Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3228) King Unique válasza Klara_ (#3226) üzenetére


King Unique
titán

Van mindenféle kis tool, amivel különféle infókat lehet csekkolni az USB-s eszközöknél. Ilyen többek között az USBView, ami megmutatja a bcdDevice azonosítót. A kép címében lévő oldalra, ha rákeresel, le is tudod tölteni.
Viszont szerintem, ha a HubG érték hozzáadása nem használt, akkor esélyes, hogy ez sem fog. Nekem előbbi eddig minden esetben megoldotta a dolgot és nem nagyon kellett a másik megoldáshoz folyamodni. Illetve nálam tipikusan akkor nem működött a leállítás, amikor leválasztás után a pendrive LED-je sem aludt ki.
Továbbá a másik kettő ugyanilyen külső rack leállítja, esetleg másik gép USB 3.0 portjában volt próbálva? Igaz, előfordulhat akár eltérő chip és lehet rajtuk eltérő firmware is. A gyártók időnként váltogatják őket. Valamint ugyanazon gépen a más OS, pl. live Linux alatti próba után is ki lehetne zárni ezt-azt.

(#3227) tomp: igen, gondoltam, hogy a Samsung. Ilyen kis sebességnél lehet nem esélyes ekkora eltérés a chipset miatt, de nagyobb tempónál előfordul különbség az egyes vezérlők között.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.