Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14251) optikus válasza Joe.36 (#14250) üzenetére


optikus
senior tag

egyreszt ilyet nem veszunk boltban kp-re mert akkor elesunk a 14 napos indok nelkuli elallastol.
masreszt olyan nincs hogy penzt kotelessek visszaadni. ma mar ugy van hogy ha 3 napon belul elromlik akkor kotelesek cserelni, azonos tipusra. ha nincs akkor vasarlasi ar vissza (nem szervizeles meg kuponozas meg hasonlok csak a csere elfogadhato).
ha 3 napon kivulre csuszol az cumi mert akkor mar szervizelhetik. gyak barhanyszor barmennyi ideig, erre nincs megkotes. ha mar soxor es sokaig akkor lehet kerni az elallast hisz megalapozott.
szoval spuri vissza es megmutatni a hibat kerni a cseret (megprobalhatod a penzt is visszakerni, de tudni kell hogy erre nem kotelessek). aztan legjobb ha a cseredarabot ott helyben kibontod es megnezed jo e (pixelhibak, erintokijelzo, toltes, kartyakat latja, hattervilagitas megy, nem fagy, nem indulgat e ujra, fulhallgato joe, wifi megye, gps, kamera, hangszoro, stb-stb amit csak lehet, sajat magadat szopatod ha ujra vissza kell menni, szoval szanj ra egy kis idot).
ha nem hajlandoak a cserere akkor felemlegeted a jogaidat es a vasarlok konyvet. ha meg ekkor sem akkor beleirsz.

Buy books not gear.

(#14252) asdf_ válasza Joe.36 (#14250) üzenetére


asdf_
veterán

3 napon belul amennyiben hibas a keszulek, nem javithatnak, csak cserelhetnek. De -hogy most jogszeruen vagy nem jogszeruen, ezen ne polemizaljunk- valoszinuleg szervizben fog kikotni a telefon, ahol megallapitjak, hogy valoban hibas-e (meg kozben nem szedted e darabokra es allitottad bele a csavarhuzot meg ilyenek) es csak a szerviz leokezasa utan fogsz cseret kapni. Te mindenesetre vidd vissza a gyorsboltba sebesen.

[ Szerkesztve ]

(#14253) kory24


kory24
őstag

Sziasztok!

Vásároltam az e-byte-tól egy használt konfigot.
12 hónap garanciával. Tegnap hozták ki.

Azonban nem működik úgy, ahogy kellene.

Sokszor csak minden 2. 3. próbálkozásra indul be. (Benyomom főkapcsoló csak felpörögnek ventik és monitor nincs kép, 4-5másodperc és leáll, majd magától megint próbálkozik elindulni majd megint leáll.... Ha pedig elindul, akkor a leállítás és újraindítás sem épp olyan mint lennie kéne, na de a hiba mindegy is, lényeg nem vagyok vele elégedett.)

Videó a hibáról

Amikor egyből hivtam őket azt mondták vegyem ki ram és vga majd tegyem vissza hátha szállítás során elmozdult, mivel ők tesztelték, csak jó gépet küldenek. De sajnos enm segített...

Mit tehetek?

3napon és 8 napon is még belül vagyok.

Ezek vonatkoznak használt termék vásárlására is?

"3napos szabály"
Ilyenkor alkalmazható a nagyon drámai nevű Három Napos Szabály. Ez alapján ha 3 munkanapon belül romlik el az eszköz, teljesen mindegy, hogy a gyártónak ez többletköltség, köteles azonnal cseréltetni.

"elállási jog"
Ez azt jelenti, hogy az interneten vásárolt termékre (élő nem!) - mivel nem volt lehetőséged kipróbálni - 8 munkanap "próbaidőt" kapsz. Ezalatt a 8 nap alatt bármikor visszakérheted a pénzedet különösebb indoklás nélkül. A 8 nap a szerződéskötést/termék átvételét követő naptól számítódik.

Köszi

(#14254) kory24 válasza kory24 (#14253) üzenetére


kory24
őstag

Tárgytalan...

Jött válasz a hibabejelentésemre:

Tisztelt ..... úr!

A számítógépet cseréljük, valószínűleg kontakt probléma, vagy memória hiba, DELL Gx780-as cseregépet küldünk, minden paramétere azonos lesz, újabb már DDR3-as gép

Kérem jelezzen vissza megfelel-e a cserekészülék

Elnézést kérünk a kellemetelnségért

Korrekt cég.

(#14255) Joe.36 válasza asdf_ (#14252) üzenetére


Joe.36
addikt

Köszönöm a válaszotokat :) :R nagyon hasznos volt, most már tudom hogy interneten kell rendelni, vissza vittem a telefont a SPEED SHOPBA be akarták vizsgáltatni, de mondtam hogy tegnap vettem és nagyon kell egy másik telefon mert nem tudok dolgozni ( Futár vagyok ) adtak egy másik bontatlan HONOR 4 X et, nagy volt az öröm :) beüzemeltem a telefont hívtam a kollégámat... és a telefon újra indult és újra és újra a végtelenségig.....Egyből vissza mentem kb 20 perc telt el... letettem a szerviz asztalára, és mondtam hogy nézzék, nagyon kiakadtak hogy folyamatosan újra indul kb 3 percenként.... Mondták hogy itt valami gond van megnézik, bevizsgálják és jó lesz.... 17:00 vissza mentem más volt bent nézett bután hogy ilyen nincs.... megjelent akkor a reggeli srác akivel intézem... Mondta hogy DE VAN.... Nem lehet mit kezdeni vele... Fel is vették videóra....Gondolom elküldik a gyártónak... És vissza adták a pénzt :)

A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /

(#14256) optikus válasza Joe.36 (#14255) üzenetére


optikus
senior tag

na akkor ez tanulsagnak jo volt :)

Buy books not gear.

(#14257) axlfsi


axlfsi
veterán

Sziasztok!

Gyors kerdesem lenne: egy magyarorszagi webshop a Kinabol importalt termekre, amit nekem elad (afaval, szamlaval) mondhatja, hogy fel ev a garancia vagy Magyarorszagon egysegesen minimum 1 ev garanciat kell adnia minden ertekesitett elektronikai eszkozre?
(ha keves igy ez az informacio, szoljatok es irok bovebben).

Koszonom! :R

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#14258) asdf_ válasza axlfsi (#14257) üzenetére


asdf_
veterán

A 151/2003 mellekleteben felsorolt, 10e Ft feletti tartos fogyasztasi cikkekre eloiras az 1 ev jotallas. Ha ezen kriteriumoknak nem felel meg a termeked, akkor szavatossag van ra, melynek elso fel eveben velelmezi a jog, hogy mar eladaskor is hibas volt, es az eladonak kell bizonyitani, hogy megsem, hanem pl. te tetted tonkre (az atlagember ezt fel ev garikent fogalmazza meg)

[ Szerkesztve ]

(#14259) axlfsi válasza asdf_ (#14258) üzenetére


axlfsi
veterán

Koszonom a gyors valaszt, ertem (azt hiszem..). Ugyanis, aza faramuci helyzet allt elo, hogy a termek pontosan 10.000 Ft volt es januar 6-n vettem... Nem vagyok benne biztos, hogy most verhetem-e az asztalt, ha nem akarjak elfogadni a panaszom vagy sem (egyik pillanatrol a masikra mar nem kapcsolt be a keszulek; egy elektromos vaporizatorrol van szo (ecigi, ha jobban tetszik).

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#14260) asdf_ válasza axlfsi (#14259) üzenetére


asdf_
veterán

Az ecigi termeszetesen nem tartos fogyasztasi cikk.

(#14261) axlfsi válasza asdf_ (#14260) üzenetére


axlfsi
veterán

Lehet felreertetted vagy csak nem ismered a termeket, semmi baj. Ez lenne az. Ez szerintem tartos fogyasztasi cikk (nem hasznalodik el, nem "fogy el". Ezen kell cserelni a patronokat, kazanokat, akarmit, de maga az eszkoz es elektronikai termek, benne akkumulatorral...

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#14262) asdf_ válasza axlfsi (#14261) üzenetére


asdf_
veterán

Ismetlem: A 151/2003. mellekleteben felsorolt... Az e-cigi itt nincs felsorolva, innentol kezdve nem tartos fogyasztasi cikk.

(#14263) axlfsi válasza asdf_ (#14262) üzenetére


axlfsi
veterán

Rendben, mar ertem. Akkor igy jartam. Koszonom a segitseget! :R

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#14264) trassher


trassher
addikt

Sziasztok!
Remélem jó helyen járok, autóalkatrész és szerviz a témakör.
Adott egy mágneskuplung készlet amelyet beszereltek, tökéletesen működött viszont nem tudták kideríteni hogy miért nem kapcsol a klímaventillátor első fokozata. Emiatt a hiba miatt rendeltem meg előzőleg a készletet mivel már náluk is megcsúszott a tárcsa a magas nyomás miatt.
Elmentem egy autóvillamossági szervizbe ahol nekiláttak a dolognak. Megtalálták a hibát, működött a klímarendszer mikor ott voltam. A hűtőventillátor előtétellenállása volt lelazulva. Ezt megtakarították, befújták kontakt spray-vel a csatlakozókat. Zárásig nem készült el a javítás így másnap szóltak amikor elkészült. Elmentem az autóért, kifizettem, azt mondták működik. Elmentem majd 5 perc elteltével bekapcsoltam a klímát vagyis kapcsoltam volna de nem indult. Azonnal visszamentem és jeleztem a problémát mivel én nem ilyen állapotban vittem oda az autót, a klíma üzemelt. A tulaj megnézte próbalámpával hogy az áram eljut a tekercsig de az nem húz be. Azt mondta hogy ennyit bírt a kompresszor, ő tegnap is mondta hogy csúnya a hangja. A kért javítást elvégezték azt mondta, így eljöttem.
Másnap elmentem egy hivatalos márkaszervizbe ahol megállapították hogy a mágnestekercs szakadt. A kompresszornak semmi baja nincs, kézzel könnyen forgatható vagyis nem ragadt meg. Kaptam a diagnosztikáról számlát is.
Ma visszamentem abba a szervizbe ahol felszerelték az alkatrészt és most levették. A mágneskuplung tárcsája megégett, használhatatlan, a tekercs szintén. Ennek oka a fentebb leírt magas nyomás mivel a ventillátor első fokozata nem kapcsolt be hogy visszahűtse a gázt.
A kérdésem az lenne hogy ezek alapján jótállás címen csak az elvégzett szolgáltatások összértékét kérhetem vissza vagy a tönkretett alkatrész árát is? Természetesen erről is számlával rendelkezem.
A tönkretett alkatrészt így vissza sem küldhetem mivel ránézésre látszik a nem megfelelő használat, ezek alapján mondhatják azt hogy nem megfelelően lett beszerelve így nem érvényes a garancia. A beszerelés tökéletes volt, az autóvillamossági szerviz tette tönkre.
Mellékelve csatolom az autóvillamossági szerviz által kiállított jótállási jegyet. A segítségeteket előre is köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

Redmi Note 7

(#14265) Attix82 válasza trassher (#14264) üzenetére


Attix82
őstag

Ha jól értem, az első szerelő belerakta a mágneskuplungot. A második szerelő megtalálta a venti hibás működésének az okát, a harmadik szerviz meg megnézte és hibás azaz alkatrész amit az első beletett.

(#14266) trassher válasza Attix82 (#14265) üzenetére


trassher
addikt

Legyen A aki belerakta az újat. B aki megtalálta a hibát és megjavította állítólag. Mikor B-től elhoztam az autót már be sem kapcsolt a klíma holott úgy vittem oda hogy kapcsol, hűt de nem indul a ventillátor első fokozata. C volt a márkaszerviz akik megállapították hogy a kompresszor tökéletes de a mágnestekercs szakadt.
A szerelte ma le az alkatrészt és akkor láttuk hogy nem csak a mágnestekercs szakadt hanem a kuplungtárcsa is megégett.

Redmi Note 7

(#14267) trassher válasza Attix82 (#14265) üzenetére


trassher
addikt

A lényeg annyi hogy mikor odamentem az autóvillamosságizhoz akkor még kapcsolt a klíma és hűtött, mikor elhoztam már be sem kapcsolt. :)

Redmi Note 7

(#14268) Attix82 válasza trassher (#14266) üzenetére


Attix82
őstag

Mágnestekercsnek akkor se kellett volna tönkremennie ha a kuplung el is ég. A másik dolog, hogy 30 barnál a nyomáskapcsoló lekapcsolja a kuplungot ...aminél nem lenne szabad megcsúsznia még a kuplungnak ami leégést jelentené.

(#14269) trassher válasza Attix82 (#14268) üzenetére


trassher
addikt

A mágnestekercsben van egy hőbiztosíték ami 187 celsius fokon kiold ezzel védve a tekercset a leégéstől. Ez ugye sorosan van belekötve ezáltal a multiméter szakadást jelez. Rakok be képeket. A tárcsa belső oldala helyenként lila akkora volt a hő, a benne lévő gumibetét kiolvadt.
30 bárig fel sem mehet a rendszerben lévő nyomás, a kuplung már 22-nél megcsúszik, tapasztalat sajnos. :)
Mellesleg a nyomáskapcsoló is cserélve volt első alkalommal.
Mágnestekercs belső oldala:

Ékszíjtárcsa külső oldala:

Ugyanilyen astrát csinált hármat A az utóbbi 1 hónapban és mondta hogy egyiknél ment feljebb a nyomás 15-16 bar-nál.
A nyomáskapcsoló adja a jelet az előtétellenállásnak a nyomás függvényében és így kapcsol venti kisebb és nagyobb fokozata.

[ Szerkesztve ]

Redmi Note 7

(#14270) Attix82 válasza trassher (#14269) üzenetére


Attix82
őstag

22 barnál még nem lenne szabad. (anyaghibának gondolom így elsőre)

(#14271) trassher válasza Attix82 (#14270) üzenetére


trassher
addikt

Hát nem tudom. A gyári alkatrész is anyaghibás lenne és a gyári új is amit felraktak?
Igazából a hűtőközeg nyomásérzékelő kéne lekapcsolja a kompresszort, ez meg is történt miközben próbálták a rendszert. Dugulásnak sem lenne szabad lennie a rendszerben mivel már az átmosási fázis zajlott amikor eljöttem.
Hülyét nem akarok csinálni magamból hogy visszamegyek és előadom a dolgot de úgy gondolom ők hibáztak. Elvégre úgy vittem oda hogy a rendszer bekapcsolt és működött a kisebbik ventifokozatot leszámítva. Ők azt mondták kész és mehetek érte, ennek ellenére már be sem kapcsolt.

Szerk.: Ha a kompresszor szorul meg akkor általában kitörik a kuplungtárcsa felfogatása ami ilyen meghibásodás miatt van kikönnyítve. A legnagyobb gond az hogy eddig 75K-ba van a dolog de a klíma rosszabb mint volt mivel be sem kapcsol már.

[ Szerkesztve ]

Redmi Note 7

(#14272) Attix82 válasza Attix82 (#14270) üzenetére


Attix82
őstag

Amúgy már találkoztam megszorult kompresszorral is, és a szíj csúszott még akkor is, nem a kuplung.

(#14273) Attix82 válasza trassher (#14271) üzenetére


Attix82
őstag

"hűtőközeg nyomásérzékelő kéne lekapcsolja a kompresszort, ez meg is történt miközben próbálták a rendszert"

Erről van szó. Vagyis a kuplung leégés nem a venti javításból fakadóan ment tönkre, egyszerűen gyenge volt. (sok pici csúszásból fakadóan egyre rosszabb lett és hát gajra ment)

(#14274) trassher válasza Attix82 (#14273) üzenetére


trassher
addikt

Értem de olyan nincs hogy mindkét alkatrész ugyanúgy selejt. Ha visszaküldöm garanciális bevizsgálásra megmondják hogy nem lett megfelelően beszerelve, legalábbis szerintem. Most már abszolút nem tudom mit csináljak.

Redmi Note 7

(#14275) Attix82 válasza trassher (#14274) üzenetére


Attix82
őstag

Milyen autó ez?

(#14276) trassher válasza Attix82 (#14275) üzenetére


trassher
addikt

Opel astra g, 1999. 12. hó, x14xe morotkóddal. Delphi qs 4396-os klímakompresszorral szerelve.

[ Szerkesztve ]

Redmi Note 7

(#14277) Attix82 válasza trassher (#14276) üzenetére


Attix82
őstag

Ebből már olcsón úgyse jössz ki. Rakj fel egy bontottat aztán annyi. (rengeteg eladó van sokat se kell adni érte mert 44-ért már van új)

Lényeg az, hogy az A szerelő felrakta az új alkatrészt. Működött.
B szerelő megcsinálta a ventit, de az új alkatrész nem bírta sokáig.

Garanciáztatni sincs sok értelme, mert elmegy vele 1-2 hónap.

(#14278) trassher válasza Attix82 (#14277) üzenetére


trassher
addikt

Így van + nem is bízok benne hogy garanciában cserélnék vagy visszafizetnék az árát. Ügyfélszolgálatos azt mondta bármelyiket választhatom.
Már undorom van az egész klíma témától, 75K-ban van eddig és szarabb mint volt.

Redmi Note 7

(#14279) Josi válasza trassher (#14278) üzenetére


Josi
aktív tag

Sajnos ez a hátránya, ha az ügyfél viszi az alkatrészt, és nem a szerelő, szervíz biztosítja. :(

''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon

(#14280) netseft


netseft
aktív tag

Nyomtató vagy multifunkciós eszköz esetén az elállási jogot hogyan befolyásolja az, ha a tintapatron fel van bontva és használva is volt? (Nem 100 oldal kinyomtatásáról van szó, de egy MFP beüzemeléséhez szükség van a patronok felbontására és tesztoldal nyomtatására, utána pedig lehet a vevő elégedetlen az eszközzel, legyen az akár a nyomtatás, szkennelés minősége vagy bármi egyéb.) Különálló tintapatronok esetén van ahol azt írják, nem lehet élni az elállási joggal, kérdés ez mennyire jogszerű (más kérdés, hogy valamilyen szinten logikus), mert a kivételek között nem szerepel: "kivéve zárt csomagolású egészségvédelmi, higiéniai termékek, hang-, illetve képfelvétel (CD és DVD lemezek), számítógépes szoftver esetében". Lehet élni az elállási joggal és a teljes összeget kell visszafizetniük, vagy meg kell fizetni az értékcsökkenést? Van ezekre a helyzetekre (önálló és eszközhöz adott patron) vonatkozóan valakinek információja, esetleg konkrét tapasztalata?

Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles

(#14281) silvergod


silvergod
őstag

Sziasztok!

Adott egy router ami hibás lett,(5 év garanciával vettem a boltban.)
Leadtam javításra,ők elküldték a nagyker szervizébe,akitől vették.
Ennek 2 hónapja már...hívtam a boltot,mi van vele....annyit mondott nem tud mit tenni még nem érkezett vissza,ők is várják,legyek türelemmel.
Akár meddig ott lehet javításon? még hónapokig is esetleg? nem kell nekik újat adni 1 idő után?
Köszönöm

Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod

(#14282) Superhun válasza silvergod (#14281) üzenetére


Superhun
Topikgazda

Szia!

Mennyi idős volt a router, amikor beadtad gariba? Csak mert 1 év után gyakorlatilag bármeddig húzhatják, semmit sem tehetsz.

(#14283) silvergod válasza Superhun (#14282) üzenetére


silvergod
őstag

4 éves múlott, jövő februárig van rá garancia.
na ez nem jó hír....és mi van ha ott léte alatt lejár a gari? :D

Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod

(#14284) Superhun válasza silvergod (#14283) üzenetére


Superhun
Topikgazda

Lejárhat, de a leadás időpontja a lényeg. :)

Egyébként az eltelt időből ítélve visszaküldte a gyártónak a nagyker. Valószínűleg hamarosan megérkezik a gyártótól a cseretermék, mert 3 hónapos gariztatásom még nem volt, 2,5 hónap volt a maximum. :D

(#14285) Apollo17hu


Apollo17hu
őstag

Sziasztok!

A 14 napos indokolás nélküli elállás interneten keresztül rendelt könyvekre is áll?
Ha kiolvasom 10 nap alatt vissza is vihetem? :D

(#14286) Attix82 válasza Apollo17hu (#14285) üzenetére


Attix82
őstag

Eljátszod 2x és már többet nem is rendelhetsz onnan.

(#14287) silvergod válasza Superhun (#14284) üzenetére


silvergod
őstag

OK köszi!
Remélem igazad lesz és hamarosan megkapom.
Majd megírom mennyi lett belőle :D

Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod

(#14288) Josi válasza Apollo17hu (#14285) üzenetére


Josi
aktív tag

Járj könyvtárba inkább.

''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon

(#14289) Apollo17hu


Apollo17hu
őstag

Pusztán elméleti volt a kérdés.
Meg aztán ilyen elavult technológiára, mint nyomtatott sajtó, már nem is fanyalodnék. :P

(#14290) netseft válasza netseft (#14280) üzenetére


netseft
aktív tag

Látom jót kérdeztem. Senki? :F

Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles

(#14291) Josi válasza Apollo17hu (#14289) üzenetére


Josi
aktív tag

Könyvet olvasni az igazi. A többi pótcselekvés. :D

''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon

(#14292) adika4444


adika4444
addikt

Üdv!

A4Team-nél vettem egy USB-s hdd racket, és már múlthét hétfő délelőtt óta ülnek a gariztatáson. Mennyi idejük van maximum?
Mit lehet tenni ha azt túllépik?
Köszi!

üdv, adika4444

(#14293) asdf_ válasza adika4444 (#14292) üzenetére


asdf_
veterán

15 napig egy árva szavad sem lehet (és meg utána is csak véleményeden), annak meg még csak a fele telt le.

(#14294) adika4444 válasza asdf_ (#14293) üzenetére


adika4444
addikt

Hát nem túl jó hír...
De azért köszi.

üdv, adika4444

(#14295) sas55


sas55
aktív tag

Emag-ról rendeltem ezt Asus GTX 750 Ti (STRIX-GTX750TI-OC-2GD5) 2GB GDDR5 PCI-E monitorvezérlő 1 db. 43058 Ft
Ez volt a visszaigazolásban 1 emag partner volt a forgalmazó . A héten hétfőn megjött a kártya ami nem ez hanem sima GTX 750 Ti 2GB oc nem STRIX ki se bontottam. A számlán a STRIX szerepel 3 év helyet 2 év garanciával. Hívom őket mondom nekem ez nem kell csak a Strix mert ott áll a venti videók alatt kis terhelésnél.
Mondta az ember e-mailbe írjam le a gondom majd válaszolnak ami persze nem történt meg. Ma hívom azt mondja küld futárt vissza viszik a kártyát és vissza utalják a pénzt de mondom nekem kell a Strix. Ok akkor küldi pénteken és visszaviszik a másikat de 3500Ft-ot fizessek rá mert az emag oldalon rosszul volt belistázva persze mondom fizetek mert kell. :W
Tényleg így működnek a dolgok nem a 3500Ft zavar de ha tudom nem biztos hogy tőlük rendelem?

Eladó Harman/Kardon AVR-355

(#14296) asdf_ válasza sas55 (#14295) üzenetére


asdf_
veterán

Roman webshopbol nem rendelunk, ha nem feltetlen muszaly.

(#14297) Biznisz Elek válasza asdf_ (#14296) üzenetére


Biznisz Elek
aktív tag

Ha nem muszáj :).......

▂▃▅▇█▓ eladó domain nevek - bizniszelek.hu ▓█▇▅▃▂

(#14298) Gyuri27 válasza asdf_ (#14296) üzenetére


Gyuri27
félisten

Az iszlám állam le akar fejezni ha nem rendelek. Na akkor. Amúgy meg majd ha urunk Jézus megint közöttünk jár.

Amd - Radeon - Ryzen

(#14299) Superhun válasza sas55 (#14295) üzenetére


Superhun
Topikgazda

Küldesd vissza és rendeld meg magyar webshopból a kártyát.

(#14300) sas55 válasza Superhun (#14299) üzenetére


sas55
aktív tag

Az emag partner magyar volt.

Eladó Harman/Kardon AVR-355

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.