Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59201) inf3rno válasza Agony (#59192) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Kb. mint tomcica kedves motiváló szövegei. :DD :DDD Én igyekeztem az elmúlt évben felderíteni az ilyeneket és kiirtani magamból vagy legalább tudatosítani, hogy mit miért csinálok. Leginkább a meditáció, saját viselkedés elemzése és az ilyen miértek feltétele ami segített. Igazából még van egy csomó másik technikám, totál pszicho vagyok. :Y ;] ;] ;] :P

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#59202) Zozo0525 válasza Agony (#59199) üzenetére


Zozo0525
őstag

köszi.
én most maradok a coros apex pro-nál. (jó áron hozzájutottam egyhez és nagyon tetszik mivel hajnali futó vagyok ez az éjszakai mód nekem nagyon bejön :D )

(#59203) parandroid válasza Agony (#59199) üzenetére


parandroid
nagyúr

Engem az egészből a solar funkció érdekel, semmi más. Meg a fém ház a megjelenés miatt. Amúgy tökéletesen elég a Fenix 5, ami van. Ha ez solar lenne, a világ végéig ellenék vele. Most direkt visszanéztem, 2019 júniusban vettem, és ez már akkor sem friss modell volt.

Szerintem kivárok egy 7 Solart féláron. :D

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#59204) tomcica válasza parandroid (#59203) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nekem ezek akkorak,hogy esetleg 7s johetne szoba :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#59205) parandroid válasza tomcica (#59204) üzenetére


parandroid
nagyúr

Párom kb a te méreted (160 + pár centi, meg ötvenpár kiló), neki is 5s van most. Egész nap hordja, csak alváshoz veszi le, ez pont jó méret neki.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#59206) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Kocogtam egy 4k-t a körpályán. Beletettem a végén néhány 100 méteres tempósabb részt. [link] Úgy kellemes volt ez így estére, bár nagyon hideg volt. Esetleg létezik olyan oldal, amin meg lehet osztani a grafikonokat anélkül, hogy megkövetelné a belépést? Úgy tűnik a strava már nem ilyen.

Buliban hasznos! =]

(#59207) Agony válasza parandroid (#59203) üzenetére


Agony
aktív tag

Én már az 5+ Sapphire -ról is azért váltottam 6x Sapphirera, hogy minél kevesebbet kelljen tölteni. Ez már zenével meg mindennel együtt elvan egy hétig, de a 7X Solar (szerintem) már két hetet is elmegy egy töltéssel.

Az EPIX-nek nagyon szép a képe meg minden, de 6 nap a gyártó által reklámozott üzemidő... gyanítom az minden napos edzéssel, zenével, stb... a való életben ez inkább 3-4 nap, úgyhogy az 1-2 hetes üzemidőt nem áldoznám be egy szép kijelzőért.

Multinavigátor -ba ha van partner kedvezményed akkor -7% az árból. Érdemes számlát kérni cégnek, aki el tudja számolni, akkor további -21%. :U

375K -7% -> 349K -ÁFA -> 274K a jelenlegit meg pénteken viszik 170K-ért, így gyakorlatilag 100K lesz a csere.

Őszintén szólva leginkább az szólt mellette, hogy lassan 2,5 éves a jelenlegi és akkor még nem volt az a garanciális jogszabály, hogy 3 év jár rájuk, így 1 év garival vettem. Él rá a fix áras csere garancia, ami Fenix 6X Sapphire-nál 99K... szóval úgy voltam vele, hogy ha benézek valamit (akár csak leejtem és törik valami) akkor úgyis kb. 100K a "javítás", akkor inkább váltok a 7-es szériára és van 3 év garanciám.

Start with a whisper, end with a scream!

(#59208) sipi700 válasza tomcica (#59204) üzenetére


sipi700
tag

Nekem is S-es Garminok jók csak :D 945 van, az sem kicsi, de legalább könnyű. Ha váltok akkor is marad könnyebb sport széria, de amíg nincs wattmérés és watt alapú edzéstervezés jó ez. Nálam kell valami plusz, amire azt mondjam, hogy erre érdemes pénzt adni :) 945-nél zene győzött :D
Futóruházat vásárlás neked nem okoz gondot? Nekem S-es nagy, XS-es nem mindig\mindenből van ;) 176-os fiúruha is ritka :D

(#59209) sipi700 válasza Agony (#59207) üzenetére


sipi700
tag

Mennyire böngészted a tudását? Nagyjából átfutottam teszteket, láttam képeket wattalapú edzésről, de nem volt egyértelmű, hogy milyen sportág. Tud a 7-es széria wattot?

(#59210) sipi700 válasza Agony (#59184) üzenetére


sipi700
tag

Én is hajlamos vagyok túl komolyan venni a versenyzést. Van célidő és ha nem sikerül, keresem a hibát. Verseny alatt is folyamatosan számolok, hány mp-t nyertem, mennyire engedhetek ki a végén stb. Ha nyerek és nem vagyok elégedett az idővel nem tudok örülni. Igen mezőny függő is a győzelem és sokszor többet ér egy 15. hely ;) Nem szeretem a nagy neves tömegversenyeket, de ott valaki mindig "bevisz" jó idővel. Irigylem az örömfutókat, tényleg lelkesen futnak utolsó helyen is és veszik át az érmet és büszkén mutogatják a közösségi oldalakon. Edzéseik laza városnéző kocogás. Nekem nem menne. Folyamatos célok vannak és agyalok, mit lehet változtatni, hogy jobb legyen ;)

(#59211) Agony válasza sipi700 (#59209) üzenetére


Agony
aktív tag

Nem tudja még a 7-es széria sem a natív watt alapú edzést, de a the5runner oldalon azt írták, hogy ez már szinte borítékolható 2022-re és valószínű a Forerunner 255 megjelenésével együtt fogják bemutatni.

Olyan hatalmas újdonságot nem láttam benne az üzemidőn és az érintőkijelzőn (na meg a LED lámpán ;] ) kívül. Sok kis apróságot reszeltek inkább, a SOLAR sokat fejlődött és végre van zafír üveges SOLAR. Én ezt kicsit olyannak látom, hogy a Fenix 5 és a Fenix 5 Plus szériát... olyan mintha ez lenne a végleges 6-os széria, mert designba se történt nagy változás. Ja meg arra kell vigyázni, ha valaki esetleg a multiband-GPS miatt venné a 7-es szériát, akkor csak Sapphire modelt vegyen, mert a simákba nincs benne ez a funkció... csak ezt nem annyira reklámozzák. :U

Gyakorlatilag ha valaki nem kezdi el nézni a csavarok elhelyezkedését meg a solar csík vastagságát, meg se lehet különböztetni a 6-ostól. Ha nem így jött volna ki a matek, ahogy lent írtam, akkor valószínű én se váltok, de így most úgy könyvelem el önmagam megnyugtatására, mintha fix áras cseréért egy újat kapnék. :D

Viszont most rengeteg használt 6/6X van eladó, úgyhogy ott ki lehet fogni karcmenteseket akár garanciával is. 150K körül vannak a 6X Pro-k 170-180K meg a 6X Sapphire. Meg azt mondják a Tactix Deltanak fog nagyot esni az ára, mert a 7-es széria alá ment árazásba, úgyhogy akinek tetszik az a katonai design, az pár hónap múlva lehet jó áron kifoghatja. Most hirdetnek pl. az egyik Garmin csoportba Fenix 6 Solar Ti -t, titánium fém óraszíjjal... 390K-ért vette az ember 1 hónapja és most 280K-ért adja. :U

Nem tudom mondjuk mire jött rá egy hónap alatt, hogy nem tud vele megbarátkozni.. én ezért szoktam ilyesmit mindig webshopból rendelni, mert 30 napig simán mondhatod, hogy bocs nem kell, míg ha személyesen veszed a boltba, akkor az már a tied, ha tetszik utána ha nem. :D

Start with a whisper, end with a scream!

(#59212) Agony válasza sipi700 (#59210) üzenetére


Agony
aktív tag

Ja, dettó... ha 1 perccel kicsúszok a célidőből, akkor már szar az egész és összedől a világ. :D Mások meg örömmel locsolják tele az Instagramot meg Facebookot a mindennapos kocogásokkal, bármiféle mondanivaló nélkül.

Kedvencem egy lány Instán, aki minden futása után felrak magáról egy képet, amin szembefotózza magát a tükör előtt, az arcát kitakarva a mobillal. Minden nap fix 5-6 km, 6 perces tempóban 600+ követő, képenkén 50-100 like. :U

De amúgy meg jó, hogy valaki így tud lelkesedni és ebben találja meg a motivációját, hogy mit "megtapsolja" a közönség. Lehet sokkal több örömet lel így a futásban és kevésbé feszül rá, mint az aki kvázi mindent a tervnek rendel alá.

Úgyhogy holnap lövök is egy csücsörítős selfiet instára tempóval és távval a bal alsó sarokban! ;] :P

Start with a whisper, end with a scream!

(#59213) emvy válasza Agony (#59207) üzenetére


emvy
nagyúr

dcrainmaker azt mondja, hogy a 6 nap üzemido abszolút valós, és o tuti az Epixet venne.

ennelfogva én meg is rendeltem

while (!sleep) sheep++;

(#59214) Never79


Never79
tag

Én várok 955re. Állítólag mivel FRek nem fémházasak, ezért jobb a GPS vételük, bár nem néztem utána, lehet csak urban legend. Mondjuk az üzemidő csábít engem is 7es felé, de olyan hosszút tuti nem fogok futni mostanában, amit 945 ne szolgálna ki.

(#59215) tomcica válasza sipi700 (#59208) üzenetére


tomcica
Topikgazda

En azert hobbit magassag vagyok 168cm es legtobb ferfi S az jo szokott lenni :K nemelyik modellnek ha van lehetosegem felprobalom az XS-et,mert karcsu a derekam.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#59216) Peterhappy válasza tomcica (#59215) üzenetére


Peterhappy
őstag

Hmmm...

168cm, XS, karcsu derek, hosszu haj, 38-as lab, rozsaszin noi futocipo...

Gyors lanycsoport, Te vagy az? :D

(#59217) Agony válasza emvy (#59213) üzenetére


Agony
aktív tag

A kijelzője teszteken baromi szép és éles akár sötét, akár világos környezetben próbálták, úgyhogy ha nem lennék ennyire üzemidő fetisiszta, akkor én is azt választanám.

Az üzemidővel amúgy már elég jól áll a Garmin, simán kinézem belőlük, hogy most az EPIX-el tesztelik a FENIX vásárlókat, hogy mennyien áldoznák be mondjuk az üzemidő 50%-át az OLED kijelzőért és ha jó a reakció, akkor a következő szériát már OLED-el hozzák ki.

Ugyanezt csinálták a 6-os szériánál a PRO funkciókkal, most meg a teljes 7-es széria megkapta a térképet, zenét, wifit, stb... Solart is először csak a 6X-be próbálták ki, 7-esbe már szinte mindbe benne van.

Ha jönne mondjuk egy 7X méretű EPIX, olyan üzemidővel ami hozza legalább a 6X-et, arra már azt mondom hogy legjobb kompromisszum. :K

Start with a whisper, end with a scream!

(#59218) tomcica válasza Peterhappy (#59216) üzenetére


tomcica
Topikgazda

:DD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#59219) HKorn válasza Never79 (#59214) üzenetére


HKorn
addikt

Engem az FR 255 érdekelne, ha nagyobb méretű lesz, mint a 245. El kellene már felejteniük a 42mm-t legalább 45mm jó lenne. Forerunnerek közül egyedül a 945 jó méretű, gondolom szándékosan a legdrágább.

Run&Ride

(#59220) emvy válasza Agony (#59217) üzenetére


emvy
nagyúr

Mondom, én dcrainmaker-ben bízom, aki szerint:

”Ultimately, as I said in my my Fenix 7 review, if I’m going to decide between purchasing either the Fenix 7 or Epix, it’s going to be the Epix. Any day, all day. ”

while (!sleep) sheep++;

(#59221) envagyok


envagyok
veterán

Sziasztok.
Lenne most a közelben egy 5 éves Domyos T540A futópad.
Állítólag nem sokat használt, szervizelve még nem volt.
Miben különbözik a t540c utódjától, mert a decathlon oldalán nem találok infót.
Szerintetek megér 100000ft-ot?

(#59222) Agony válasza emvy (#59220) üzenetére


Agony
aktív tag

Igen azt én is olvastam, 7S és 7 helyett én is egyértelműen EPIX-re mennék, mert nincs nagy különbség üzemidőben, viszont a 7X Solar és az EPIX kicsit más liga:

Kicsit genyó volt ez a Garmintól, de így dönteni kell hogy vagy üzemidőre vagy megjelenítésre kihegyezett eszközt akarsz... viszont mindkettő kiváló a maga kategóriájában, szerintem ha valaki tudatosan veszi azt amit, akkor biztos örömét leli benne.

Start with a whisper, end with a scream!

(#59223) margithid


margithid
veterán

Ez a cipő megfelelő 10km körüli futáshoz?
[link]

(#59224) tomcica válasza Agony (#59222) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Akit linkeltel csavo az az expedicios GPS 62nap uzemmodon le se meritette meg az elozo Garminjat ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#59225) tomcica válasza margithid (#59223) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Vigyazz az UA cipokkel,tudnak kemenyek lenni :K fel kell probalni,megnyomkodni :K
Adidas Boston 9-et keress,kifuto(tt) modell,azert meg 25ezret is adj meg,utana nehany futas utan gyere ide vissza es koszond meg ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#59226) margithid válasza tomcica (#59225) üzenetére


margithid
veterán

Köszi, neked hiszek, a New Balance cipő is nagyon bevállt amit ajánlottál! :R

(#59227) tomcica válasza margithid (#59226) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Best buy cipok amugy meg Puma Nitro (Liberate v Velocity) es a Reebok Forever Energy. Ezeket felenk most 15ezer ft korul soprik ki. Pumanal vigyazz mert mas a szamozas,a cm alapjan tudni fogod a meretet.
Reebok Forever Energy-t nemreg vett Viktor kollegam,mindere jo az a cipo :K

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#59228) Agony válasza tomcica (#59224) üzenetére


Agony
aktív tag

Hát ez az Ultratrac meg expedíciós mód szerintem nagyon zárójeles képesség. :D A marketing brossúrákon jól mutat, de a gyakorlatban kevés esetet tudok elképzelni, ahol 1-2 hónapig nem tudod tölteni az órát, de azért rögzítenéd a tevékenységet és mindezt viszonylag pontatlanul. Még egy El Camino esetén is bőven van töltési lehetőség. :U

Nekem kicsit az ENDURO is érthetetlen ebből a szempontból. Gyakorlatilag egy kiherélt Fenix 6X Solar drágábban. :D Ráadásul most a 7-es széria üzemidejével végleg bizonytalanná tették a pozícióját. Ha azt az órát mondjuk a Forerunnerek és a Fenixek közé lötték volna be pl. 150-200K-ért, akkor sokaknak best buy lenne, ha nincs szükség térképre, zenére, bankkártáys fizetésre, stb..

Start with a whisper, end with a scream!

(#59229) Peterhappy válasza Agony (#59228) üzenetére


Peterhappy
őstag

Azt amúgy vágjátok, hogy a Fenix7 már érintőkijelzős?

Mármint bocsánat, mindenki magából indul ki, de nekem ez nem esett le első nekifutásra.

Tény, hogy nem én vagyok a célközönség, de nálam pl. ezzel ki is esne a talonból...

(#59230) Agony válasza Peterhappy (#59229) üzenetére


Agony
aktív tag

Az opció benne van, de szerencsére a felhasználóra van bízva hogy használja-e. Tevékenység közbe izzadt kézzel, kapálózva, stb... szerintem sokkal megbízhatóbb a gomb nyomkodás, úgyhogy örülök, hogy ilyen kompromisszumos megoldás lett. Aki akarja bekapcsolhatja tevékenység közben is, de alapból le van tiltva.

Start with a whisper, end with a scream!

(#59231) Peterhappy válasza Agony (#59230) üzenetére


Peterhappy
őstag

Áhhhh, oké, értem. Korrekt.

(#59232) HKorn válasza Peterhappy (#59229) üzenetére


HKorn
addikt

Ez egy hibrid megoldás lett, ami nagyon jó szerintem, lehet gombbal is kezelni, meg érintővel is. Én vivoactive 4-gyel futok, ami ugye érintős és semmi hátránya sincs, hidd el, teljesen mindegy, hogy izzadt a kezed, vagy kesztyűben vagy, ugyanolyan jól tudod kezelni az órát sport közben is, azon kívül pedig még jobb is, egyszerűbb a menüben turkálás érintővel.

Én ahogy nézem, a régi dogmák, miszerint sportra csak transzreflektív kijelző és nyomógombos kezelés a megfelelő kezdenek megdőlni, hiszen Garmin is már kezdi bevezetni az AMOLED kijelzőt párhuzamosan a transzreflektívvel, illetve az érintőképernyőt is.

Run&Ride

(#59233) Hi!King válasza Agony (#59230) üzenetére


Hi!King
őstag

De egyébként kikapcsolható az érintőképernyő? Azért kérdezem, mert mikor érintőképernyős órám volt, azzal azért voltak emiatt gondok, hogy pl. izzadt kézzel véletlenül hozzáértem, aztán lapozgatott meg ilyesmi.

(#59234) HKorn válasza Hi!King (#59233) üzenetére


HKorn
addikt

Epix-nél ezt írja DCR, szerintem a Fenix-nél is így lehet
"Also note that by default, all sport modes have touch disabled, and then you can individually re-enable it, or, do it across the system" [link]

[ Szerkesztve ]

Run&Ride

(#59235) Agony válasza Hi!King (#59233) üzenetére


Agony
aktív tag

Tesztekből az látszik, hogy a rendszerben alapból be van kapcsolva az érintőpanel, tehát amig nem indítasz egy futást, kerékpározást, stb... addig működik, aztán maga a tevékenység letiltja és onnantól csak gombok. Viszont a tevékenység beállításánál be tudod kapcsolni, hogy pl. túrázásnál maradjon aktív az érintőpanel is. Aki sokat térképezik az gondolom megváltásként tekint az érintő kijelzőre, mert így már ugyanúgy kezelhető a térkép mint mondjuk telefonon egy Google Maps.

Amit én kicsit hiányolok a szériából az LTE támogatás mint 945-ben USA-ban. Nem arra a bazári megoldásra gondolok mint az okosórákba van, hogy az órával telefonálsz meg netezel rajta és hasonlók, hanem a vészjelzés és livetrack funkciókra. Valaki aki mondjuk nem a kiskunhalasi kerékpárút veszélyes tájain fut, hanem hegyen/erdőben annak baromi jól jöhet, hogy egy sérülés esetén az óráról tud küldeni vészjelzést a koordinátáival a kijelölt kontaktoknak.

De ha tippelnem kellene ez lesz majd a Fenix 7 Plus széria nagy újítása. ;]

Start with a whisper, end with a scream!

(#59236) Peterhappy válasza HKorn (#59232) üzenetére


Peterhappy
őstag

Jól van, köszi, meggyőztetek. :K

Tényleg látni most itt-ott egy-két igen jó fogást (Garmin.hu oldalán is), eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg most váltanék. Bevallom őszintén, egyre kevésbé szeretem a Polar M430-m és ez a legfőbb motiváció.

Épp a Vivoactive4-gyel szemeztem, tetszik mert nincs túlbonyolítva, viszont tud zenelejátszást, ami nekem fontos lenne (mindig zenére futok és így kvázi nem kellene telefont cipelnem magammal).

(#59237) HKorn válasza Peterhappy (#59236) üzenetére


HKorn
addikt

Így van és még Garmin Pay is megy rajta, ha futás után beugranál valahova egy sörre és nincs nálad pénz :D

Run&Ride

(#59238) Zozo0525 válasza tomcica (#59225) üzenetére


Zozo0525
őstag

van ennyiért 43,5-s? én nem igazán találok

(#59239) Peterhappy válasza HKorn (#59237) üzenetére


Peterhappy
őstag

:D

Igazából annyi a preferenciám, hogy:
- alapvetően tudjon okosértesítéseket (ahogy kb. már mindegyik)
- csuklós mérésben hozza legalább a M430 szintjét
- zenelejátszásra alkalmas legyen
- jó akksiteljesítmény GPS-módban (ezt érzem szűk keresztmetszetnek a Vivoactive 4-nél, ugyanis imádok bringázni, de lassan megyek és benne van, hogy egy-egy komolyabb távnál a 18 óra üzemidő kevés lehet...)

A M430 kb. öt óra után megadta magát Fertő-tó kerülésnél, amit míg élek, nem bocsátok meg neki :D :W

(#59240) tomcica válasza Zozo0525 (#59238) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Noiben nincs :N :DDD Viktor 42-es ferfit vett,nem tudom nagyobbak maradtak-e?!

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#59241) tomcica válasza Agony (#59235) üzenetére


tomcica
Topikgazda

pedig meg csak a halasi kerekparut tud veszelyes lenni...hallom en,hogy van aki ott 3:XX tempokkal szaguldozik ;] es nem bicajjal :P

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#59242) Hi!King válasza Peterhappy (#59239) üzenetére


Hi!King
őstag

Kerüld meg a Fertő-tavat 5 óránál kevesebb idő alatt :D

(#59243) HKorn válasza Peterhappy (#59239) üzenetére


HKorn
addikt

20 óra feletti GPS üzemidő, csak FR945 és Fenix modelleknél van jellemzően (talán még az Instinct (solar) tudja), szóval vagy elengeded, vagy nagyon zsebbe kell nyúlni :D

[ Szerkesztve ]

Run&Ride

(#59244) Agony válasza Peterhappy (#59239) üzenetére


Agony
aktív tag

Nézz körül a Suunto Garmin adok-veszek csoportban:
https://www.facebook.com/groups/388094868288698

Most hogy kijött a F7-es széria rengetegen árulják. Van pl. Fenix 5 Plus 100K-ért, ami gyanítom még alkuképes is. :U

Vagy Fenix 6X Pro 160K-ért 2021/12. vásárlás 3 év garanciával.

Start with a whisper, end with a scream!

(#59245) Agony válasza tomcica (#59241) üzenetére


Agony
aktív tag

Ja ezek a huligánok... :D
Van a kerékpárútnak egy belvárosi része, ami a főtéren megy át. Néha arra megyek, az kb. az utolsó 500 métere a futásnak és felkapom 3:00-3:30 közé, aztán mama rám szól bringáról, hogy kerékpárút, a gyalogosok menjenek a járdán. Igaz hogy én mentem el mellette 18-20 km/h-val, amig ő tekert kb. 10-12-vel, de arra van ideje hogy közterületfelügyelő legyen. :D

Start with a whisper, end with a scream!

(#59246) inf3rno válasza Agony (#59245) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Jajj, nekem is van ilyen élményem a másik oldalról. 4 cica kijött elém, aztán arrogánsan lecsöngettem őket az útról, hogy ez kerékpárút, ahelyett, hogy illedelmesen megálltam volna mögöttük, és szép lassan követtem volna őket fél órán át. :N Fiatalság, bolondság. Azóta már jóval megfontoltabb vagyok. :K

Buliban hasznos! =]

(#59247) tomcica válasza inf3rno (#59246) üzenetére


tomcica
Topikgazda

4 szemrevalo cicaert talan meg mi is lelassitunk :K (majd megkuldjuk kesobb a tempot,az megvar :P )

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#59248) inf3rno válasza tomcica (#59247) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Jaja, úgy jó, ha helyén vannak a prioritások. :K

Buliban hasznos! =]

(#59249) Agony válasza tomcica (#59247) üzenetére


Agony
aktív tag

Nike ZoomX Streakfly februártól a boltokban:
https://www.youtube.com/watch?v=ReQUOAsZ2B4

Érdekes lesz, nekem kicsit az Adios jut róla eszembe 32mm/26mm magassággal. Ha lesz valahol akcióba lehet én is rámegyek és ez lesz a Boston utódja résztávozáshoz. :K

Start with a whisper, end with a scream!

(#59250) tomcica válasza Agony (#59249) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Megvarjuk,hogy emberi(bb) arra csokkenjen es levadaszok egyet :K regota varom,mondjuk lehet egesz mas,mint ahogy az ember latatlanba elkepzeli :U

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.