Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami...? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:14:01

LOGOUT.hu

Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40347) bluemirage válasza pc360 (#40340) üzenetére


bluemirage
őstag

A CDBurnerXP is korrekt cucc, jóval kézreállóbb segítve ezzel a kevésbé tapasztaltakat. Bár szerintem nem olyan profi, mint az imgburn, de tényleg ajánlható. Sajon a CDBurnerXP is OpenCandy-s cucc volt... akkor leszoktam róla, mert ott nem lehetett körültekintő telepítéssel ez a rejtett adware/malware cuccot kihagyni a játékból. Azóta nem tudom, hogy mi a helyzet, nem követtem a sztoriját.

Az, hogy nem fejlesztik az ilyeneket az általános már ezen a területen. A többit sem nagyon fejleszik, vagy ha úgy tűnik is, azok már csak jelképes imitációik. Semmi jelentős. Az AnyBurn revision history-ját megnéztem... az pl. egy jó példa rá, de sajnos a többi hasonló proginál is ez a helyzet.
Az imgburn-t félprofi módon használtam és még a 2.5.8-assal is hibátlanul ontottam a lemezeket. Elhiszem, hogy neked rontott valamin... valamit... és a rossz személyes tapasztalatod miatt nem is raktad fel az oldaladra. Ez nyilván a Te dolgod. De ennek ellenére szinte minden nem otthoni helyen is még az imgburn-ot használják és a még megmaradt kevés szakmai oldalon is ezt ajánlják, ha az ingyenesek közül kell választani. A többi íróprogi nagyon otthoni célra van...
A kérdés a legjobbra vonatkozott ahol én is még mindig az imgburn-ot tartom annak. Tapasztalatból és hivatkozva a szakmai oldalakra, fórumokra. Ezért a lehúzásodat nem minősíteném szakmailag megalapozottnak, de ezen attól még nem kell összevesznünk.

A virtual clone drive talán közismerten is az egyik legjobb virtuális meghajtó, pedig azt is már alig fejleszik, ahogy hal ki az optika. Az oldaladon is első helyen van. Akkor keressek helyette egy olyat aminek hosszabb change log-ja van? Ne máááá. Vagy ha volt akinek néhány hibás szar, gyagyák átlal összeállított image fáljánál gond volt vele, akkor ez progi is rossz? :R

[ Szerkesztve ]

Meliora sunt bono inimica

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami...? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.