Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami...? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:14:01

LOGOUT.hu

Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43742) bluemirage válasza havri1 (#43739) üzenetére


bluemirage
őstag

Alap dolgokra, egyszerűbb fájlokhoz jó a libre office vagy más free megoldás.
Arra azért számíts, hogy komplexebb táblákhoz, vagy összetettebb word dokumentumokhoz ezek nem lesznek jók, ezért munkára csak korlátozottan ajánlottak a nem MS ingyenes megoldások.... és ez nem hiába van így. Az MS el is követ mindent, hogy ez így is maradjon. :)
Ezt soha ne feledd, ha egy olyan táblába vagy dokumentumba futsz, ami egy kicsit' máshogy néz ki, vagy máshogy viselkedik.... és ekkor még szerencsés vagy, mert észrevetted, hogy valami nem stimmel.
Több partnerünk próbálkozott ezzel-azzal, de belátták, hogy a munka során a kompatibilitás fontos és feladták.... gondolom valami lopott' megoldást használva. Határozott véleményem, hogy nem lehet kiváltani az MS-t ezen a téren, csak kompromisszumokkal, de néha otthoni vagy egyszerűbb céges felhasználás mellett működhet a dolog.
A PDF-nél szintén hasonló a helyzet...:) Szupik a kicsi és gyors free klónok... de a háttérben jó, ha ott van az adobe, ha a kapott anyaggal valami nem stimmel. Nemrég egy vektoros összetett és nagy rendezési terv bukott el nálam, amit a végén csak az adobe reader tudott rendesen lekezelni.

Meliora sunt bono inimica

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami...? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.