Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#40020) Real_Necro válasza rbalint88 (#40015) üzenetére


Real_Necro
veterán

Nincs rózsaszín köd, ezt csak te látod így. A komfortzóna nekem éppen a családi, nem pedig a mostani betondzsungel amiben lassan 10 éve élünk, de nem tudjuk megszokni. Már rég elköltöztünk volna, ha megtehettük volna, de egy másik vagy nagyobb társas nem oldotta volna meg a társasház adta problémákat. Én nem sírok ezek miatt és nem is lesz teher fenntartani egy családit. Tudom, nagyobb, drágább stb... átgondoltunk mindent alaposan. Nagy lépés lesz a panel után, de ez a vágyunk, célunk.
Nem mondtam idilli csendet. Nyilván nem költözök autószerelű/tuningoló műhely mellé, vagy kábelégető kisiparosok szomszédságába. A gyerekzsivaly sem fog érdekelni mert nem fog a házfal remegni tőle mint most panelban. Egyébként meg a sajátjainknak is lesz hangja... mint ahogy a fűnyírónak is, mert abból csak benzinest veszek. Lakodalmas rock sem érdekel, ha őt sem zavarja ha én hallgatok zenét. Buli is lehet, nálunk is lesz valószínűleg. Nyilván nem a puszta közepére akarok költözni.

De nem kell szagolnom hetente kelkáposzafőzelék szagot az épületben, mert a nyugger alattunk csak azt ismeri... Télen nem fog zavarni a bagószag, mert a nyomorékok nem tudnak kimenni a lakásból. Nyugodtabban pihenek mert nem fog fölöttünk debil idióta család lakni akiknek a gyerekei még éjfélkor is rezgésben tartják a betonfalakat. Igen, van ilyen környék családi házakkal és nem 10m-ba kerül...

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.