Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen pendrive-ot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:05

LOGOUT.hu

Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1447) macska


macska
tag

Na szóval..., a kísérletek rámutattak a hiba okára. USB 2.0 hátsó porton egyszer teszteltem az eszközt, azzal jó volt. Ezt követően csak USB 3.0 porton használtam. Ott hozta azokat az eredményeket, amit USB 3.0 kellett. Ok. LG média eszközökön kínlódtam egész nap, hát nem ment.Jó, majd használom a gépben. Most jutottam el odáig, hogy akkor kipróbálom a ház elején lévő USB 2.0 portban. Hát nem igazán ismerte fel a gép. Na mondom, akkor itt a hiba oka, hogy nem megy az LG-ben sem valamely oknál fogva. Az első ház elején lévő USB 2.0 portot egy kb 1 méteres kábel köti össze az alaplappal. Ezért rögtön kipróbáltam ugyanazon hátsó USB 2.0 porton amin működött kábel nélkül, csak hosszabbító kábellel. Nem ismerte fel a PC.
A megfigyeléseim alapján, a hátsó USB porton kábel nélkül 2-3 villogás sorozat történt mikor csatlakoztattam az USB 2.0 portra, ekkor ismerte fel a PC. Ha az LG médiákban, a ház elején lévő USB 2.0 porton, vagy a hátsó USB porton (amin direktbe ok volt) kábellel használtam, ezen esetekben csak 1 villogás sorozat volt USB 2.0-án mikor rácsatlakoztattam, és az eszközök nem ismerték fel a pen drive-ot Van ipszilon USB táp csatlakozóm, azaz 2 USB portról veszi le a tápot, így sem ment a hátsó USB 2.0 portról USB toldó kábelen keresztül.

Újból szervíz, de típuscserét kérek nyomatékosan.

Ja, az A-Data 102s 32GB mindenhol, LG-kben USB 2.0 kábellel, a ház elején lévő USB 2.0 porton jól üzemelt. Az érdekesség az, hogy a korábban cserélt DP10-esem, ami USB 3.0-án írásban nem volt jó, a ház elején lévő USB 2.0 portról jól ment.:D

macska

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen pendrive-ot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.