Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-26 14:04:56

LOGOUT.hu

iPhone-t használók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30601) r3dsnake válasza manchester85 (#30598) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Sztem 8gigásat még viccből sem. Azért is adtad el nehezen.

(#30602) vadászcsiga válasza agabe (#30600) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Azon nem android fut?

(#30603) válasza vadászcsiga (#30597) üzenetére



őstag

Ha már olyan símán fut mint az ios, v. a videókon, már nem. Egyébként, pont te álltál ki a Note-od mellett. :DDD Részben a droidra vagyok ráizgulva, részben a Nexus interfészére. Ami hiányzik az a OTG, viszont nagyon tetszik a Nexus lekerekített szélű üvege. Viszont tele van már a hócipőm a sok üveggel is, mert a hátulja is az, a BB hátulja is színte az, és az i4 hátulja is az volt. De gagyi műanyag akkor sem kell. Lásd, Note 2, tényleg mindent tud, de nyáron a szélvédő alatt vagy megolvadna, v. megkeményedne. Nem tudom melyik fajta.

manchester85

A helyzet az, hogy hardcore Nexus fanoknak sosem kéne 8GB-os. A magyar boltok is tele vannak vele. 16-ost meg nagyítóval kell keresni, pedig még az is kevés, de ez van.
Juteszembe, áprilisban mutatják be a Googe I/O-n a következő Nexus-t a Nexus 5-öt. Abban már biztos lesz OTG, és több fém. De akkor adják ki az Android 5.0 Key Lime Pie amit a Nexus 4 kap meg elsőként. :D

(#30604) agabe válasza vadászcsiga (#30602) üzenetére


agabe
addikt

Marmint micsodan? Nexus 4-rol volt szo...ami csak a google referencia telefonja, igy mast nem igen tudnek ra kepzelni (igaz kijott ra a firefox os betaja ami felteheto ...de az inkabb alpha meg, es erdekesseg csupan ).

(#30605) vadászcsiga válasza (#30603) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Persze de csak mint érdekesség mellett. Az örök második. Mindig felüdülés az iPhone-t kézbe venni utána.

Erről jut eszembe Zackkal mi van tudja valaki? Milyen cuccot nyúz mostanában?

(#30606) manchester85 válasza r3dsnake (#30601) üzenetére


manchester85
addikt

Miért, annyival olcsóbb is volt. Egyébként meg mire kell annyi tárhely? Nem azt mondom, szűkös néha iPhone-on a 8 giga, de azért el lehet lenni. A fotók, videók mehetnek a felhőbe, a legtöbb alkalmazás meg 15-20 mega. Ha valaki nem játszik és nem rakja tele zenékkel, akkor el lehet lenni vele. Már navigáció se kell, hisz a gmaps navigál is. Hol itt a gond? Nem kérdés, hogy jobb a 16, 32 giga, így arról kár is győzködnöd. Azt viszont nehezebb lesz kétségek nélkül megindokolni, hogy kötelező minden embernek 16 giga. A felhők korszakában nem, arról nem is beszélve, hogy akinek ténylegesen munkaeszköz (dokumentumok, levelek, telefonálás) az végképp nem használja ki a plusz tárhelyet.

Valójában az okostelefon komolyabb tárhely nélkül is mindent maradéktalanul tud, amire hivatott. Pont a nem okos funkciók (angry birds, millió album és így jártam anyátokkal epizódok) teszik szükségessé az extra tárhelyet. Nem azt mondom, hogy ez haszontalan, de ne írjuk már elő, hogy szükséges...

Vadászcsiga!

Úgy tudom, benevezett egy komoly pingpongtornára, Note 2-vel nyomul. :U

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#30607) TommyNagz


TommyNagz
senior tag

https://itunes.apple.com/us/movie/steve-jobs-the-lost-interview/id536749587

Vótmá? :) Én most nézem. Jókat mond.

encapsulation dot1q

(#30608) r3dsnake válasza manchester85 (#30606) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

A 8gb általában ~6,5GB, tehát itt már sok tárhely elveszik.

Oké, felhő, és ha nem vagy wifiközelben? Nálam fenn van jópár app, 100-120 fotó, és egyszerűen nem tudok annyi zenét magamnál tartani, amennyit szeretnék. Utálom, hogy a 7-8 feliratkozott podcastből (amiből mindig csak a legutolsó epizódot tartok meg), mindig válogatnom kell, hogy mit tegyek rá iTunes-on. Ha épp 1-2 anime vagy sorozatrészt rámásolnék, akkor megint törölgetnem kell. Egy okosteló azért okos, mert all-in-one, és mindig a tárhely a szűk keresztmetszet. Van itthon 500gigás NAS, ha épp arról néznék meg valamit, de azt is cseszhetem, ha egyszerűen nincs olyan app a store-ban, ami tud samba-t ÉS ac3-at. Ez is röhej... A zenei ízlésem meg elég széles skálán mozog, még ha minden stílusból csak 1-2 kedvenc lemezt tartanék a telón, akkor se férnék el. Igen, vehettem volna nagyobbat, de azt hittem, hogy elég lesz a 16gb. Ha lesz váltás újabb iPhone-ra, akkor 32gb alatt el se olvasom majd a hirdetéseket. iPaden mondjuk elvolnék 16gigával szerintem, mert arra úgyse tennék zenéket. De jelenleg iPadre sincs igazán szükségem, szóval ezen még ráérek gondolkozni.

Viszont egyre inkább afelé hajlok, hogy kéne egy MB/MBP. Csak az a bajom, hogy egy MB nem váltana ki egy erős asztalit (pl ha játszanék), de mivel asztalit is kéne vennem, a két dolog elég húzós lenne együtt. (A Nikon D90-en való álmodozásomról nem is beszélve.) Viszont MB meg egy nagyon stabil alap lenne egy vinyl-es timecode rendszerhez, amit bulin is simán mernék használni, ha esetleg játszanék valahol.

Fakit, kell meló... :U

[ Szerkesztve ]

(#30609) vadászcsiga válasza manchester85 (#30606) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Uhh az igen. Farok hosszabbítót vett?

(#30610) Xero


Xero
nagyúr

Előzmény: [link]

Nem csak ő :DDD :

(#30611) Xero válasza manchester85 (#30606) üzenetére


Xero
nagyúr

Nekem jelenleg a 16-os a sweet spot. Nem is túl nagy, nem is túl kicsi. Ha elutazom, akkor bizony rajta van pár zene és játék, de így is van rajta 4-5 GB szabad hely. Ezt viszont hamar meg tudom etetni fotózással és videózással. Nem hiába viszek minden több napos útra MBP-t is és mentek minden nap.

A navigáció pedig nehéz kérdés. A Navigon nálam állandó, mert járhatok olyan környéken itthon is, ahol gyér a lefedettség, és akkor nincs kedvem várakozni az adatokra. Külföldön pedig kézenfekvő, hogy offline navi kell. Utazás előtt Navigon-ban csak bekattintom a kívánt országokat, szépen lekapja a térképeket és jónapot. Ha nem kell, akkor pedig delete.

[ Szerkesztve ]

(#30612) manchester85 válasza r3dsnake (#30608) üzenetére


manchester85
addikt

"Oké, felhő, és ha nem vagy wifiközelben?"

Képekre gondoltam, tehát galéria megoldva. Annyi netem van, hogy bármikor elérjem őket.

"egyszerűen nem tudok annyi zenét magamnál tartani, amennyit szeretnék. "

Felhasználófüggő. Nálam meg mindig 1-1 két órás mix van, és kész. Van akinél meg semmi.

"Ha épp 1-2 anime vagy sorozatrészt rámásolnék, akkor megint törölgetnem kell"

Soha semmilyen sorozatot vagy filmet nem nézek iPhone-on. Pont ezzel ironizáltam az előbb. :U Élvezhetetlen kategória,szerintem nem erre való egy 3,5-4"-os eszköz. Filmet otthon, nagy képernyőn szeretek nézni,

Magyarul eljutottunk oda, hogy a zene és a film/videó dobja meg nálad a tárhelyigényt. Én meg pont erre céloztam, hogy egy okosteló e két dolgon kívül is okos marad. Nagyon sokan se zenét nem hallgatnak rajta, se filmet nem néznek. És nem azért, mert "akkor minek nekik okosteló", hanem azért, mert kommunikációra használják. Levél, jegyzet, naptár, navigáció, telefon, internet. Ezek közül pedig akárhogy is nézem, egyhez se kell tárhely a telefonra. Oké, te filmezel és zenét is hallgatsz rajta, elfogadom. De miért lenne muszáj másnak is erre használni? Én. pl. facetime-olok, iMessage-ezek, telefonálok, skype-olok, facebookozok, híreket olvasok legtöbbször. Nekem ennyire kell az iPhone. Melyikhez kell tárhely? Más meg évente egyszer facetime-ozik. Kinek mire van szüksége. Se a zene se a videó nem törvényszerű. Főleg, hogy mindkettőt körülményes feljuttatni az eszközre.

i6 Silver

(#30613)



őstag

Azt nem értem miért nincs ios-en OTG? Rá lehetne másolni mindent bármilyen külső meghajtóra. Pl. kulcskarikán fityegő 16gb-os pendriverra. Vagy az AIR player miért csak filmeket sreammel?

(#30614) r3dsnake válasza manchester85 (#30612) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Oké, neked elég. Én úgysem fogom megérteni, hogy a 8gigás telefont lehet használni valamire, te meg úgysem érted meg, hogy legalább 32gigásat szeretnék. De hidd el a 64gigáson se maradna túl sok hely szabadon nálam. (Egy időben 160-as iPod classicon gondolkoztam, az is tele lett volna, de nincs kedvem 2 kütyüt hordozgatni.)

Amúgy meg 1-2 olyan sorozat és animerész, ahol úgyis egyrészt a szöveg az elsődleges, másrészt egy rajzolt történet a képi világ, bőven élvezhető 3,5"-on buszon. Filmet eszembe nem jutna nézni rajta, de mesére jó például.

SÖ: Pl. az iPadhez lévő camera connection kit igazán együttműködhetne szifonnal is... Ha nincs helyed, szifonról kimásolod sd-re a képeket, vagy ha valami kamerával csináltál fotókat, szeretnéd megosztani, de nincs PC a közeledben, akkor szifon teljesen ideális volna hozzá, Még minimális utómunka is belefér 1-2 appal.

[ Szerkesztve ]

(#30615) Ragnar95 válasza r3dsnake (#30614) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Camera Connection Kittel csak SD-ről iPadre tudsz másolni, fordítva nem...Bár JB-el megoldott ez is :K

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#30616) r3dsnake


r3dsnake
nagyúr

:D

(#30617) TommyNagz válasza r3dsnake (#30616) üzenetére


TommyNagz
senior tag

Szerintem mat az o prototipusuk is kesz van. :D

encapsulation dot1q

(#30618) manchester85 válasza r3dsnake (#30614) üzenetére


manchester85
addikt

"Oké, neked elég. Én úgysem fogom megérteni, hogy a 8gigás telefont lehet használni valamire, te meg úgysem érted meg, hogy legalább 32gigásat szeretnék"

Nem. Te nem érted meg, hogy a 8 gigás is elég lehet egy adott felhasználási szokás függvényében, én meg megértem, hogy valakinek 32-re van szüksége. Az "értetlenkedés" egyoldalú, ha visszaolvasod a vitát. :U Zenék, videók, képek, navigációs programok tárolása nélkül lényegében nincs szükség tárhelyre. Vannak, akik nem járkálnak fülhallgatóval a fülükben, nem néznek rajta filmet, az üzleti felhasználás, online tárhelyek, gmaps navigáció pedig nem foglal semmilyen tárhelyet. Te megindokoltad, miért kevés neked a 16GB, és meg szintén megindokoltam, hogyan lehet elég 8 giga is.

Apámnak i5-e van: emailezik, facetime-ozik, megnézi az árfolyamokat, pár híralkalmazást, parkoló app-ot, vicces videókat youtube-on. Azt se tudja, mi az a tárhely.

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#30619) r3dsnake válasza manchester85 (#30618) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Továbbra is tartom magamat ahhoz, hogy a 8gb-os telefon csak kompromisszumokkal elég. Az meg nelegyenmá'.

Haverom is erőltette múltkor, hogy hú, vesz új 8gb-os i4-et, biztos elég lesz. Nagy nehezen lebeszéltem, vett ugyanabban az árban 16gb-os i4S-t, és így épp, hogy elfér kényelmesen rajta.

[ Szerkesztve ]

(#30620) manchester85 válasza r3dsnake (#30619) üzenetére


manchester85
addikt

"Továbbra is tartom magamat ahhoz, hogy a 8gb-os telefon csak kompromisszumokkal elég."

De honnan tudod, hogy ami neked kompromisszum, az másnak is az? :U Szerkesztettem az előző hozzászólást, olvasd el az utolsó 3 sort.

i6 Silver

(#30621) Xero válasza r3dsnake (#30619) üzenetére


Xero
nagyúr

Ebben most nincs igazad. Navigáció, zenék-filmek, fényképezés nélkül bőségesen elégséges a 8GB is.

(#30622) manchester85 válasza Xero (#30621) üzenetére


manchester85
addikt

Hát még ha megy minden a felhőbe is. Picasa, skydrive, stb. Idővel úgyis át kell erre állni, ez a jövő. Ha valaki intenzíven fotózik, videózik, akkor 32 giga se elég. Egyébként én se vitatom, hogy összességében karcsú a 8 giga, de nem a fontosabb alkalmazások teszik karcsúvá. Nagyon sokan meg azokra használják az okostelefonokat.

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#30623) nord_ válasza r3dsnake (#30619) üzenetére


nord_
veterán

a 8gb-os telefon csak kompromisszumokkal elég

Azt felejted el hozzátenni, hogy a te felhasználói szokásaidhoz kevés a 8GB.

Nézd meg a screenshotot: úgy van 1,6GB szabad helyem, hogy az alkalmazások közt fenn van az offline TomTom navi és a GPS kit a turistautak.hu térképeivel megtöltve.
Az alkalmazásokban sem lehet mindenki egyforma: nálam filmből vagy egy játékból egy darab sincs, viszont rendszeresen használom a Jogtár, AutoCAD és Cégtár appokat. Saját zenékből bőven elég a 118 szám, ha meg nem, ott van a TuneIn Radio a korlátlan zenei kínálatával.

(#30624) manchester85 válasza nord_ (#30623) üzenetére


manchester85
addikt

Erről van szó. :K Rég túlléphettünk volna, ha belátja, hogy nem mindenkinek egyformák a felhasználói szokásai. Én elfogadom, hogy az övének kevés. :U

i6 Silver

(#30625) r3dsnake


r3dsnake
nagyúr

Rendben, elhiszem, hogy van, akinek elég. De megérteni akkor sem fogom tudni. Biztos vagyok benne, ha ott lenne a nagyobb tárhely a telón, kihasználnátok.

(#30626) manchester85 válasza r3dsnake (#30625) üzenetére


manchester85
addikt

Kihasználnánk, megtöltenénk, ez nem kérdés. De megtölteni nem ugyanaz, mint kihasználni. Nézzetek szőke picsának, de én szinte csak böngészek, facetime-ozok, facebookozok, üzeneteket váltok rajta, és pár fontosabb alkalmazást használok nap mint nap, mondjuk 20-at, amik kb. 1 gigát tesznek ki. Most akkor hol a kompromisszum? Meg tudnék tölteni 16 gigát is, de akkor is ezekre használnám a telefont.

i6 Silver

(#30627) nord_ válasza r3dsnake (#30625) üzenetére


nord_
veterán

De mit nem értesz meg? :)
Van, aki filmeket tárol a telefonon, van, aki játékokkal tölti meg, van, aki zenével nyomja tele, és olyan is van, aki a 'mindenből egy keveset' elv híve. Nem vagyunk egyformák... gondolj bele, milyen rossz lenne, ha beülnénk csapatosan egy kocsmába és a szebbnél szebb pincérlányok közül mindenki kizárólag a kis vöröskére hajtana rá. ;)

(#30628) Kommy válasza manchester85 (#30626) üzenetére


Kommy
veterán

Teljes mértékben egyet értek 16GB telóm van amiből 3 GB foglalt jelenleg, így fenn van minden ami fontos (27 app), amiből kettő navigávició (igo hu&ro és navigon , egyenként kb 650MB helyet foglalnak, tehát az összes foglalás majdnem 50%-át). van 70 kép a telefonon, és kb ki is merült semmi más.

Meg tudnám énis tölteni minden feleslegessel, de minek, így legalább tudok videózni ha nagyon akarok, vagy fényképezni, mert van hova menteni őket.

(#30629) manchester85 válasza nord_ (#30627) üzenetére


manchester85
addikt

"aki a 'mindenből egy keveset' elv"

Mondjuk ez amit írsz, ez szerintem nem logikus. Ha ugyanis kevés zenét, kevés képet, kevés videót fel tudsz tenni, akkor sokat is. A lényeg pont az, hogy van, aki egyáltalán nem tesz rá videókat, zenéket, nem játszik, mert nem érdekli az egész. Kapcsolattartásra és gyári funkciókra szánja a készüléket, valamint specifikusan használ bizonyos alkalmazásokat, amik szintén nem foglalnak sok helyet. Szerintem így a helytálló, hogy kompromisszumok nélkül elég a 8GB. Ha már mindent használsz, amit r3dsnake, akkor tényleg nevezhetjük kompromisszumnak.

i6 Silver

(#30630) Xero


Xero
nagyúr

Semmi kompromisszum:

Zenét az öreg iPod videóról hallgatok autóban és hosszabb utakon is. A szabad hely új app-eknek és fotózásra-videózásra vann fenntartva.

(#30631) r3dsnake válasza Xero (#30630) üzenetére


r3dsnake
nagyúr


Nálam ilyen most, viszont kevés zene van rajta épp.

(#30632) Xero válasza r3dsnake (#30631) üzenetére


Xero
nagyúr

Az azért nem kis mennyiségű app. Nálam egy igazán nagy méretű van fönt jelenleg a RR3 személyében. Itt meg lehet lesni nálam miből tevődnek össze: [link]

(#30633) r3dsnake válasza Xero (#30632) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Hát ez tényleg nem sok.

Itt az enyém: KÉPEK

(#30634) nord_ válasza r3dsnake (#30633) üzenetére


nord_
veterán

Mennyi gugli alkalmazás... nem kéne neked Androidra váltani? :DDD (Most nézem, nekem egy sincs. Áttételesen a gyári gmail app van fent, de inkább már csak a céges és a .me-s levelezést használom, YouTube elérésre pedig a Jasmine-t.)
Játékok: jesszusmaris, mintha a lányom iPodját látnám. :)

[ Szerkesztve ]

(#30635) nord_ válasza nord_ (#30634) üzenetére


nord_
veterán

Jah, és a Reader lelövésével a cég ügyesen levadászta azt, amit utolsó programként nap mint nap használtam.

(#30636) r3dsnake válasza nord_ (#30634) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Kell a fenének kugli OS. :DDD A szolgáltatásiakat szeretem, aktívan használom, az android meg nem szimpatikus.

(#30637) mondomén válasza nord_ (#30635) üzenetére


mondomén
őstag

Feedly-t próbáltad már? Ha jól látom ios-re is van, plusz van webes felülete ahova még be tudsz lépni a google accodal.

(#30638) nord_ válasza mondomén (#30637) üzenetére


nord_
veterán

Úgy néz ki, pont ez marad - egyelőre. Ez legalább olyan gyorsan hozza a híreket, mint a Google Reader, viszont az iPhone-os alkalmazását nem szeretem, számomra átláthatatlan...

Próbáltam még a The OldReadert is. A mobilalkalmazást még ígérik, viszont nagyon le van maradva a hírek frissülésével.

NewsBlur: itt direkt lassítanak több órát is. Ha időben kell a hír, fizess évente 24 dollárt...

(#30639) DanielK válasza nord_ (#30638) üzenetére


DanielK
addikt

nekem tökéletesen megfelel a newsblur. ha naponta 2-3x ránézek, akkor sokat mondtam. :P

(#30640) TommyNagz


TommyNagz
senior tag

Annyit fűznék hozzá a témához, hogy nekem világ életemben 32GB-os iPhone-om volt (két 3GS, majd egy 4). Viszont a 4S-ből 16-osat vetem, pedig én vagyok az, akinél 100MB hely alig van a fotóknak a 32 GB-os eszközön. Hogyhogy 16GB? Hát úgy, hogy vettem mellé egy 32GB-os iPad-et. :DD :DD Így rengeteg helyet megspóroltam, valamint kb. 20-30.000 Ft-ot. Játékokat már nem is rakok az iPhone-ra, csak ilyen kis szöszmötölős picikéket, mint pl. Angry Birds és társai, de azzal se játszom. Az iPad nagy kijelzője után rohadtul nincs kedve az embernek a kis pici (relatív!) kijelzőn pöntyögni. Zenék ugyanúgy rajta vannak mindkettőn, a teljes library-m (hálelúja 128-as ACC :)) ) viszont appokból csak az, amit tényleg használok. iPad-en meg azért befigyel pár sorozat, meg a "nagy" játékok, mint pl. GTA, NFS, stb. 16-tal még elvagyok, de 8 már nagyon kevés lenne.

Van nekem viszont egy 66 éves édesapám egy 16GB-os iPhone 4-gyel. Szerintetek mennyi van szabadon a 16-ból? Hát majdnem 16. Maximum néha fotózgat vele, vagy ilyesmi, de zenét nem hallgat rajta, semmi extrát nem csinál vele, maximum internetezik, és navigációt használ. (Navigon select)

encapsulation dot1q

(#30641) Solar_Wind válasza TommyNagz (#30640) üzenetére


Solar_Wind
senior tag

Én 34 évesen is ezt csinálom :)

'Van nekem viszont egy 66 éves édesapám egy 16GB-os iPhone 4-gyel. Szerintetek mennyi van szabadon a 16-ból? Hát majdnem 16. Maximum néha fotózgat vele, vagy ilyesmi, de zenét nem hallgat rajta, semmi extrát nem csinál vele, maximum internetezik, és navigációt használ. (Navigon select)'

(#30642) nord_ válasza DanielK (#30639) üzenetére


nord_
veterán

Mázlista. :)
Én elég sűrűn nézem, és ha mondjuk egy verseny előtti F1-es hír csak verseny után érkezik meg, az olyan, mintha a hétfő esti híradó után kedd reggel olvasnám át a hétfői napilapokat.

(#30643) DanielK válasza nord_ (#30642) üzenetére


DanielK
addikt

nekem az is elég. :P

(#30644) TommyNagz válasza Solar_Wind (#30641) üzenetére


TommyNagz
senior tag

Ha én vettem volna neki az iPhone-t (vagy ha abban az időben, amikor vette, lett volna 8GB-os) szerintem tuti az lett volna a vége :) Mert neki bőven elég :)

encapsulation dot1q

(#30645) -Ben-


-Ben-
veterán

Ma olvastam, hogy az új "5S" két különböző méretű kijelzővel jöhet. Nem tudom, ti ennek mekkora esélyét látjátok? Nálam a kijelző növelése már nemcsak egy "S", az már inkább i6. A kijelző növelésével sok más dolgot is át kellene alakítani a design -ban + a hardveres újítás, ez már inkább egy teljesen új telefon, nem egy szimpla "S". :) i5 -öt készülök venni, de most egy kissé megtorpantam... pedig el is küldtem a rendelést, de rohadtul nem örülnék neki, ha kijönne egy 5" kijelzővel a következő kb. 2,5 hónap múlva, mert az némileg pénzkidobás lenne most..... :DDD

(#30646) Cyberpunk válasza -Ben- (#30645) üzenetére


Cyberpunk
félisten

4,7"-el szerintem vevő is lennék rá. Ha nem akkor lesz iPad Mini Retina. ;]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#30647) r3dsnake válasza -Ben- (#30645) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Az i5S fix, hogy ugyanolyan lesz, mint az i5. Az i6 esetleg kaphat más formát, de a kijelzőnövekedést erősen kétlem. Max csak nagyon minimálisan, hogy megmaradjon a 300ppi, de én már ezt is hülyeségnek tartanám.

(#30648) Cyberpunk válasza r3dsnake (#30647) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Viszont ma már elég nagy a kereslet a tepsikért ez nyilvánvaló. Én is a kijelző kis mérete miatt nem vettem még iPhone-t. Ha az alma is felakar ülni erre a lóra, kénytelen lesz lépni. Ma már látszik nem az Apple diktálja a trendet. Persze nagy fan táborral rendelkezik még mindig. De a profit az profit. És látjuk Jobs után már nem is az igazi. Kizártnak tartom, hogy Jobs ideje alatt például a térképszoftverüket kiengedték volna ilyen állapotban (béta).

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#30649) r3dsnake válasza Cyberpunk (#30648) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

De minek növelnék még jobban a kijelzőt, ha az i5 is őrületes eladási számokat produkál? Még egy felbontást biztos, hogy nem hoznak be. Szóval a kijelzőnövekedés vagy akkor tudom elképzelni, ha kicsit továbbhúzzák az átlót 4,2" környékére 300ppivel, vagy ha 4x-eznek pixelt és 2272x1280-as kijelzőt kapna a tepsiFón.

(#30650) TheMarci válasza r3dsnake (#30649) üzenetére


TheMarci
addikt

Azt nem értem, hogy mit csináltok nyáron, amikor egyszál rövidnaciban vagytok egy i5+ telóval? Illetve a lányok mit kezdenek vele? Az i4 is határeset volt már. :(

Do You Dream?

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.