Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58831) Agony válasza envagyok (#58829) üzenetére


Agony
aktív tag

Ha rákeresel korábbi hozzászólásaimra, abban elég sok mindent leírtam futópadok kapcsán, de ha mondasz pár konkrétumot, akkor szívesen leírom neked is személyre szabottan amit gondolok róla.

A fő kérdés, hogy mennyire szeretnéd hogy emelkedjen és hogy mennyit szánsz rá. :D

Volt olyan padom ami 40%-os emelkedőt tudott, az már sétálva se humoros, de a jelenlegi 15%-os se vicces futva/kocogva.

Arra azért készülj fel, hogy papíron nagyon jól hangzik, hogy emelkedőre futással/sétával többszörösét égeted a kalóriáknak, csak a kérdés, hogy a vádlid és achilleszed mikor dobja be a törülközőt.

Aki nincs hozzáedződve, aztán lelkesedésből lenyom 1 órát mondjuk 10%-os emelkedőre, az már másnap jó eséllyel furcsán fog lépcsőzni, ha meg benézel egy achillesz gyulladást, akkor több hónap fog kiesni, mint amennyi árpilisig van. :U

Ha ilyen határozott időtávon (és gyorsan) szeretnél leadni ilyen súlyt, akkor sajnos ez 70-80%-ban a kaján fog múlni, a sportal pedig csak pörgetheted a dolgot, de nagyon kisarkítva, ha naponta elégetsz 1000 kCal-t sporttal és nem pótlod vissza, az akkor is max ~10 dkg zsír... ráadásul ez nem is mind zsírból megy le.

Összességében az elképzelésed nem rossz, hogy padozással dobnád le a súlyt, de ehhez óvatosan kell hozzáállni és főleg kaja terén kell komoly fegyelem. :K

Start with a whisper, end with a scream!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.