Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#40151) Mercutio_ válasza Real_Necro (#40150) üzenetére


Mercutio_
félisten

Fail.

Minden évben 3 hónapot nagyszüleim tanyáján töltöttem 3-10 éves korom között, (petróleumlámpa, pottyantósbudi, baromfi, tehén, házitej, gyümölcsös, saját bor, saját hús az asztalon, stb.) 14 éves koromban vidékre költöztünk Debrecenből. Ennyit arról hogy nem ismerem a vidéki lét sajátosságait....

szerk.: Az meg, hogy milyen volt 20-30 éve a vidék, és milyen ma (legtöb helyen boltban veszik a húst, zöldséget, sokszor a gyümölcsöt is) két külön dolog.

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#40152) A Zéé válasza Real_Necro (#40137) üzenetére


A Zéé
addikt

Itt zegen ismerek villamosmérnököt, akiknek 4-essel kezdődik a bruttója, és még 5 számjegy van utána. Másik cimborám most költözött haza, mert a Flex többet tudott adni neki, mint a GE Pesten. Gotthárdon is van logisztikában dolgozó ismerősöm, aki többet keres, mint apám kisvállalkozásban, cégvezetőként 30 év munkaviszony után (és fater se "minimálbéres vállalkozó"). Infra tervező haverom is keres kb annyit, mint Pesten keresne, szóval azért lehet itt is találni jól fizető állásokat.
Csak sokkal kevesebb a lehetőség, és esélyesebb, hogy nincs a profilodba vágó állás, de nem lehetetlen küldetés mérnökként, nem Pesten, jól fizető állást találni. Közgazdász, pénzügyes, HR-es, és egyéb "papírtologató" állások más kérdés.

[ Szerkesztve ]

Just a simple Lineman...

(#40153) t_a_m_a_s válasza A Zéé (#40152) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Javíts ki ha tévedek, de bruttó 400.000 körüli pénz az azért nem az a húbazmeg, amiért én rohannék zalába... Nettó 400 az már jobban hangzana, és - majd Necroék javítanak - erre leginkább Bp-en van előbb-utóbb esélyed. Vidéken ennyi pénzt nemigen lehet alkalmazottként, hivatalosan keresni.
Amennyire tudom, felénk is ilyen nettó 250-300 körül elekulnak a maximális mérnök pénzek, ha ennél többet akar az ember keresni, akkor valszeg menni kell Pest vagy nyugat felé. Ilyen fizetéssel járó pozíció pár lehet a városban, és ott azért van rendesen felelősség is, terhelés is...

[ Szerkesztve ]

Holnap majd jól beletépünk...

(#40154) #40935168 válasza .: JuSzT :. (#40144) üzenetére


#40935168
törölt tag

Crea, Gluta, Amino, Protein, egyéb vmi .. ? Besegítesz, hogy ne kelljen 20 tojást leküldeni reggelire ? :)
Találtam tecsőn pár schwarzi video-t, elég komoly. ;) Archív felvételek, stb.. Klassz. Bezsongatott. :O :DDD

Schock the muscle és Training partner ami megmaradt amolyan jelmondatként :)

t_a_m_a_s: haccázplussz nettót hagytam ott Debiben, full legálban. Nem dicsekvés (hiszen most nincs ugye) és nem is mondom, kinél, csak így halkan jelzem, hogy vannak még csodák. De ebből sem lett volna családi házam szignifikáns mennyiségű hitel nélkül, max elszórtam volna 4K tv-re meg mindenféle szirszarra (lásd D800) :D ;]

Egy jól menő vállalkozás (pláne, ha tiszta lelkiismerettel megy), mindent visz.

[ Szerkesztve ]

(#40155) aleister válasza #40935168 (#40133) üzenetére


aleister
veterán

Érdekes, hogy mondod...nekem sosem jöttek be a MILFek, de a minap valahogy elgondolkoztam a dolgon. :)
A párduc test és a tapasztalatlanság bája azért számomra még nagyobb vonzerő, mint egy veterán MILF. :D

(#40132) Mercutio_:
::hányósszmájli:: :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#40156) A Zéé válasza t_a_m_a_s (#40153) üzenetére


A Zéé
addikt

feladni csapot-papot persze, hogy nem.
De itt most a korombeliekről beszélek, 30 év alatt, max 4-5 év munkatapasztalatokkal. Nekem ez így nem hangzik rossznak, és itt én még pl nem igazán látok olyan eszeveszett nagy különbségeket BP és Nyugat Dunántúl közt fizetésben, hogy aki költözni akar Pestről, az csak a pénz miatt ne tudná megtenni. Persze a 10+ év tapasztalatosokat nem tudom hogy fizetik meg itt, vagy akárhol másol, lehet, hogy ott már jobban nyílik az olló.

Just a simple Lineman...

(#40157) Mercutio_ válasza t_a_m_a_s (#40153) üzenetére


Mercutio_
félisten

400 az nettó 262, szvsz abból azért normálisan ki lehet jönni, ha még asszony is keres mellé 100-200 között akkor pláne, és ugye akkor még ott van a hólabda nyugalom, pihi, vidéki lét örömei, ejtőzés a kertben, stb. ami miatt ez az egész képbe került.

real_necro: Mielőtt félreértenél, nem bactatásként írtam amit írtam, kedvellek (ha nem csípnélek sz*rnék a fejedre légy nyugodt)

szerk.: Eperkutyus: Nem a f*szt, csak akkor a prioritásokat máshová kellett volna tenned, és nem élhetted volna a hipszter életet, a havi 6k nettóval meg pont le lehet sz*rni, ha 200 megy törlesztésre.

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#40158) .: JuSzT :. válasza #40935168 (#40154) üzenetére


.: JuSzT :.
addikt

Semmi ilyenre nincs időm. Ezért mondtam hogy nem vagyok gyúrós. Képtelen lennék ezekre mindig figyelni. Félig figyelni meg csak pénzkidobás. Környezetemhez képest így is kilógtam a sorból, szóval nem is akartam komolyabbra venni, mindig megkaptam régen a kopasz gyúrós jelzőt, aztán elegem lett.
Magnéziumot szedek, ennyi :)

(#40159) #40935168 válasza A Zéé (#40156) üzenetére


#40935168
törölt tag

A debreceni puszta és Bp között durván 20-25%-os eltérés van bérben, azonos pozíció, bérsáv, tapasztalati szint esetén és ezzel rengeteg magyar cég él, akinek mindkét helyen van telephelye.

@ aleister: én most tolódok el a fiatalabb irányba, jók a milfek, csak egy 47-es nőbe mégsem lehetek szerelmes, mert jóval hamarabb "összeesik", mint én. (Elnézést, akit ez érzékenyen érint, ezek tények). Szóval "fun"-nak jó, ha neki is jó és megbeszélik a felek, de nagy lamúrt nem kezdeményeztem ezen indok miatt senkivel, pl. a legutóbbi most 49, két éve már csak ex-aerobic-tanárnő, én 35.. Mindketten kinézünk valahogy, de ő 10 év múlva ajjaj, én meg whoaaa félisten ;] De tréfát félre, érti mindenki, sztem.

Szóval .. lett is egy bnőm január végén, ő most 32 és tök jó így most. :K
A huszasok bolondok :) főleg az eleje fele.

[ Szerkesztve ]

(#40160) Real_Necro válasza t_a_m_a_s (#40153) üzenetére


Real_Necro
veterán

Nem általános zalában az ilyen fizu, ha csak nem vagy nagyon speckó helyen vagy sok éve, esetleg főnök.
Inkább brutto 300 körül... legalábbis ismeretségi köröm nagy részében.

400 nettohoz kb 610-615e brutto fizu kell. Kft-nél ez kb középvezetői fizu, bár létezik magasabb is. Multinál nem tudom pontosan hogy megy, volt kollégáim dolgoznak kisfőnökként multiknál, kb 600-800brutto közötti béren plusz egyéb juttatás/prémium stb.

Merci:

Tudom ééén... :DDD ;)

Kutyus:

Az erő műhelyében c. könyvet olvastad már? ;) Egyébként szerintem kicsit túlzás, anno fősulin elég volt a creatin vagy később a volumass 35, meg a változatos kajálás, sok folyadék. :B

[ Szerkesztve ]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#40161) Real_Necro válasza #40935168 (#40159) üzenetére


Real_Necro
veterán

"A huszasok bolondok :) főleg az eleje fele."

Tündi üzeni, hogy a legközelebbi fotós talin seggen leszel billentve. ;) :D

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#40162) aleister válasza #40935168 (#40159) üzenetére


aleister
veterán

+1

Más...ezt a levelet most kaptam:

"Kedves Olvasónk!

2015.03.31-én az Ön postafiókjába kézbesítettünk egy elektronikus levelet, mely a CIB Bank Zrt. Előrelépő Személyi Kölcsön termékéről nyújt tájékoztatást. A levél tartalma korrekt és érvényes, de egy technikai hiba folytán a megszólításkor „Teszt Elek” néven szólítottuk meg kedves olvasóinkat.
... "

:DDD :C

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#40163) TayRol válasza Mercutio_ (#40157) üzenetére


TayRol
veterán

Én 250 nettóért is rohannék haza Zegre. Asszony keressen ugyan ennyit (vagy a 80%-át) és már meg is vagyunk. Nem vagyok telhetetlen.

(#40164) t_a_m_a_s válasza TayRol (#40163) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Igazából az a kulcs, hogy az asszony is keressen (közel) ennyit, akkor faszaság van. Akkor szar, ha végzettsége, szakmája miatt ez egyszerűen lehetetlen... Ha meg már 100-150 körül tud csak keresni, akkor ugye egy 100-assal szarabb a helyzet havonta, az meg nagyos sok pénz.

Holnap majd jól beletépünk...

(#40165) TayRol válasza t_a_m_a_s (#40164) üzenetére


TayRol
veterán

Nálunk a zasszony sokkkal jobban keres mint én. És ez vidéken is így lenne.:) Nem zavar, sőt.

(#40166) t_a_m_a_s válasza TayRol (#40165) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

OK, szopó akkor van, ha te mondjuk annyit keresel mint most, asszony meg mint ápolónő (minden tiszteletem az övék), nettó 80-at...

Holnap majd jól beletépünk...

(#40167) TayRol válasza t_a_m_a_s (#40166) üzenetére


TayRol
veterán

Igen. És pl. Zegen csak az ingatlanok olcsóbbak, de minden más drágább, mint Pesten.

(#40168) crey válasza aleister (#40117) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Nikonban tudom engedélyezni beállítottam. Amúgy ha valamelyik topicban valóban szükséges, és kell (pl. Film, sportot kibeszélő topicok, sorozatok vagy bármilyen olyan topic, ahol értelme van), a modkerben kell kérni, és egy mozdulattal be tudjuk állítani.

Csak sajnos mindenki kifestőnek használta a fórumszerte, és giga képek lettek bepakolva fórumtag mögé (ami azért vicces, mert pl. mobilneten is letölti a képet, csak nem látszk, amíg a div tagre rá nem nyom a szerencsétlen, de legalább úgy nézett ki, mintha 5000 sor üres után lenne egy sornyi spoiler felirat... Nagy IQ kellett hozzá.

[ Szerkesztve ]

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#40169) Real_Necro válasza crey (#40168) üzenetére


Real_Necro
veterán

Ide sem lenne rossz mikor filmekről esik szó. :B

Done!

[ Módosította: crey ]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#40170) cOxeR válasza t_a_m_a_s (#40153) üzenetére


cOxeR
Ármester

Én kb azzal egy időben mondtam fel mikor elkezdték hozzánk felvenni az új mérnököket akik szemrebbenés nélkül közölték, hogy bejelentett 500 nettó. az mondjuk tény, hogy 40+-os korosztály, sok év tapasztalat Én meg 7 év után, minden évben emelt, minden évben teljesített elvárással a hátam mögött bruttóban sem közelítettem ezt... és a kereskedéshez alapvetően szükséges céges kocsit sem voltak képesek megoldani.
7 év alatt, nem volt olyan felvett ember, aki ne sokkalta jobb paraméterekkel került volna be és ezzel a lendülettel, 1-1,5 év alatt el is tűnt... úgy hogy az elvárt teljesítmény töredékét teljesítette volna... volt aki mínuszban szállt ki...
Legszebb az volt, aki 6-7 hónap után, egy értékesítéssel a háta mögött, mely 150 db cd volt távozott... első naptól céges kocsi koncepcióban.
Szóval bp-en arc kell és vállalkozószellem és az olló képes nagyot nyitni.
Na ezt is kibeszéltem magamból. :D

[ Szerkesztve ]

(#40171) Mercutio_ válasza Real_Necro (#40160) üzenetére


Mercutio_
félisten

Na, jól van akkor, csak mert a web egy elég korlátozott kommunikációs felület ahol nem megy át sok dolog, ami élőben egy beszélgetésben látszik.

Eperkutyus: Szerintem szimplán megcsapott az öregedés szele ;]

cOxeR: Ott szúrtad el, hogy nem állítottad választás elé azokat akik ezeket felvették, hogy vagy megy a te fizud is arra a szintre, vagy szevasztok. (Persze legokosabb ezt úgy, hogy már van hely, ahová lehet dobbantani, ha sikertelen a kisérlet)

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#40172) Balinov


Balinov
félisten

Sracok, minenkinek koszonom a forum/pm velemenyeket a baby walker-rel kapcsolatban. Tegnap megint beszelgettunk rola a Veraval, ugy nez ki, sikerul meggyoznom, hogy valszeg hót felesleges. :R

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#40173) Real_Necro


Real_Necro
veterán

Húbakkermicsodaqrvvanagyszélvanodakint.

Ellenben megjöttek az új lámpacsekok Astrához. Végre nem korom sötétben kell vezetnem és kerülgetni a járdán előttem ugrálókat... ;] :DDD

Hétvégén olajcsere, szűrőcsere, kerékcsere, lámpacsere. :))

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#40174) *Ropi* válasza cOxeR (#40170) üzenetére


*Ropi*
félisten

Legalább azt a 150 db CD-t egyenként adta el? ;] :DDD

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#40175) Mercutio_ válasza Real_Necro (#40173) üzenetére


Mercutio_
félisten

Érik az eladás, vagy még legalább 1 évig marad a kombájn?

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#40176) cOxeR válasza Mercutio_ (#40171) üzenetére


cOxeR
Ármester

Nem szúrtam el... ezért építettem/építek saját vállalkozást. :)
Amúgy ezt megtették jó páran, senkinek sem volt sikere... zömében vagy ottragadtak és a mai napig megy a panaszkodás, vagy leléptek. :)

(#40174) *Ropi*
Nem egybe, volt mellette 1-2 db usb kábel is. ;]

[ Szerkesztve ]

(#40177) Mercutio_ válasza cOxeR (#40176) üzenetére


Mercutio_
félisten

Akkor bejött amit írtam, csak a b-verzió ;]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#40178) *Ropi* válasza cOxeR (#40176) üzenetére


*Ropi*
félisten

:C

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#40179) Real_Necro válasza Mercutio_ (#40175) üzenetére


Real_Necro
veterán

Egyelőre rendbe rakom, nyáron lesz műszakis, akkor a hátulján is lefényeztetem ahol meghúzták. Igazából még nem létszükséglet a csere, a Mondeoból meg nem engedek. :B

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#40180) #40935168 válasza Real_Necro (#40161) üzenetére


#40935168
törölt tag

Ha ott leszek ;) ;] :DDD

(#40181) fi:zi'k


fi:zi'k
nagyúr

PC-s/dVGA-s szakik, erre és a válaszra vetnétek egy pillantást? Vélemények?
Még 10 nap van a gariból... :))

(#40173) Real_Necro
10. emeleten külön jó. :D

(#40176) cOxeR
Nem erőltette meg magát túlzottan. :DDD

[ Szerkesztve ]

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#40182) Mercutio_ válasza Real_Necro (#40179) üzenetére


Mercutio_
félisten

Te tudod, nekem egy Kia Ceed SW is tetszene és mégiscsak 7 év gari :U

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#40183) cOxeR válasza fi:zi'k (#40181) üzenetére


cOxeR
Ármester

Ne hidd... állandóan tárgyalt... sose volt bent az irodában. :DDD :DDD

(#40184) fi:zi'k válasza cOxeR (#40183) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Ezért a mennyiségért még meg is dolgozott?! :Y

(#40185) aleister
Mostanság nem néztem egyáltalán más programmal, ami terhelné, de csekkolom.
Mondjuk ezt nem nevezném csíkozódásnak, inkább téglalapozódás. :DDD

(#40186) cOxeR
Na azér'! :D

[ Szerkesztve ]

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#40185) aleister válasza fi:zi'k (#40181) üzenetére


aleister
veterán

Jól mondja a kolléga. A csíkozódás rendszerint vram hiba.
Furmark, 3Dmark Vantage is előhozza?

(#40168) crey:
Köszi! :R
Akkor lassan munkának állok. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#40186) cOxeR válasza fi:zi'k (#40184) üzenetére


cOxeR
Ármester

Gondolhatod... hogy tárgyalni volt... :U Ekkora forgalmat, sétálva egy utcában található cégektől ismeretlenként összehoz bárki. :D

Esik a hó, ezt el se hiszem... :Y
(#40179) Real_Necro
Jól gondold meg, hogy erre fele akarsz költözni. ;]

[ Szerkesztve ]

(#40187) Studi válasza Real_Necro (#40173) üzenetére


Studi
addikt

Húúú, két hónapja ki akarom cserélni a bal oldali helyzetjelzőt. De soha nem jut eszembe, amikor a kocsi körül matatok. :DDD Mondjuk nagy jelentősége nincs, én induláskor azonnal tompítottat szoktam kapcsolni, városban is. :)

(#40186) cOxeR: épp ma voltam apáméknál, és kérdezgetett, hogy nem dobjuk-e fel a nyári gumit? :D

[ Szerkesztve ]

(#40188) Byk01 válasza cOxeR (#40186) üzenetére


Byk01
senior tag

Vagy tárgyalt ... saját zsebre :)

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#40189) Mercutio_


Mercutio_
félisten

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#40190) Real_Necro válasza Mercutio_ (#40182) üzenetére


Real_Necro
veterán

Tetszik a Ceed, csak a 7 év garihoz vigyed majd fél évente márkaszervizbe és csengesd a lóvét...

Studi:

pedig kinéztem volna belőled, hogy tompított helyett ködlámpát írsz... ;]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#40191) cOxeR


cOxeR
Ármester

(#40187) Studi
:)) én már 2 hete nyárin szaladok. :)

(#40188) Byk01
Lehet, bár ahhoz szerintem túlságosan szerencsétlen. ;)

(#40192) Studi válasza Real_Necro (#40190) üzenetére


Studi
addikt

Nincs is ködlámpa a Swiftemen! :P :DDD

(#40193) Chapel válasza cOxeR (#40191) üzenetére


Chapel
addikt

Hétvégén fagyni fog éjszaka, majd azért figyelj oda, én még ezért nem cseréltem nyárira ;)

Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

(#40194) cOxeR válasza Chapel (#40193) üzenetére


cOxeR
Ármester

Figyelek köszi, de most kivételesen, napközben dolgozom majd "csak"... :)

(#40195) *Ropi* válasza fi:zi'k (#40181) üzenetére


*Ropi*
félisten

Korrekt választ adott a válaszoló: garanciában cseréltesd!

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#40196) Larry303 válasza Chapel (#40193) üzenetére


Larry303
addikt

pár napot most pecáztam, kedd reggel 1cm es jég volt a kint hagyott tányérokon
- meglepődtünk na :)

[ Szerkesztve ]

https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs

(#40197) Ear001 válasza Real_Necro (#40069) üzenetére


Ear001
addikt

Martonvásár. 26 perc vonattal a Déli, itt az M7, de ami ennél sokkal fontosabb, van balettiskola és teniszsuli is ;)
Mi azért jöttünk ide, mert kertes házat akartunk x pénzböl. Ugyan ez Budapesten, a budai oldalon 2-4x lett volna legalább, és mindkettőnk munkája ott volt. Innen pont annyi volt bejárni, mintha a pesti oldalról kellett volna átjutni, mert a nagy faluban a reggeli- délutáni hidazás mindíg szerencsejáték. Aztán munkahelyek mentek, de a nyugi maradt, meg az is, hogy a BAH csomópontnál már büdös van...
13-16 millió között már van erdőre és patakra néző kis saját kertes 90 nm körüli igen szeparált társasházi lakás, vagy 120 nm-es korrektül felújított garázsos- kertes ház. Még ennyi, szóval viszonylag kevésből még bele lehet vágni ebbe a városból kiköltözős kalandba, de ezen a tavaszon érezhetően beindult az ingatlanpiac itt is.

(#40198) TayRol válasza Ear001 (#40197) üzenetére


TayRol
veterán

Cimbi Gyúrón él, nagyon hívogat...

(#40199) fi:zi'k válasza *Ropi* (#40195) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

50 perc Furmark és 6 lefutott 3Dheaven alatt semmi hiba.
Cserébe a megjelenítésnél elbaszott vmit, mert pikszeles majd minden. :W

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#40200) *Ropi* válasza fi:zi'k (#40199) üzenetére


*Ropi*
félisten

Cseréltesd, ne csússz ki a garanciából!

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.