Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13751) Superhun válasza bullseye (#13749) üzenetére


Superhun
Topikgazda

Az a helyzet, hogy nem kötelessége a boltnak készletről cserélnie a terméket a vevőnek. Még a jótállási idő alatt sem. Ha a boltnak megéri, akkor nyilván cseréli, de most nem ez a helyet és kihasználhatja azt, hogy a legkedvezőbb jótállási móddal, a pénzvisszafizetéssel él. Az a szöveg viszont tényleg szánalmas, hogy a terméket már nem forgalmazzák, ezért nem tudják cserélni. Valószínűleg azt hiszik, hogy ez jobb duma, mintha nyíltan azt írnák, hogy "bocs, nem cseréljük, mert nekünk k**vára nem éri meg és inkább pénzvissza".

Ilyen és ehhez hasonló helyzetben csak úgy lehet biztosan cserét kapni, ha te magad küldöd vissza a gyártónak a terméket... :(

(#13752) Biznisz Elek válasza Superhun (#13751) üzenetére


Biznisz Elek
aktív tag

Az is lehet, hogy több beszállítója van és ahonnan ez a ram volt ott már nincs. Lehet ezért nem cseréli mert neki is jóvá írták...

▂▃▅▇█▓ eladó domain nevek - bizniszelek.hu ▓█▇▅▃▂

(#13753) Superhun válasza Biznisz Elek (#13752) üzenetére


Superhun
Topikgazda

Jelen esetben szerintem pont ez a helyzet...

[ Szerkesztve ]

(#13754) asdf_ válasza Superhun (#13753) üzenetére


asdf_
veterán

Elkepzelheto. Ellenben mocskosul megneznek egy "probapert" a bekeltetok elott, amikor A ugyfel azzal van elhajtva a masodik evben a 20e-ert vasarolt cuccaval, hogy hat sajna, nem tudjuk cserelni, visszaadjuk a zsetont, mikozben ugyanezt a cuccot meg lehet rendelni toluk, es mondjuk egesz veletlenul A ugyfel baratja, B meg is rendelte probabol es meg is kapta (majd pedig kibontas es hasznalat nelkul elallt a vasarlastol, mert csak az volt a lenyeg, hogy papirja legyen arrol, hogy megiscsak elerheto ez a termek).
Tenyleg kivancsi vagyok, hogyan dontenenek, mert ugyan tok tiszta nekem is, hogy az X nagykerbol vett es ott visszateritett cuccot nem fogja a kisker kipotolni joparezerrel a vevo ket szep szemeert, majd megvenni Y nagykerben. Ugyanakkor vevoszempontbol ez pont leszarom kategoria, ha jo szokashoz hiven 2 meg 3 meg 5 ev garit irtak a jotallasira a korlatozott helyett, szerintem siman benne van, hogy pocsul kitoltott garjeggyel a vevo javara itelnenek.

(#13755) Biznisz Elek válasza asdf_ (#13754) üzenetére


Biznisz Elek
aktív tag

tipikus magyar mentalitas. Ebben a forumban az is rossz ha a vevonek egy hasonlo de nem ugyan olyan termeket adnak o meg a penzt akarja de nem adjak akkor azert veri az asztalt. Ha meg vissza akarjak adni a penzt mert eppen a bolt jarta jol akkor meg az a baj..... Az igazi europai orszagokban ez persze nem igy megy de ennek is oka van. A kedves ugyfel nem el vissza a helyzetevel es nem egybol az asztalt veri. A kedves ugyfel az extra szolgaltatasert fizet es nem huzza a szajat hogy az miert nincs ingyen. Es hat a boltnak rendes haszna van amibe bele lehet kalkulalni az ilyen helyzeteket. Amig ezek a dolgok otthon nincsenek mind a ket fel reszerol addig nem is lesz mas a helyzet.

Ebben a konkret esetben meg ha a a bolt egy hasonlora tudna cserelni a ramot, nem ugyan olyanra, es a jelenlegi bolti ara nem 20 hanem csak 10eft lenne akkor se az arat kerne vissza?!

▂▃▅▇█▓ eladó domain nevek - bizniszelek.hu ▓█▇▅▃▂

(#13756) Gyuri27 válasza Biznisz Elek (#13755) üzenetére


Gyuri27
félisten

Az igazi nyugati országokban a boltosok se ilyenek.
Itthon meg zsák a foltját tipikus esete van.

Amd - Radeon - Ryzen

(#13757) Biznisz Elek válasza Gyuri27 (#13756) üzenetére


Biznisz Elek
aktív tag

Hat ezt mondom en is :)

▂▃▅▇█▓ eladó domain nevek - bizniszelek.hu ▓█▇▅▃▂

(#13758) Tazsam01 válasza Biznisz Elek (#13755) üzenetére


Tazsam01
tag

Ha engem kérdezel és nem csak találgatsz akkor válaszolok.
Amikor visszaküldtem garira még aznap vettem egy ugyanilyen kitet 27ért. Kellett, egy nap sem eshetett ki és igen pont ilyen kellett ezért ezt vettem.
A bolt pontosan ugyanilyenre tudná cserélni, annyira ugyanilyenre, hogy a másfél éves megrendelő emailben amit ők küldtek a link is a ma kapható termékre mutat, a különbség csak a garancia ideje, amire nem tartok igényt. (most, hogy tudom mennyit ér pláne nem)
Szerinted ha egy nap alatt a hiba érzékelés után hajlandó voltam 27 rongyért megrendelni az ugyanilyen kitet mert annyira kellett és mert megtehettem akkor mennyire érdekelne, hogy a boltban épp 10 rongyos termékre cserélik-e vagy 50 ezresre....
...
...
Semennyire.
Semmilyen esetben sem az árát kérném vissza mert nem érzem elegánsnak ha 10 rongyon egyáltalán nekiállnék emailezni.
Nem hinném, hogy ez a tipikus magyar mentalitás. Ha mindenképpen általánosítani, osztályozni és skatulyázni szeretnél, hogy egyszerűbbé válljon számodra a világ akkor legalább máshova tegyél kérlek.
Az egész ügyben egy dolog háborított fel, érvényes garancia mellett ott lapul a boltban a termék de nyamvadt 5 ezer forint miatt nem cserélik automatikusan hanem inkább visszafizetik, mindegy egy bolttal kevesebb a címlistámban. Egyelőre nem adtam meg a bankszámlaszámom pedig ezt kérték, hogy visszafizethessék a pénzt, még azt sem tudom fogok-e válaszolni vagy ott hagyom megrohadni. Tehát gondolhatod, hogy nem a pénz motivál.

(#13759) asdf_ válasza Tazsam01 (#13758) üzenetére


asdf_
veterán

En azert csak rakerdeznek, hogy milyen magyarazatot adnak arra, hogy mikozben cserelni nem tudnak, a cikk kozben elo es rendelheto, es a ketto kozotti ellentmondast mikepp oldjak fel. ;) Meg szinte tutira veve is, hogy az lesz a valasz, hogy ket kulon beszallitotol van a cumo.

A valasz mentalitas resze meg szerintem inkabb nekem szolt ;) (de az is tevesen, mert az en fantaziamat mint jogi szituacio bizgeti ez az eset :) )

(#13760) Tazsam01 válasza asdf_ (#13759) üzenetére


Tazsam01
tag

Akkor lehet én értettem félre, csak ez a "tipikus magyar mentalitás" szöveg habár trendi engem rögtön a plafonra küld.

(#13761) Biznisz Elek válasza Tazsam01 (#13760) üzenetére


Biznisz Elek
aktív tag

Egy egyszeru pelda: fenykepezogep vasarlasa elott a legtobb user bemegy q multiba pl. Mediamarkt es megfogdossa kiprobalja leteszteli a kinezett gepet, majd ha kivalasztotta nem ott veszi meg hanem fillerb....ó modon felmegy a netre es megveszi 2-3%al olcsobban egy sufni boltban majd ha valami gondja van akkor a kis boltban a kis boltot mindennek elhordja mert nem ugy intezi a gart mint a nagyok ahol a gyors es kenyelmes ugyintezest meg kell fizetni.
Es az esetek nagy szazalekaban ez megy, tisztelet a kivetelnek aki lehet most ep te lennel.

▂▃▅▇█▓ eladó domain nevek - bizniszelek.hu ▓█▇▅▃▂

(#13762) Turbolada II


Turbolada II
őstag

Termékbiztosítés esetén [link] van.e joga az Edigitalnak, hogy kupon formájában lehessen más terméket venni?

A szerződésben javításról és cseréről van szó, de ebben az esetben egyik sem lehetséges.

[ Szerkesztve ]

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

(#13763) optikus válasza Turbolada II (#13762) üzenetére


optikus
senior tag

en csak ezt az osszefoglalot olvastam (lehet a reszletest is el kene), de ebben nincs kuponozas meg levasarlas meg hasonolok, tok egyertelmu, javitas vagy cseretermek (es sztem nem feltetlen azonos tipusra). azt nem ertem miert nem lehet nalad opcio egyik sem (nem forgalmaznak mar hasonlot vagy hasonlo tudasut?), de azt se latom hogy ezt feltetelen a edigitaltol kellene megkapnod. ez egy biztositas egy biztositoval szerzodve, engem nem erdekelne az se ha a baumaxbol hoznak hiaba az extrem termekere kotottem ;)

Buy books not gear.

(#13764) optikus válasza Turbolada II (#13762) üzenetére


optikus
senior tag

en sehol nem lelek a honlapjukon se a neten egy biztositasi feltetelekrol szolo doksit amire ebben a tajekoztatoban hivatkoznak. van kandallo meg casco meg mindenfele de a plusz garirol egy mukk se. meg altalanos biztositasi felteteleiket is nehez meglelni (a honlapjukon nem is tudtam megkeresni), de abban sincs semmi a garis biztositasrol. allenben talaltam mas cegeknek hasonlo plusz garis felteteleit (pl cib) es kerek perec le van irva hogy penzt semmilyen formaban nem adnak vissza. vagy javitas vagy valami masik keszulek de penz nem. gyanitom a tobbi is ilyen.

Buy books not gear.

(#13765) pixelking


pixelking
tag

Sziasztok!

Valakinek van arról információja, a Samsung (Galaxy Tab 4 7.0 esetén) hogy adja a garanciát? Azaz van garancialevél, vagy online kell regisztrálni? Illetve hogyha garanciajegy van, az a lezárt dobozban van e?

Köszi előre is :R

[ Szerkesztve ]

(#13766) asdf_ válasza pixelking (#13765) üzenetére


asdf_
veterán

Franko cucchoz ilyet adnak, ha nem mobilszolgaltatonal veszed a masodik evhez regisztralni kell. A jotallasi szinte tuti, hogy nem a dobozban lesz, hanem kulon jon.

(#13767) YAKEN


YAKEN
aktív tag

Sziasztok.
Körülbelül egy hónapja vittem be egy Phantom gtx 760-at az iponhoz. Már a második évben van a garancia. Ha éppen nem tudják kijavítani vagy ilyenre cserélni (nem kapni már náluk úgy látom), akkor milyen lehetőségeim lesznek?
Üdv, Ákos

(#13768) optikus válasza YAKEN (#13767) üzenetére


optikus
senior tag

semmilyen. elso even tul minden ajandek, se javitani (ingyen) se cserelni nem kotelessek.

Buy books not gear.

(#13769) YAKEN válasza optikus (#13768) üzenetére


YAKEN
aktív tag

Ezt nem egészen értem. Mi az, hogy nem kötelesek? Papíron 3 év garancia szerepel. Egy év után akkor még én köszönjem meg, hogy kicserélek a rossz terméket? A maradék 2 év garancia mit szolgál?

(#13770) Gyuri27 válasza YAKEN (#13767) üzenetére


Gyuri27
félisten

3 év milyen garancia? Telibe 3, 1+2?

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#13771) YAKEN válasza Gyuri27 (#13770) üzenetére


YAKEN
aktív tag

Csak annyi van a papíron, hogy 36 hónap garancia. Nem látok ilyen 1+2évet.

(#13772) Attix82 válasza YAKEN (#13769) üzenetére


Attix82
őstag

Lap alján gondolom kisbetűsen ott van, hogy jótállás 12 hónap. Lehet adnak egy hasonló teljesítményű VGA-t.

Garancia szó nincs a jogszabályba. Jótállás van meg szavatosság.

Maradék 2 év a bolt által leírt feltételek érvényesek...és nem a jogszabályban leírtak.

(#13773) Gyuri27 válasza Attix82 (#13772) üzenetére


Gyuri27
félisten

Az apróbetű nem érdekes ha 36 van felül írva. Akkor érdekes, ha 12 + 24 van írva.

Amúgy javítás, csere (ugyanolyanra), pénz vissza a menet.

Amd - Radeon - Ryzen

(#13774) YAKEN válasza Attix82 (#13772) üzenetére


YAKEN
aktív tag

Igen ott van a 12hónap. :(
De nem értem akkor sem. Lehet adnak, ahogy írod. Az is lehet, hogy semmit nem adnak és így jártam, vagy, hogy megy ez ilyenkor? Én nem értem ezt a garancia dolgot így. Parasztvakítás a 3 év vagy mégis mire jó?

(#13775) fricz19 válasza YAKEN (#13774) üzenetére


fricz19
őstag

Azt akarják vele kikerülni, hogy ne kelljen pénzt visszaadni egy Xéves kártyánál.
Nálunk nincs amortizáció, és ha nem tudják javítani vagy ugyanolyanra cserélni, akkor pénzt kéne visszaadni.
Ami elég nagy bukó lehet, de így adhatnak azonos teljesítményű (vagy jobbat), más típusú vga-t.

AM4/ Intel 8-12. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-t, SSD-t VGA-t veszek!

(#13776) optikus válasza YAKEN (#13769) üzenetére


optikus
senior tag

szedd elo a jotalast (amit le is pecseteltek nem ilyen altalanos izet) es azt nezd meg. ha nincs akkor meg kell nezni a bolt honlapjat, meg persze lehet pampogni.
en ezeket olvasom az ipon honlapjan:

..az iPon Computer Kft. 1 éves jótállási kötelezettséggel tartozik.
Egyes termékek esetében a gyártó a fent említett jogszabályoknál kedvezőbb feltételeket vállal, melyeket az iPon Computer Kft. köteles vásárlói számára is biztosítani. Az egy évesnél hosszabb garancia pontos feltételeit a termékek jótállási jegyén olvashatják. Kérés esetén ezeket feltételeket előre is megismertetjük kedves vásárlóinkkal.

Buy books not gear.

(#13777) Attix82 válasza YAKEN (#13774) üzenetére


Attix82
őstag

ÁSZF-be kell megkeresni ,hogy 12 hónap után mi vállalnak.

(#13778) Gyuri27 válasza optikus (#13776) üzenetére


Gyuri27
félisten

A jóállási idő az ami a megfelelő helyre nagy betűvel fel van tüntetve. Az pedig 36 hónap.
A lenti hablaty nem érdekes. Mivel a szabálytalan, hibás stb-stb gari jegy érvénytelen.
Ha az ipon 12 hónap garit vállal az legyen oda írva, hogy 12 + és a többi mehet magyarázatba.
Mert ez így simán a vásárló megtévesztése.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#13779) YAKEN válasza fricz19 (#13775) üzenetére


YAKEN
aktív tag

Van egy ilyen pontjuk a papíron.
A 12 hónapot meghaladóan vállalt garanciaidő alatt a terméket helyettesítő termék híján, csak az általunk meghatározott, aktuális piaci értéken tudják beszámítani.

(#13780) Gyuri27 válasza YAKEN (#13779) üzenetére


Gyuri27
félisten

[link] itt a topik érdeklődj mi a szitu.
Amit írtam meg áll. Ha neked felülre 36 van írva akkor annyi a gari.

Amd - Radeon - Ryzen

(#13781) YAKEN válasza Gyuri27 (#13780) üzenetére


YAKEN
aktív tag

Köszönöm. :R

(#13782) optikus válasza Gyuri27 (#13778) üzenetére


optikus
senior tag

nem a betumerettol fugg a jotallas merteke hiaba is lovagolsz ezen.
a szabalyokat meg az ASZF-jukbol ideztem...

Buy books not gear.

(#13783) Gyuri27 válasza optikus (#13782) üzenetére


Gyuri27
félisten

Gyártóknál asus, samu, lg stb-stb helyesen van feltüntetve a gari. Vagy x év vagy x + x év.
Olyan nincs hogy 36. Majd 3 oldallal később negyed akkora betümérettel, hogy mégse annyi.
Szóval ha a garancia idő, jótállás rublikába 36 hó van akkor az annyi 36.
Ha 12 + 24 van akkor az annyi. Amúgy a maradék 24-ről nem nekem kell kérdezni. Hanem ők mondják el, hogy mi az a maradék 24.
Remélem érted mi a különbség 36 hó gari és 36 hó, lent meg apróbetű, hogy mi, hogyan gondoljuk a 36 hó garit felállás között?

Amd - Radeon - Ryzen

(#13785) optikus válasza Gyuri27 (#13783) üzenetére


optikus
senior tag

ha 100xor leirod hogy 36 az akkor se irja felul a joxabalyokat. de hajtogasd csak.

Buy books not gear.

(#13786) Gyuri27 válasza optikus (#13785) üzenetére


Gyuri27
félisten

Szerinted. Maradjunk ennyiben. Pont a jogszabályra hivatkozom.

De lépjünk tovább.

Amd - Radeon - Ryzen

(#13791) axioma


axioma
veterán

Igazabol tele van a hocipom az egesz megmentosdivel. Jogos, az elszamoltatas szo is pont ugyanaz pepitaban, csak nekem a jelzo tunt fel jobban. Mert igaz, hogy az elszamoltataskor a felszamolt kamatok es koltsegek egy reszet szamoljak ujra, torveny szerint (mas kerdes, hogy egy uj, addig nem letezett, gyakorlatilag visszamenoleges szabalykent hozott torveny szerint), de ez me'g nem minositene azt, hogy a kerdezo mit gondol az eloirasrol.

"Aki meg a bankokat védi, fizesse nekik tovább a deviza témát."
En vettem fel 2005-ben lakashitelt. De forintosat, mert a devizat nem mertem. Akkor miert is fizetnek most devizat? A legtobb devizahiteles nagysagrenddel kevesebbet fizetett osszesen, mint en, ha nem is annyira egyenletesen. Ja, es en me'g szamlaval is epitkeztem, ok meg sporoltak a koltsegoldalon is... szoval ezt kapom en a megfontolt hiteltipus-valasztasert meg az adoelkerules nelkuli beruhazasert, hogy sulyos tizezreket fizetnek az adombol azoknak, akiknek mondtuk hogy ne csinaljak, me'gis dev.hitelbol epitkeztek.

[ Szerkesztve ]

(#13792) Turbolada II válasza axioma (#13791) üzenetére


Turbolada II
őstag

Ez viszont tényleg gáz, hogy a megfontoltabb, kockázatokat kevésbé keresők is ennyire megszívták. Nekik is ugyanúgy kellett volna segíteni, ez viszont a kormány hibája.

A bankok meg kapják be. :)

[ Szerkesztve ]

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

(#13793) axioma válasza Turbolada II (#13792) üzenetére


axioma
veterán

Heee?
Azt szivtam meg, hogy a kormany segitett a dev.hiteleseknek. Nem azt, hogy nekem nem. En ugy fizetem a hitelt, ahogy szamoltam, hogy fogom (mas kerdes, hogy a valsag miatt pl. a 13. havi fizu elvetelevel - a ferjemnel is oktatokent az allam altal, nem csak a cegem "rosszul teljesitese" miatt, megjegyzem a cegem is szolgaltatoi szektor allam altal beavatkozott reszebe probalna eladni, amit igy a rezsicsokkentes miatt kb. leallitottak -; plusz az arakba beepitve megis altalunk fizetett kulonadok stb. miatt a nominalis keresetunk is csokkent, nemhogy a real, amit minimum stagnalni remeltem).
A kormany hagyja mukodni a gazdasagot, es ne pofazzon bele a versenyre vonatkozo szabalyok betartasan kivul, ennyit varnek el, nem hogy engem is "megmentsen"...

(#13794) Balazs_


Balazs_
aktív tag

Sziasztok!
Február elején beadtam javításra az egeremet, 20-án jött a hír a bolttól: cserélik, mert garanciális hibát állapított meg a nagyker. No és azóta semmi hír az egér érkezéséről. Egy hónapja meg akartam kicsit gyorsítani az egészet, kérdeztem a bolttól, hogy mi a helyzet, de erre csak annyit kaptam vissza, hogy 'Nem tudom, hogy mikor küldik, de ha gondolod, akkor levásárolható az összeg'. Ez mind szép és jó, csak az egér ára időközben megnőtt.
Hogyan gyorsíthatnám fel a cserének a menetét? Milyen lehetőségeim vannak?

(#13795) csmat


csmat
senior tag

Sziasztok!

Mediamarktbam vettem egy telefont garancia plusszal, ami elvileg törésre, beázásra is vonatkozik. Van valakinek ezzel tapasztalata? Pl ha véletlenül átmennék rajta az autóval, valóban kicserélnék? ( elvileg erre is érvényes)

(#13796) optikus válasza csmat (#13795) üzenetére


optikus
senior tag

probald meg kiolvasni a szerzodesbol. kaptal olyant? reszletes aszf-et is hozza? en nem leltem a neten csak az osszefoglalo papirt ami tajekoztato ez az aszf-re hivatkozik amit meg nem lelni (amugy sztem ez is olyan bizti mint a tobbi addig vagy jo amig te fizetsz).

ugy tom ezeknel a tipusu biztiknel ket opcio van. javitas es csere. penzt nem adnak vissza akkor sem ha nem tudnak cserelni. akkor is valamire ki fogjak cserelni ha mar nincs forgalomban, kerdes mire es az jo e neked...

Buy books not gear.

(#13797) optikus válasza Balazs_ (#13794) üzenetére


optikus
senior tag

hat akit palira lehet venni azt arra is fogjak. nem tom mifele eger ez de befaradsz oda ahol leadtad es kered a cseredarabot oder mani. elso eves gari vagy azon tuli?
nyilvan agalni fognak ellene es jon a tovabbi igergetes. ha 1 eves akkor kersz egy tollat es beleirol abba kis konyvbe ami ott log a bejarat mellett. lehet mar a mozdulat megoldja a problemat ;)
ha nem akkor szepen reszletezd a sztorit datumokkal, azt se felejtsd ki hogy levasaroltatni akartak mivel az joxabaly ellenes.
a penzvisszanal meg nem a mostani ar erdekes hanem a vasarlaskori, azt kell visszaadniuk (ertekcsokkenes, kuponozas es hasonlok eseten ujra kersz egy tollat ;) )

Buy books not gear.

(#13798) choco01


choco01
addikt

Sziasztok!

Van egy sérült garanciás cipőm, melyet 2014.10.29-én vásároltam, és január közepén kezdtem el hordani, kb. 2 hét után feltűnően elkezdett leválni, aránylag keveset hordtam pedig.
Ezt bejelentettem február 20.-án, majd elkezdtem levelezni a céggel, utolsó levelemre nem válaszoltak, így nem adtam fel, így vártam..vártam.. semmi választ nem kaptam, félre tettem a cipőt mely pontosan holnaputánig garanciás.
És 04.17-én feladtam, előtte egyeztetve a céggel. (Bár az utlós 2 levelemre már itt sem válaszoltak :DDD )
Válaszban azt kaptam hogy a 6:169§ alapján köteles vagyok bejelenteni 2 hónapon belül..no de én ezt megtettem, csak nem foglalkoztak kellőképpen velem.
Írtak olyat is hogy túlhordtam, maradjunk annyiba hogy ez inkább a minőséget tükrözi...

Mi a véleményetek erről?
Előre is köszi! :R

Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com

(#13799) optikus válasza choco01 (#13798) üzenetére


optikus
senior tag

ez alapjan olyba tunik arra jatszottak hogy kifuss az idobol. kovetkezo az lesz hogy nem veszik at meg nem is ertik stbstb. a cipokre kicsit masok a szabalyok mint a tobbi dologra, de ha nem akarjak elfogadni gariba akkor kerhetsz szakertoi vizsgalatot, ami az o saruk nekik kell elvegeztetni. amugy a garis eljaras kezdete a bejelentes nem az amikor ok ugy gondoljak. pont ezert.
egyebkent meg nem tom hogy lehet egy cipot tulhordani... egy ciponek az a dolga hogy hordjak nem a vitrinben nezegessek. nyilvan a talpan lehet latni a kopas mertekebol hogy mennyire hordtak de hat ez is sok mindentol fugghet (testsuly, labtartas, utminoseg).

Buy books not gear.

(#13800) choco01 válasza optikus (#13799) üzenetére


choco01
addikt

Készült szakvélemény, abban írták ezeket. :(((

Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.