Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50345) Ctrl+Alt~Del válasza m3tr0 (#50341) üzenetére


Ctrl+Alt~Del
senior tag

Üdv. a klubban, Master Chief!

Én pont ugyanezt éreztem, mint te, egy évvel ezelőtt, ha olvastad a topikot, akkor talán olvastál erről is némi információt.

Nekem az eddigi utamon itt a topikban nagyon sokat segítettek, nem akarok ujjal mutogatni, de konkrét gitárom is van, amit topiklakónak köszönhetek. :C

Olvasol majd itt hideget is, meleget is, új vs. használt, olcsó gitár vs jobb gitár. Én használtat nem vettem és nem is vennék.

100 ezer forint alatt nagyon értelmes elektromos gitárt nem kapsz, hacsak nem rendelsz Thomannról egy Harley Bentont kezdésnek, amíg kitalálod, mit is akarsz kezdeni ezzel az egésszel.

Amit javasolnék, hogy nézz el egy-két hangszerüzletbe, és fogdosd meg ott a gitárokat, bár kezdőként sok mindent nem fogsz tudni kezdeni velük, max annyit érzel, hogy a nyak kényelmes-e, vagy a forma. Én ezt anno kihagytam, pont ezért, mert cikinek tartottam, hogy elkérek egy gitárt, és gyakorlatilag azt sem tudom, hogy kell megpengetni.

A másik dolog, amit javasolnék, hogy fogadd meg, hogy az olcsó dolgok a legdrágábbak valójában az életben.

Annyit költs erre, amennyit szívesen költenél és tudsz, rossz érzés nélkül. Te tudod, mi a büdzsé, de én azt javaslom, ne az legyen a cél, hogy minél olcsóbban megúszd, mert csalódni fogsz. Nem fogod azt az érzést, hangzást stb. kapni, amit vársz.

Ha én újrakezdeném, akkor néznék egy gitárt 150-200 között, meg ahhoz egy ampot. Az olcsó gitárkombós kísérletezgetést kihagynám.

[ Szerkesztve ]

W | W | H | W | W | W | H

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.