Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-09 14:43:01

LOGOUT.hu

Házimozi belépő szinten

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8630) Buckey


Buckey
senior tag

Sziasztok!
Bocs, hogy belevau, de véletlenül hozzám került egy ilyen gagyi hangfal.
[link]

Először egy samsung cm-350 házimozi-dvd-vcr-combo-val hajtottam. Lehet, semmit nem ér, de meglepően szépen szólt a 20 mm2-es szobában.
Mindenképpen akartam egy rendes házimozit az őskori samsung helyett, így vettem egy olcsó, alap Yamaha HTR-2067 házimozierősítőt.
Na, erre rákötöttem a két Skytronic hangfalat sztereóban. Hát, mit mondjak, nekem tetszett! Szóltam havernak is, halgassa meg (neki komolyabb cucca van, denon meg magnat hangfalakkal, kb. 300 ezer pénz volt 3 éve). Hallgatta, hümmögött és csak annyit mondott, ez tényleg ennyi? :)
Kíváncsiságból vettem még kettőt háttérnek, a samsung center meg maradt, így 5.0. Hát, lehet, hogy gagyi, de nem sok különbség van az 5.1 magnat-denon pároshoz képest. :Y
És csak 135 ezer volt.
Csak azért írom le, hogy én is gondolkoztam bögreszettben, hangprojectorban, és ez lett belőle. Azóta páran hallották, és csak néztek, hogy na, ez meg hogy?

Lehet, hogy ezért most kiutáltok, meg ilyen gagyival jövök, de akinek nincs sok pénze, vagy nem akar költeni, az járhat így is, mént én. :DD
Nekem és aki eddig hallotta, annak tetszett.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.