Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65851) Agony válasza Peetta14 (#65849) üzenetére


Agony
aktív tag

https://powerdose.hu/

Én ultrahang miatt kerestem meg őket egy jobb gluteus medius csulladás kapcsán és nagyon korrektek voltak, mindent megmutattak ultrahangok, magyaráztak, stb... Ha szegedi lennék tudtak helyből ajánlani sportmasszőrt meg fiziót és gyógytornász is és van pár szegedi olimpikon is aki hozzájuk jár, úgyhogy számomra elég meggyőző volt. :K

Van sportdietetikájus is, ami még szintén érdekelne és rendes sportorvosi vizsgálatot csinálnak, nem olyan himi-humit mint a kórházban. :D Én kiskunhalasi vagyok (kb. 60 km Szegedtől), aztán kérdezte hogy hova valósi vagyok. Mondom neki, aztán azt hittem dunsztja nem lesz hol van, de mint kiderült több itteni focicsapathoz is ő jár, mert a helyi sportorvoslás... hát finoman szólva is véleményes. :U "Olvassa le a táblát!", "Szed valamit?", "Van panasza?"... alkalmas! :F

#65850 Peterhappy
Csak egy és az se az a villám fajta ;] , főleg hogy lassan 16 éves. :B

[ Szerkesztve ]

Start with a whisper, end with a scream!

(#65852) Peterhappy válasza Peterhappy (#65850) üzenetére


Peterhappy
őstag

"Az mulcs, de már 5-től nyitva van, ha jól emlékszem, nem szoktam látni, hogy oda betévednél. Az elvileg 6-22-ig van nyitva, gyakorlatilag (vagy csak régebben), 5-kor már bőven lehetett ott kocogni."

Nem lett túl magyar a mondat, elnézést. Szóval régen lehetett öttől menni, mikor írtam, ránéztem a honlapra, s az ott megjelent nyitvatartást megnézve írtam tovább, csak elfelejtettem , hogy egy mondatot már korábban lejegyeztem. Mea culpa.

(#65853) Peetta14 válasza Peterhappy (#65850) üzenetére


Peetta14
tag

Valamikor elcsattogok a Tichybe, valamiért salak rémlett, így nem is akaródzott elmenni eddig. Régebben jártam a Bokayba, meg sokszor megyek el melllette, de nem kanyarodtam be. Van ott egy emelkedős 300m-es szakasz, azt szeretem. Nem is nagyon tudok más emelkedőt a környéken. Nagyon hiányoznak a dombok.

Agony köszi

[ Szerkesztve ]

(#65854) Studi válasza Peterhappy (#65850) üzenetére


Studi
addikt

Futócipővel hogy bringáztok? Nem lehet clipet csavarozni az aljára... :U ;]

(#65855) tomcica válasza Studi (#65854) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ez de gonoooosz ;] tetszik. Amugy lehet eleve bringas cipoben futnak :P kicsit hangos,meg kopog,de nem kell cserelni,ha bringazni kell.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#65856) parandroid válasza tomcica (#65855) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Az lenne még extrém sport, spd-sl klipsszel futni. Lehetőleg tegyünk lépcsőt is a pályára. ;]

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#65857) tomcica válasza parandroid (#65856) üzenetére


tomcica
Topikgazda

valami ilyenre gondoltam :K

amugy ON indul az UTMB kulonbozo tavjai

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#65858) Never79 válasza tomcica (#65857) üzenetére


Never79
tag

Ja én is pont akartam írni.

PTL és TDS. PTL-en meghalt egy futó :(. TDS-en jól megy Belus Tomi és Wermescher Ildikó is. A legnehezebb mászáson Tomi már túl van, Ildi is mindjárt felér :)

(#65859) Peterhappy válasza Studi (#65854) üzenetére


Peterhappy
őstag

:D
Volt egy elég csúnya bringás balesetem, ami részint SPD-használatból fakadt. A kórházi ágyon megfogadtam (volt rá időm), hogy soha többé SPD.

(#65860) inf3rno válasza Peterhappy (#65859) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nekem csak akkor szokott gond lenni vele, ha elindul valaki előttem, én is elindulok, aztán hirtelen megáll, én meg a gyök kettő sebesség miatt borulok le a csába. Már megfogadtam, hogy ilyet többet nem csinálok, és mindig várok, amíg biztosan elmennek előlem. Úgy más nem nagyon volt, ami SPD miatti esés. Volt pár kisebb borulás, de az mindig benne van a pakliban. Én nagyon szeretem, mert hegynek viszont fele annyi erőfeszítés menni vele, és síkon, buckáknál, stb. sem kell figyelni, hogy a pedálon maradjon a lábam, ami sok órás tekeréseknél megint csak könnyebbség. Meg ugye húzni is lehet, nem csak tolni, fele annyi erőfeszítés, vagy inkább jobban eloszlik a lábak között.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#65861) HKorn válasza inf3rno (#65860) üzenetére


HKorn
addikt

Én nem használok SPD-t outin sem, lehet szentségtörés, de jó nekem anélkül is. Nem akarok borulni :)

Run&Ride

(#65862) Peterhappy válasza inf3rno (#65860) üzenetére


Peterhappy
őstag

Sajnos én nem borultam, vagyis addig nem jutottam el. Nagyobb sebességnél taknyoltam volna és gyorsan kioldottam, aminek kvázi katapultálás lett a vége. Négy méterrel odébb fejjel álltam az aszfaltba, ha nincs rajtam a sisak, nem élem túl.
Fogalmazzunk úgy, azóta inkább a teljesítmény része érdekel a bringázásnak, nem a sebesség :K
De ha kell, azért pár órán keresztül tudom még tartani a 25kmph átlagot. Gravellel, félterep gumikkal, SPD nélkül szerintem az sem olyan rossz. Az emelkedőket is egész jól bírom - koppkoppkopp - bár azért SPD-el nyilván teljesen más volt mászni. Hát ez van.

[ Szerkesztve ]

(#65863) inf3rno válasza Peterhappy (#65862) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Az kemény, én mindig óvatos voltam, meg terepen nem is megyek vele, mert ott elég könnyű eltaknyolni nagy sebességgel. A síelés, amit állat módjára csinálok, a kocsi, bringa az nem, de így is már volt, hogy a kedves autósok miatt majdnem ott maradtam.

Buliban hasznos! =]

(#65864) Studi válasza HKorn (#65861) üzenetére


Studi
addikt

SPD miatt sosem borultam. Viszont mikor borultam, és SPD is volt a lábamon, vicces folt, hogy már a fejem felett a bicó... Na jó, igazából nem kacagtam. :DDD

Megszokás kérdése persze, de ha húzol is a lábaddal az egész más terhelést ad, több izmot megdolgoztat. Egyszerűen más dimenzió patentpedállal menni. 2 éve szoktam rá én is, de mist már a rohangálós bringán is hibrid pedál van...

(#65865) HKorn válasza Studi (#65864) üzenetére


HKorn
addikt

Gondolom, mondták ismerősök is hogy más világ, de persze az is visszatart tőle - nem csak a borulás miatti félelem - hogy akkor vehetek új pedált és persze hozzá cipőt is.

[ Szerkesztve ]

Run&Ride

(#65866) inf3rno válasza Studi (#65864) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nekem is hibrid van, hogy ne kelljen mindig cipő. Teljesen elégedett vagyok vele, sosem váltanék vissza.

Buliban hasznos! =]

(#65867) Hi!King


Hi!King
őstag

Keresztedzés céljából lehet hogy meg kellene tanulnom az spd-t, csak az a baj, hogy legtöbbet városban tekerek, és így is nagyon figyelni kell, hát még arra is figyelni, hogy hogyan szállok le vész esetén. Plusz amikor kimondottan edzési célból bringáztam, akkor volt hogy taknyoltam nélküle, mi lenne ha még az is lenne.

[ Szerkesztve ]

(#65868) Alg


Alg
veterán

Ha veszély van én arra figyelek hogy rajta maradjak a bringán, nem hogy leugorjak róla ;]
Ha beleszoktál, akkor az a minimális boka-fordítás semmit nem jelent - nyilván ha még szokatlan, megijedsz és arra figyelsz hogy a lábadat szabaddá tedd nem arra hogy mondjuk ne állj fejre a fékezéskor... De van olyan stopli amit fordítani sem kell, oldalra le lehet lépni róla ugyanúgy mint a taposós pedálról, olyannal kell gyakorolni az elején.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#65869) margithid


margithid
veterán

Írta valaki, hogy ketlebellt is használ edzésre. 8 kg-osnak van értelme vagy inkább 12?
Csak mert 8as lesz lidlben olcsón :)

(#65870) tomcica válasza margithid (#65869) üzenetére


tomcica
Topikgazda

8-as ugyessegi gyakorlatokra kezdoknek jo lehet (ilyen torok felules...orosz tviszt...halo....egylabas guggolas stb.).
Kesobb ha bevallik a KB edzes,akkor parosan kell venned sulyt pl 2x12kg,2x16kg,meg egy combos 20-24kg,azzal le is fedtel mindent.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#65871) tomcica


tomcica
Topikgazda

Amikor lehul az ido (mondjuk picit szeles es paras volt,szoval van ettol meg idealisabb is :K ) es a szokasos nyari pulzus helyett -7 utes,szokasos tempo -10mp/km... ADTA.
Ilyenkor kell ugyelni,hogy ne fozze tul az ember...csakmondom @LanyUs ;)
17km benne 8x 1000m @3:28 (piheno 200m laza)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#65872) Peterhappy válasza margithid (#65869) üzenetére


Peterhappy
őstag

Jo a 8kg-s. Csak kettot vegyel, meg hozza ket guriga szigszalagot is :)

(#65873) Peterhappy válasza Hi!King (#65867) üzenetére


Peterhappy
őstag

Vannak olyan pedalok (lehet hogy az az Inf3rno altal emlitett hibrid), amire ra lehet pattintani piskotat es akkor lehet sima cipovel is hasznalni.

Amugy tenyleg hat olyan izmokra, amikrol nem is kepzelnenk. Nekem durvan izomlazam volt tole, pedig akkortajt azt hittem, nekem mar nem tud izomlazat okozni a tekeres.

(#65874) LanyUs válasza tomcica (#65871) üzenetére


LanyUs
senior tag

Combos edzés :R Mindent betartok! Nem is akartam mesélni, de ma inkább pihentem reggel és kimentem egy strava 5k-ra egyedül. Ennek a története annyi, hogy mondtam Papinak nem érdekel az átlag, mert cél szerint edzek, lassan építkezem, de tudok 04:50 alatt is edzeni ha a látszat a cél. Adta, úgyhogy tempó növelés helyett 400m növeltem 750m 04:05-10 körüli tempóval (hrm 172-175) majd 250m pihi pulzus 155re esve. Azé dolgoztam vele ( 04:37 átlag lett ). Full betonon Shift 2
Majd utána levezettem 4km-ert a 4 évessel bringával 06:30 körül.

[ Szerkesztve ]

(#65875) LanyUs válasza tomcica (#65871) üzenetére


LanyUs
senior tag

Kérdezte a nagyobbik ki a tomcica? Megmutattam a képet. "Olyan izmos, mint én" - mondja a 4 éves magára :) kérdeztem tőle apa is van ilyen izmos? Aranyos, mert azt mondta igen :) valahol a rétegek alatt talán bizonyos részen, de a core és az erő Nalad kőkemény

(#65876) tisn válasza LanyUs (#65875) üzenetére


tisn
addikt

:)

aranyosak, de apa termeszetesen erosebb, mint tomcica :)

(#65877) Peterhappy válasza LanyUs (#65875) üzenetére


Peterhappy
őstag

:D

4 eves? Akkor kozel egy magasak is lehetnek Tommal, de legalabbis a labmeret mar majdnem stimmt ;]

(#65878) LanyUs válasza Peterhappy (#65877) üzenetére


LanyUs
senior tag

Peterhappy: ez nagyon nagy :)) :R

tisn: tudod mi az érdekes? Nem piramis bicepsz edzéssel, hanem a sorozatos módszerrel 4x10-12 db ment egykezesben 18kg-18kg. Ha jól emlékszem a szabályosság végett nem emeltem feljebb ( az a durva már nem is emlékszem ). De Tom esetében is rémlik 18-as kettlebell egy kézben.

(#65879) tomcica válasza Peterhappy (#65877) üzenetére


tomcica
Topikgazda

O,hogy az osszes fogad hulljon ki,csak egy maradjon es az is mindig fajjon ;] :DD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#65880) tomcica válasza LanyUs (#65874) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Regen irtam Sarkany Ur-nak a tolcsert...amin rendszerint ki is akadt,lehet nem birja az ilyen konyhai eszkozoket :P szoval 10K-ra elezo tolcser az felenk igy nez ki,minden heten valtozik:
10x 400m tempo 600m kozepes (nalad ez 4:05-4:35)
10x500m tempo 500m kozepes
10x600m 400m
10x700m 300m
10x800m 200m (ennel ahogy lejossz a 800-rol meg 100m-t kitartod kozepesen,majd 100m kocogas)
10x900m 100m (ennel lehet a 100m kocogas,kulonben tul eros edzesnek)
Ez 6het 10K specifikus tolcser...ez melle kigyorsitasnal 200-as nap megy,es egy laza hosszu.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#65881) tomcica válasza LanyUs (#65878) üzenetére


tomcica
Topikgazda

16kg amit surubben hasznalok,meg van egy 20kg-s. A 20kg-vel kethetente egykezes swinget meg szoktam kuldeni,ott esznel kell lenni,mert ha nem lassitom idoben,akkor magaval rant. Az olyan,mintha te csinalnad 36kg-s sulyzoval egykezest :DDD emberes.
Farmer walkot szoktam egyik kez 16kg masikban 20kg..sorozatonkent cserelgetem.Igy nem kellett masik 16-ost vennem,mert nem olcso :U
20kg-t szoktam bicepsz hold tartani,derekszogben 15-20mp/kar. Azzal egykezzel rendes curl,behajlitast nem birok :N

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#65882) bandus


bandus
veterán

egy kis jimbo pre-race interjú: [link]

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#65883) sherlock82 válasza HKorn (#65861) üzenetére


sherlock82
senior tag

Nekem télen párszor főleg havas úton lecsúszott a lábam a pedálról.
Többen mondták hogy használjak spd - t.
Végig gondoltam, és inkább a nemre szavaztam mert tuti elfelejtettem, volna hogy az van a lábam alatt, aztán... :Y :)

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#65884) inf3rno válasza sherlock82 (#65883) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Egy ido utan mar reflexbol jon. Ha sokat allsz meg, es lepsz ki belole, akkor hozzaszokik az agy.

Buliban hasznos! =]

(#65885) HKorn válasza sherlock82 (#65883) üzenetére


HKorn
addikt

Télen, főleg havas úton nemigen megyek outival :D

[ Szerkesztve ]

Run&Ride

(#65886) sherlock82 válasza HKorn (#65885) üzenetére


sherlock82
senior tag

Nekem annak idején volt egy trekking biciklim és azzal jártam boltba, dolgozni, újságot hordani mindenhova.

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#65887) sherlock82 válasza inf3rno (#65884) üzenetére


sherlock82
senior tag

Egyszer ki kell próbálni. : )

köszi a tippet.

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#65888) norby_42


norby_42
aktív tag

Urak, idén végre lesz Keszi Maraton
Ha valaki megtalál, vendégem egy (alkoholmentes) sörre a keszeg mellé :)

Eat pasta, run fasta

(#65889) Alg


Alg
veterán

No megjött a Fenix 7-re az update, többek között kapott running power-t illetve kicsit reálisabbra vette a race predictort:
5K 21:00->23:30
10K 45:00 -> 49:30
FM: 1:45 -> 1:51
Maraton nem érdekes mert kb lefutni sem tudnám, de 4:03 -> 4:08

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#65890) #76500480


#76500480
törölt tag

Valaki áldozott már rá? :DDD [link]
Nem gondoltam, hogy ennyire jól sikerül. 30as szériából legpuhább, jobb React habanyag, Flywire 38hoz képest, dupla Zoom Air. Azt nem ertem miért veszi egy lapon az Endorphin Speed 3al mikor az jóval drágább(nálunk) valamit javult stabilitásban sarokra érkezésnél v2hoz képest de erre a Pegasus alkalmasabb. :U

35 óta új remény :F :Y 36 is egy facelift volt rossz irányba… aztán a 37el mindent elrontottak(Achillest azóta is nyomja, mintha bent maradt volna a cipő kanál), 38 kapott némi kozmetikát.

[ Szerkesztve ]

(#65891) mickemoto


mickemoto
őstag

Sziasztok! Valaki tudna nekem tanácsot adni akinek volt már Mizuno aszfalt és terep futóciője is? Van egy aszfaltra való cipőm és szeretnék neten rendelni egy terepcipőt ugyanebből a márkából, de olvastam olyan tesztet ahol azt írták hogy terepcipője a Mizuno-nak ugyanaz a számozás nagyobb vagy másfél számmal. Igaz lehet?

(#65892) danielsz válasza #76500480 (#65890) üzenetére


danielsz
tag

Nekem a Pega 36 sokkal jobban bejött, mint a 35. A jobb sarkam eléggé érzékeny, a 35-nek kicsit kemény volt a sarka, a 36-é jó puha, a talp ugye ugyanaz. 37-em nem volt, a Pega 38-cal meg eléggé befürödtem. A talp eléggé más volt, mint a 35-36-nál, a bal talpam szélét eléggé nyomta, konkrétan szenvedés volt. 35 km-nél után feladtam, eladtam. Pega 39-et nem is mertem venni emiatt.

Kapóra jött, hogy tudtam venni fillérekért egy Reebok Floatride Energy 3-mat. Az is már a második páram, a talp habanyaga nagyon jó, csillapít rendesen, és nem is nehéz a cipő. Nem is kellett "betörni", a Pega 36-nál az első 100 km kb. a "betörési időszak" volt nálam.

[ Szerkesztve ]

(#65893) válasza danielsz (#65892) üzenetére



addikt

Pont ezzel vagyok gondban.
Pegasus 30-34 kb tökéletes volt, sajna kifogyott a készletem belőlük. Most még egy régebbről betárazott 36-t használok, de már lassan csereérett lesz. Ezt már nem szeretem annyira, de el tudok lenni vele. Viszont most nem tudom mit vegyek, mert az újabb szériákról nem hallok túl jókat. Elmúlt 10 évben jó volt, hogy nem kellett gondolkozni, csak mindig vettem egy pegasust, ha láttam valahol leárazva és kész.

Szóval tud valaki olyan cipőt ajánlani, ami a régebbi pegasusokra hajaz (30-34)? Azt a fajtát keresem. Illetve azt szeretem, ha kicsit szélesebb a lábfejnél.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#65894) bandus válasza (#65893) üzenetére


bandus
veterán

A linkelt leirasban emlitik a hasonlosagot a 34-essel kapcsolatban. en tuti veszek a 39bol is ha akcios lesz :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#65895) tomcica válasza #76500480 (#65890) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nekem van egy 39-es pegam,meg bejaratos ketszer futottam benne,nekem olyan semmilyen eddig :U mondjuk a 37-tol sem estem hasra.Talan a 35-os volt utoljara ami lazba hozott,abbol harom parat el is koptattam :K
Viszont ha mar cipo:
Adidas SL 20.3 megjott tegnap es ki is vittem egy 400-as resztavozasra. Naaagyon jo cipo,az OG SL 20-tol joooval puhabb,de azert megvan neki az a kemenysege,ami egy 3:20-3:15-os iramhoz kell. A Boston 9-hez tudom hasonlitani,mondjuk az nekem eleg hangos cipo (lehet a torzios villa miatt?!) ez halkabb.
Agony ha jo aron talalsz 20.3-at vegyel magadnak egyet :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#65896) Alg


Alg
veterán

Velem nem tudom mi van ezen a héten, de állandóan éhes vagyok :DDD

Konkrétan 3 óránként járok a konyhába valami nasiért, banán, joghurt, magok - esetleg tonhalsaláta vagy sajt+kolbász ;]
Pedig mostanában nem is volt hétvégi 100k tekerés, csak a heti ~35-40km futás meg kb. 2x1 óra súlyzós/saját súlyos edzés... :U A mérlegen mondjuk nem látszik :D

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#65897) inf3rno válasza Alg (#65896) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Valszeg szénhidrátot kellene utántöltened. Esetleg valamilyen ásványi anyag, vitamin hiány, kisebb eséllyel fehérje, esszenciális aminosavak. Legutóbb azt hiszem Péternek volt itt ilyen, és szénhidrát hiány okozta.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#65898) Alg válasza inf3rno (#65897) üzenetére


Alg
veterán

Köszi! Fehérje nem hinném, az megy az edzések után is turmixban + elég sok (marha/csirke)húst és eszem - szénhidrát lehet, bár volt bőven zabpehely/rizs/kenyér :B /gyümölcs is, de majd tartok pár tésztás napot :)

Más: Amy néni csavart egyet a Garmin edzésen, a szokásos 1mérföldes felmérőjét megfejelte egy kis "levezető" 4x400/400-al kb. a FM versenytempón, és szétbontotta a heti tempós edzést 4x1perc/1perc + 7x3,5perc/3,5percre (az előző 7x3min/3min volt) - viszont a tempó maradt kb. laktátküszöbön. Ez utóbbi már alakul, majdnem fél óra a tempós rész összesen.

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#65899) #76500480 válasza Alg (#65896) üzenetére


#76500480
törölt tag

Ezt hívják feltöltésnek :K Látom azért figyelsz rá hogy mit eszel, lényeg, hogy a feldolgozott kaját kerüld :D

Talan B12 vitamin ill. b9(folsav) nem ártana.

Hemoglobin 130 (145-170) -
Vorosversejt 3,8 (4,5-5,9) -
Kreatin kináz 287 (<172) +

En most ezekkel a vitaminokkal fogok próbálkozni…Pedig vérvétel előtt nem is futottam, úgyhogy nem tudom mitől jön ez a vérszegénység.

1hónap kihagyás után megpróbáltam: [kép]
Hogy lesz ebből FM ? :N 154 átlag bpm, vádlik meghálálták a ZoomXet és a 10mm droppot. De ilyenekre sajnálom koptatni a Turbot ;] Next Nature küllemre nagyon nem tetszik, az nem opció a jövőre nézve.

(#65900) HKorn válasza Alg (#65898) üzenetére


HKorn
addikt

Mit tolsz, FM program? Én is Amy-nél vagyok 10K-n. Jók az edzések, még ha kicsit nehezek is, de élvezem. Talán újra gatyába ráz, egyszer már működött nálam.

[ Szerkesztve ]

Run&Ride

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.