Szerkesztve ]

(#71939) jjeahh válasza szuszinho (#71938) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Hát ezek szerint valóban így van... azért tavasszal amikor a hugival túrázgatunk, kocogunk, szólok neki is majd, de ennyi. Szvsz a zabából is visszább kéne vennie és abban nem segíthetek...
Inkább koncentrálok magamra, nem ártana 2-3 kilót valahogy felszedjek tartalékba, de rólam inkább lefele mennek a kilók ha nem figyelek :DDD

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#71940) Freddy76 válasza jjeahh (#71939) üzenetére


Freddy76
addikt

A fogyás 70 %-ban kaja... Csak edzéssel nem fog fogyni. Szerintem.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#71941) |AP| válasza |AP| (#71910) üzenetére


|AP|
veterán

na jó, úgy látom tényleg velem van a baj...
vagy tényleg nagyon sok mindenkinek tetszik, vagy csak megtette a magáét a felhajtás

(#71942) jjeahh válasza Freddy76 (#71940) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Ja, szerintem sem, ezért szállt el minden reményem... nekem meg az a "bajom", hogy nem bírok leállni, így max azért zabálok, hogy ne fogyjak le még jobban, de hízni nem tudok ennyi mozgással. Állandóan hívogat a természet, a bicikli, a gombák, vége van... :DDD

|AP|: Én még nem is láttam, túl nagy a felhajtás körülötte egyelőre. Majd ha lenyugodnak a kedélyek megnézem :DDD

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#71943) spanyoll válasza jjeahh (#71942) üzenetére


spanyoll
addikt

A gombák hívása...

;]

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#71944) Mr.Csizmás válasza jjeahh (#71942) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

ha ilyen powerman vagy, miért nem keresel valami olyan macát, aki szintén kraftosabb? :B

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#71945) Lassú Víz válasza jjeahh (#71934) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Nem véletlenül írtam, hogy először a kaját kell megoldani. Vagy talán előbb azt a problémát ami elől az evésbe menekül.

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#71946) jjeahh válasza Mr.Csizmás (#71944) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Egyet találtam már, igaz feleségül venni nem fogom, jó fej de nem az esetem :D

Lassú Víz: Asszem nem nehéz kitalálni a problémáját, bár nem vagyok pszichológus :D

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#71947) Lassú Víz válasza jjeahh (#71937) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Hogy nem gondolkodik egy dohányzó ember, egy alkoholista, egy játékfüggő, vagy egy ultramaratonista akinek leállt a veséje és alig jött vissza az életbe? Ezzel a hozzáállással nem segítesz rajta, és őszintén szólva én sem csatlakoznék hozzátok, mert biztos vagyok benne, hogy a saját teljesítményeteket tekintenétek alapnak, ahelyett, hogy a leggyengébbhez igazodnátok.
Először is neki is kell akarnia mozogni, másodszor biztosítanod kell őt, hogy megérted és nem fogod kinevetni, harmadszor pedig hozzá igazodva kell a mozgás milyenségét és mennyiségét meghatározni. Az neked biztos kevés lesz, de miután hazakísérted vagy másnap eltekerhetsz az Atlanti-óceánig és vissza.

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#71948) jjeahh válasza Lassú Víz (#71947) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Jaj én tutira igazodnék hozzá és nem nevetném ki, sőt örvendenék ha megmozdulna. Sokszor igazodok én a haverokhoz is amikor velük megyek valamerre, sokkal rövidebbeket túráznak meg tekernek, mint én szoktam, de addig is legalább van társaságom a vadonban, egyedül elég rizikós felénk a természetben mászkálni... :D

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#71949) Mercutio_ válasza Studi (#71930) üzenetére


Mercutio_
félisten

Érdemes :K ami fontos, hogy az edző folyamatosan javítson, mondja mit hogy kell (test-,kéztartás, mi milyen szögben hogyan, mik a tipikus hibák, stb.) különben rossz mozdulatok rögzülnek ami az izületeknek árt.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#71950) j.bravo válasza Studi (#71933) üzenetére


j.bravo
addikt

Pesterzsébet, kedd-csüt reggel 7, esetleg 8? :D
Most kezdek erre a helyre járni a 7-es csooportba.
Azért reggel, mert 8-ra végzek, zuhany után 9-re beérek.
A XIII-ba mondjuk lenne az simán 9:30 is; lehet érdemesebb egy közelebbi helyet választani (van arra is, Zuglóban tuti, de szerintem Angyalföldön is).

De ha van kedved, gyere el egyszer (szerda-péntek este is lehet), az első alkalom ingyér' van. Amúgy heti 2 alkalommal 13e/hó.

Whatever.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.