Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-26 14:04:56

LOGOUT.hu

iPhone-t használók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31351) manchester85 válasza máyköl (#31350) üzenetére


manchester85
addikt

Jó, hát amit írsz az nagyon szép és jó, csak sajnos kettőn áll a vásár. Ha boldogtalanul, a szerelmedért epekedve akarod leélni az életed, hát tessék. Nálam onnan indul a dolog, hogy a másik fél engem is szeressen. Ha ez nincs meg, és már "könyörögni" kell, abból semmi jó nem fog kisülni.

i6 Silver

(#31352) r3dsnake válasza manchester85 (#31351) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Majd ha úgy érzed, hogy meg találtad az igazit, ezt lehet hogy átértékeled kicsit.

máyköl: Igen, eléggé hasonlóan látjuk a dolgokat.

[ Szerkesztve ]

(#31353) máyköl válasza manchester85 (#31351) üzenetére


máyköl
veterán

De én abban hiszek, hogy minden a régi lesz, és visszatér hozzám.
Értem amit te mondasz, hogy nem ér meg annyit egy lány sem, hogy csak egy napig is szar legyen miatta, és ezért nem mélyülsz bele az érzelmekbe, hogy ne fájjon ha vége. Érteni értem, de képtelen lennék úgy együtt lenni valakivel, hogy nincs köztünk kölcsönös szerelem. Ami egyszer elmúlik majd, tudom... De hát basszus ne olyan feleségem legyen már, akivel sosem voltunk szerelmesek.

[ Szerkesztve ]

(#31354) manchester85 válasza r3dsnake (#31352) üzenetére


manchester85
addikt

Nem, majd ha több tapasztalatot szerzel, te értékeled át az általad leírtakat. :U Harcolni lehet, amíg van értelme. Ha nincs, akkor fölösleges. Hogy lehetne az az igazi, akinek én nem kellek? Ti tényleg nem értitek, hogy miről szól egy kapcsolat? :U

máyköl!

Ha én elmegyek egy szórakozóhelyre, minden este szerelmes leszek. :U Szerencsére nyitott szemmel járok, ha van valakim, akkor is. Nálam nincs ilyen, hogy csak ő. Ha olyan a kapcsolat, akkor hűséges vagyok, mert úgy korrekt, de hogy olyan kapcsolatban legyek, amiben még a fantáziám is leblokkol, az ki van zárva. Ahhoz tényleg egy 10 pontos barátnő kellene, de nem hiszem, hogy az valaha is összejön. :DDD

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#31355) Jojo5 válasza máyköl (#31353) üzenetére


Jojo5
őstag

Az a baj evvel, hogy ha ő már túltette magát rajtad akkor erősen 'szhatod a helyzetet és csak magadat "nyomorítod" meg a kattogással és az állandó epekedéssel...

Én is sokat rugóztam\rugózok a dolgokon, sajnos ezt még nem sikerült magamból kiölnöm, de belátom ez nem jó, mert elveszed az esélyét magadtól, megismerj valaki mást akivel lehet minden ezerszer jobban klappolna mint az előzővel, csak ugye azt "sugárzod", hogy te csak ő érte élsz mert szerinted ő volt a tökéletes... :U

máyköl: az a baj, hogy ez a "hitegetés", hogy nem zárja ki a lehetőségét stb. addig van amíg rá nem talál egy olyasvalakire akivel közös húron pendül...

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#31356) C4mp3r válasza máyköl (#31350) üzenetére


C4mp3r
addikt

ha honapok ota probalkozol es semmi akkor szerintem tenyleg csak alazod magad es mar csak azert sem fogja veled ujrakezdeni, mert a legtobb no nem szereti az ilyen "gyenge" pasikat. mindig tudni kell elengedni es reszben igazat adok manchester-nek ez a teljes lelki testi fugges valakitol csak tonkretesz... szerintem a kapcsolatok igen nagy hanyadaban legalabb az egyik fel nem szerelmes a masikba. hogy miert vannak egyutt ki tudja? jo a szex, esetleg anyagi megfontolasok, de a lenyeg, hogy ez nem ilyen fekete-feher.

p.s.: szerintem tul fiatal vagy, ha adhatok egy tanacsot nagyon unalmas eleted lesz ha csak egy novel akarsz lenni egesz eletedben

(#31357) máyköl válasza r3dsnake (#31352) üzenetére


máyköl
veterán

Figyu, azért nem akarok tanácsot adni, mert nem ismerem beljebbről a történeted.
Nem akarom azt mondani, amit én teszek, hogy várj rá, küzdj érte, mert lehet a te helyzeted reménytelen, és mégszarabb lenne, inkább nem adok hülye tanácsot.

Mi úgy váltunk el, hogy azt mondta, hogy már nem szerelmes, de nem zárja ki, hogy újra együtt leszünk, és várjunk vele, adjunk időt neki. És eszében sincsen más fiúval kapcsolatba lenni, mert elmondta, hogy mindig engem keresne abban a másik emberben, és nem tudná úgy szeretni mint ahogyan engem szeretett. Tehát nem olyan rossz a helyzetem talán. Nem ordibálva váltunk el, hogy soha többet nem akarlak látni, és nem egy másik emberrel van most együtt állandóan.
Akkor lehet énis feladtam volna, nem tudom...

Neked kell tudnod!

(#31358) manchester85


manchester85
addikt

Máyköl-ből és r3dsnake-ből egy igazán szép pár lehetne. Próbáljátok meg együtt szerintem. :DDD

i6 Silver

(#31359) máyköl válasza manchester85 (#31358) üzenetére


máyköl
veterán

Kapdbe! ;] :DDD

(#31360) Xero válasza máyköl (#31353) üzenetére


Xero
nagyúr

Csak magadat ámítod. Ha valaki eldobott magától (teljesen mindegy, hogy milyen indokkal), azzal már nem szabad foglalkozni. Ha kapcsolat is lenne belőle, máris egy alárendelt szerepkörbe kerülnél, ráadásul mindig ott lebegne a fejed fölött az első arcul csapás Damoklész kardjaként.

Az igazi szerelem és kapcsolat az én értelmezésemben két félről szól, ahogyan azt előttem is megírták. Lehet, hogy elsőre fáj és nehéz feldolgozni az elképzelt jövőkép elvesztését, de kár ezért harcolni. A jövődben egy lány csak egy változó. Lehet, hogy némi tűréssel még ő is jó lett volna, viszont mégsem vagytok gyártásra alkalmasak, hiszen az ő tűrésébe nem fért bele.

Előbb utóbb úgyis jön olyan akinél minden stimmel, és ha nem szúrjátok el (mert ez is benne van a pakliban), akkor még simán készen lehet a jövőképed megvalósulása.

Részemről szintén a tartós kapcsolatok híve vagyok, de az első nagy csalódás után én biza mindent ami mozog üzemmódba kapcsoltam legalább két évre. Ez is jó tanulópénz volt gondoljon bárki bármit.

Nekem is cél egy boldog család, de ezt pl egy fiatalon elkövetett házassággal, ne adj Isten gyerekkel nem tudom elképzelni.

(#31357) máyköl: Nem akarlak elkeseríteni, de a leírtak alapján veszett fejsze után kapdosol. Az elmondottak mind azért voltak, hogy szebb fényben tüntessék föl a már nem vagyok szerelmes szakaszt.
Ne lepődj meg, ha mégis sikerül neki a küzdelmeid ellenére mást találni, és semmi gondot nem fog neki okozni, hogy szeresse.

[ Szerkesztve ]

(#31361) manchester85 válasza Xero (#31360) üzenetére


manchester85
addikt

Így van, osztom a véleményed. :K

i6 Silver

(#31362) máyköl


máyköl
veterán

Srácok, lehet abban igazatok van, hogy tovább kéne lépnem ezen az emberen, lehet, hogy van egy mégtökéletesebb. Nehéz elképzelni, de igen, talán jobb lenne továbbmenni...

De ezzel a felfogással sehogy nem tudok azonosulni, hogy egy kapcsolatot úgy csináljak, hogy csupa szimpátiát érzünk egymás iránt, és majd csak szerelmesek leszünk egyszer... Mert egyszerűen ebben nem hiszek, nem kell erőltetni a szerelmet, hogy mikor ér végre ide. Így nem tudnék párkapcsolatban élni egész egyszerűen.

Most átgondoltam a dolgot a leírtak alapján, lehet tényleg megtalál újra a szerelem, ami mégnagyobb lesz mint az előző, bár tényleg nehéz ezt elképzelnem... De Isten útjai kifürkészhetetlenek, ugye? :)

[ Szerkesztve ]

(#31363) r3dsnake válasza máyköl (#31357) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Én mondjuk rosszabb helyzetben vagyok így mérlegelve a tiédhez képest... :((

(#31364) Jojo5 válasza máyköl (#31362) üzenetére


Jojo5
őstag

Most lehet csúnyán fog hangzani, de nem tudom egyelőre elképzelni azt, hogy szerelmes leszek csak úgy plátói\instant találkozásra...

viszont ha megismerkedsz vele és egyre jobban megismered azt már simán lehet "kapcsolatban", ha nem működik meg kell mondani és korán kilépni az egészből, de csak azért meg nem próbálni mert egyből nem szerelmes voltál hanem csak tetszett\szimpatikus volt, butaság..

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#31365) Xero válasza máyköl (#31362) üzenetére


Xero
nagyúr

Én nem is veszem komolyan azt ahol nem látom, hogy kialakulhat ez bizonyos időn belül. Nem is volt hosszú távon ilyesmi. Ahol láttam, hogy lehúzhatunk akár egy évet is, akkor sem lesz belőle részemről komolyabb bizalom vagy szerelem, azt szépen lezártam. Én jellemzően a több éves és az egy éjszakás-pár napos kapcsolatok embere vagyok. ;]

Az pedig, hogy jön valami/valaki jobb az egészen bizonyos. Nem biztos, hogy pont azok az értékei lesznek jobbak amire számítasz, de lehet, hogy olyanok amikre nem is számítasz és még többre fogod értékelni. Persze itt nem a 90-60-90-re kell gondolni. Azok is lehetnek borzalmasak. Már legalább kettőt elhajtottam csak idén. ;]

(#31364) Jojo5: Pontosan. Én ezért vadászok tág baráti körben leginkább. Ott legalább van lehetőség belőni a dolgot. Egy club pultjánál úgysem csap senkibe a villám.

[ Szerkesztve ]

(#31366) Onderon


Onderon
senior tag

hát gyerekek...most nézek ide be életemben először és mit látok? 3.14ccccsák gyülekezete! :DD

[ Szerkesztve ]

(#31367) Xero válasza Onderon (#31366) üzenetére


Xero
nagyúr

Lapozz vissza kicsit.
Van itt minden. Telefon és tech történelem, párkapcsolat tanácsadás, interjú segédlet. Amit csak akarsz. ;]

Mára végeztem amúgy munkával, és megint felidegesített a nyomorult iOS mail. Ez a mai nap keretes szerkezete.

[ Szerkesztve ]

(#31368) Cyberpunk válasza r3dsnake (#31352) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Hát, ha nem jöttök ki egymással az bizony nem az "igazi". Lehet te úgy érzed, de ahogy írták kettőn áll a vásár. Ha a másik nem szeret, akkor nincs értelme. El kell felejteni. Az egyoldalú érzelmek sosem vezetnek jóra. Persze én nem tudom mik vezettek ide, nem ismerem a körülményeket, ezt csak ti tudjátok. saját tapasztalatból tudok csak kiindulni. A nő ügyek már csak ilyenek. Nekem is megvolt már "életem szerelme" sajnos nem jött össze a dolog, már nem is érdekel túltettem rajta magam.

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#31369) Cyberpunk válasza vadászcsiga (#31311) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Egyébként nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy lényegesen szarabb.;) Hallgattam már, nem egy nagy eresztés, semmi kiemelkedő.

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#31370) Solar_Wind


Solar_Wind
senior tag

Érdekesek a kapcsolatokról szóló bejegyzések. Nem tudok tanácsot adni, ha adnék, azt úgyis igazából magamnak adnám.
Ameddig önmagunkon kívül keressük a szeretet, addig nem fogjuk megtalálni, mert addig olyan dolgokat fogunk megtenni mások szeretetéért, amik miatt magunkat nem fogjuk szeretni. Úgy meg nehéz élni, szóval alapvetően ez utóbbit kell rendbe tenni.

Viszont azért idebiggyesztek egy idézetet Byron Katie-től:

"Amikor valóban szeretsz valakit, akkor az a gondolat, hogy „Szeretned kéne engem” már megmosolyogtat. Hallod az arroganciát ebben a gondolatban? „Cseppet sem érdekel, kit akarsz szeretni. Engem kell szeretned, és még arra is kész vagyok, hogy trükközéssel rávegyelek erre.” Ez a szeretet ellentéte. Amikor úgy gondolom, hogy a férjemnek szeretnie kéne engem, nem vagyok épelméjű. Kinek a dolga az, hogy kit szeret? Az övé, természetesen. Nekem mindössze a megfordításokkal kell tisztában lennem: Nekem kéne szeretnem magamat, és nekem kéne szeretnem őt. Az a történet, hogy kinek kit kéne szeretnie, takarja el előlem azt, amit keresek. Nem az ő dolga, hogy szeressen – az enyém."

(#31371) Blyan válasza Xero (#31360) üzenetére


Blyan
félisten

Ezt keretbe kell foglalni és oktatni. Nagyon igaz!

Szvsz, ha valaki állandóan a szerelmet kergeti, az nem tudja élvezni az életet.

[ Szerkesztve ]

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#31372) válasza Xero (#31367) üzenetére



őstag

Ezt pont akartam írni. Iphonon a mailben kapott Jobs linkekkel nem boldogult soha a bonyolult keretrendszer miatt. A Nexus pillanatok alatt megnyitja.

(#31373) DanielK válasza Xero (#31367) üzenetére


DanielK
addikt

használj gmailt... :P

(#31374) Xero válasza DanielK (#31373) üzenetére


Xero
nagyúr

Azt is használok többek között, de azt is Mail-en keresztül. Web felület nekem nem pálya.

(#31375) DanielK válasza Xero (#31374) üzenetére


DanielK
addikt

túl maradi vagy... ;]

(#31376) Xero válasza DanielK (#31375) üzenetére


Xero
nagyúr

Az lehet. A jól megszokott rendszeremet nem adom. :P

Egyébként nem tudom már linkeltem-e: [link]

A srác hangja kicsit talán túl magas és nazális, viszont jó. De az, hogy iPad-en pakolta össze az nem rossz.

Meg illik is a szakítós vonalra. ;]

[ Szerkesztve ]

(#31377) Xero válasza Xero (#31376) üzenetére


Xero
nagyúr

Jah és ha már szakításnál és zenénél járunk:
[link]
és hozzá egy jó cover:
[link]

Majd jöjjön a legjobb lezáró zene:
[link] :P ;]

[ Szerkesztve ]

(#31378) Xero válasza Xero (#31377) üzenetére


Xero
nagyúr

Ja és persze a kedvenc cover: [link]

(#31379) Bling95


Bling95
őstag

Zene erdekes ilyen szempontbol , kb feleve dobtak egy hosszabb kapcsolat utan . Es van par szam ami feltud kavarni, pedig mar tok nemerzem hogy hianyozna a szemely .

Korabban sokakkal egyetertek , ha vege akkor nem kell eroltetni az ujrakezdest, nemhinnem hogy jo dolog kitud belole sulni ...:(

Vegere egy szakitos szam : nelly

[ Szerkesztve ]

(#31380) mondomén


mondomén
őstag

Új felülettel érkezik az iOS 7?
Nagyon kíváncsi vagyok mit hoz össze Sir Ive.:) Mondjuk az is érdekes, hogy ha az os lényegesen egyszerűbb külsőt kap, akkor hogy fognak kinézni rajta a mostani app ikonok.

(#31381) Solar_Wind válasza Bling95 (#31379) üzenetére


Solar_Wind
senior tag

(#31382) Cyberpunk válasza Solar_Wind (#31381) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Ez is tuti. ;] [link]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#31383) Jojo5 válasza Xero (#31377) üzenetére


Jojo5
őstag

ha gáz van és "nyáladzás", bármilyen formában legyen az negatív\pozitív akkor nálam >
Texas - I'll See It Through a nyerő... :K :R

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#31384) Xero válasza Jojo5 (#31383) üzenetére


Xero
nagyúr

Ez tényleg igen jó. :K

Nálam most ez lett nagy kedvenc: [link]
Hála Ted Ligety egyik videojának: [link]
Piszok jól csapja neki. A zene pedig nagyon illik hozzá. :)
Érdemes végig nézni, nem egyszerű.

[ Szerkesztve ]

(#31385) Bling95 válasza mondomén (#31380) üzenetére


Bling95
őstag

Nemhinnem hogy felnunk kell Sir Ive altal tervezett felulettul . Zsenialis dolgokat alkot

(#31386) Bling95


Bling95
őstag

nesze nektek szakitos szam :D:D

Bocsi a duplaert... :W

[ Szerkesztve ]

(#31387) vadászcsiga válasza Xero (#31376) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Na ilyen zenék miatt ilyen sekélyes a mai fiatalok érzelmi élete :DD
Egy jo kis Motörhead mindent megold :D

[ Szerkesztve ]

(#31388) Xero válasza vadászcsiga (#31387) üzenetére


Xero
nagyúr

Akkor már inkább Iron Maiden. :P
Vár őket is bírom.

[ Szerkesztve ]

(#31389) máyköl


máyköl
veterán

Hogy kapná be az összes vizsgabiztos, akinek az a hobbija, hogy megbuktat forgalmi vizsgán.
:(((

(#31390) Cyberpunk válasza máyköl (#31389) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Na mesélj min vágtak meg?

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#31391) Xero válasza Cyberpunk (#31390) üzenetére


Xero
nagyúr

Forgalmi vizsgán? ;]

(#31392) manchester85


manchester85
addikt

Máyköl el akarta ütni az összes csinos nőt, akit meglátott az utcán. :U

Vagy K.I.T.T nem engedelmeskedett? :DDD

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#31393) Cyberpunk válasza Xero (#31391) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Az világos, de csak van valami oka. ;]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#31394) Onderon válasza máyköl (#31389) üzenetére


Onderon
senior tag

és képzeld, még így is az autósok 90% olyan sza..rosszul vezet, hogy az valami elképesztő! :DDD

(#31395) vadászcsiga válasza Xero (#31388) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Mindegy csak ne ilyen női hanggal megáldott férfi. Ruhellem ezeket a metroszexualis fiúkákat.

(#31396) máyköl


máyköl
veterán

Parkolásnál a jobb első gumi hozzáért az útpadkához.

Basszus, 40 éves jogosítványos rutinos sofőröknél is gyakori ez.

[ Szerkesztve ]

(#31397) Xero válasza máyköl (#31396) üzenetére


Xero
nagyúr

Azért annyira nem. Idegbajt is kapnek, mert egybol kapna a felni is.

(#31398) Cyberpunk válasza máyköl (#31396) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Én pont ilyen miatt buktam meg rutinon.:D Vicces, de épp hogy csak súrolta, tehát nem volt az az igazi durva patkázás. ;] De hát ez ilyen ezek azt lesik mikkor vághatják meg az embert.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#31399) máyköl válasza Cyberpunk (#31398) üzenetére


máyköl
veterán

Csak már beleöltem 130 ezret a jogsiba, 3adszor buktattak meg, már se kedvem, se pénzem ezzel foglalkozni.

(#31400) Möhe válasza máyköl (#31399) üzenetére


Möhe
addikt

akkor buksz nagyot ha most hagyod abba
;)

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.