Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen pendrive-ot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:05

LOGOUT.hu

Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1939) dt-ulti válasza FefeeX (#1938) üzenetére


dt-ulti
csendes tag

Sajnos én is elkövettem azt a hibát hogy túlzottan bíztam a PEN mindenhatóságában. Most legutóbb egy Kingston DT Ultimate G2 / 32GB-s pen amortizálódott ell a szemeim láttára 3-4 perc alatt. Folyamatosan dolgoztam vele, egy könyvtárbam olvasás-hibát dobott. Belenéztem, gépi kód a fájlok helyett. Na, gyorsan menteni akartam az egészet, de addigra már minden második könyvtár olvashatalan volt. Röviddel utánna már csak lemez nélküli USB eszköznek ismerte fel minden PC. (Én marharépa, nem mentettem egy hónapja. Másfél hónapja vettem, többször gondoltam a mentésére, de hosszabb idő óta problémás melóim voltak. Ráadásul 32GB mentése is igényel némi helyet, ami persze sosincs elég. Gondoltam még "fiatal". - Hát nem! Ha fontos, az USB kulcson tárolt információ, naponta menteni.!!!!!!!!

Mondjuk jó pár darab hibás hever már a fiókomban. Folyamatos használat esetén fél vagy egy évet talán kibírnak. Van amelyik csak "read-only", írni, formázni nem lehet semilyen módom. És persze jellemző, hogy némelyik könytárban a fájlok helyén már csak némi "random titkosítás" maradt. Nem értem a gyártókat! Hogyan lehet elterjeszteni ilyen megbízhatatlan adattárolási technológiát globális méretekben. (Lsd. pl. SSD) Éppen tegnap néztem rá egy öregebb gépben lévő 60 GB-s merevlemez "öntapijára". 2004-ben gyártották. A gép még ma is 8-10 órát dolgozik naponta.

Mi a véleményetek. Garanciális cserére le kéne adnom. Olyan eljárás, ami biztosan olvashatatlanná teszi a pendrájvot bármilyen fejlett "recovery" technológiával szemben is, - és persze ami nem veszélyezteti a garit, - létezik-e? (Mondjuk a nagykalapács hatásos lenne tudom, de itt egy "húszasról" van szó és máris félkezű vagyok nélküle.....!) :F

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen pendrive-ot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.