Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#96018) ggbuffon1897 válasza SaGaIn (#96014) üzenetére


ggbuffon1897
őstag

pár észrevétel:

"nyilván a S1150 mellett a gari meg az igp szól a S1366 mellett a 6mag 12 szál."

mivel dedikált vga biztosan lesz, így az igp h szólhat az 1150es 4570 mellett mint érv?..egyébként is kedvencem, amikor azon megy a vita szakfórumokon, h most az új intelekbe is milyen igp van meg milyen frankó, csak közben mindegyiknek ott figyel a konfigban egy legalább középkategóriás vga..Az IGP szerepe manapság annyi a magad, vagy a magunkfajtánknál, h ha eladod vagy tönkremegy a vga, addig legyen átmeneti megoldásként vmi, ne kelljen átmeneti kártyákat vásárolni, aztán kész, ennyi, bohóckodásra sok, komoly gamer-nek édeskevés

1150 mellett inkább az szól (természetesen a garancia mellett), h egyrészt még bővítheted, másrészt nyílván csak modernebb, jobban felszerelt lapokat is kap az ember a pénzéért számos olyan extrával (pl m2, sata3 stbstb) ami jóljön.

én nem igazán látom értelmét hosszabb távra venni egy jópár éves, kifutott szériát, és hiába a 6mag 12szál, a 4570 pl egyszálas teljesítményben jót mosolyog max a xeonos elődjén. Márpedig épp ez a gond a konkurenciánál is, h a több magot / szálat nagyon kevés játék használja ki, sőt szinte egyik sem.

Szumma szummárum, én biztos nem a xeon-t venném, játékra teljesen értelmetlen, pláne ha több évre is tervezel az egész koncepcióval

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.