Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-06-06 15:06:01

LOGOUT.hu

Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1945) FireFoxer


FireFoxer
tag

Hi all!
Lenne egy iszonyú nagy gondom! Mégpedig :
Giannitól rendeltem 3 alkatrész még múlthéten ; egy ASUS A8N-SLI alaplapot 2db 512/400 as Kingston ramot, és egy WD160 SATA-s vinyót. A gépet nemtudtam csak ezen a hétfőn kipróbálni mivel vga híján voltam. Tehát mikor összeraktam és feltelepítettem a gépet rögtön észrevettem hogy a vinyóval valami nem kóser , nagyon hangos(kb olyan mintha belülről szikrázva mozogna az írófej) és a hőmérséklete se volt kevesebb 62 foknál!
Kikérdeztem pár véleményt és arra jutottunk Giannival együtt hogy visszaküldöm és küld egy másikat. Próbáltam máig is működtetni valahogy a vinyót de a végén már azt csinálta a gép hogy hirtelen előjött egy nagy kék háttér tele szöveggel melyben valami olyasmi állt hogy nézzem meg hogy jól van e összedugva a vinyó meg a bios beállításait is nézzem meg meg iylesmi... OK innestől fogva vinyó ki. Betettem egy másik vinyót ,mégpedig öcsém 40gb os maxtorát hogy legalább megnézzem biztos e a vinyóval van e a gond. Hát itt bele kellett kezdeni egy win telepítésbe de ez sem ment ám sokáig mert kiírt egy rakás olyan fájlt ami nem volt olvasható, ok megpróbáltam még 3db win xp cd (SP1,SP2 eset egyaránt) de mindig hiányzott valami és legtöbször ugyan az! Mondom akkor itt már nemcsak a vinyóval van gond hanem lehet hogy alaplap :( , cmos-t clear-oztam a lapon biost ujra beállítottam és ugyan ezek a hibák jöttek elő. Gondoltam újra összerakom öcsémék gépét hogy ezeket a hibákat megkérdezzem mire utalnak itt PH!-n de hogy az ujratelepítés gyorsabb legyen beleraktam a 2db 512 es memóriámat és lám ezzel is előjött az a hiba hogy nemtalál 1-2 fájlt a cd-ről. Nemhiszem hogy a CD-k valamelykének is hibája lenne mert 2 különböző havertól kértem őket!

Tehát részletesen leírtam mindent remélem a hibát felismeri valamelykőtök és elmondja hogy mi a fne van a gépemmel ! :O
Az alaplap vagy a memória hibás ? Mert a vinyó tuti ! :F

bakfitty...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.