Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50613) tonee73


tonee73
csendes tag

Sziasztok!
Rágtam a témát egy darabig, de inkább kérdezek.Egy Sony NWZ-A818-al hallgatok zenét odakinn, és a gyári hozzá kapott MDREX082-esem jobb oldala egyszer csak elhalkult. :Y Mintha a balance-ot eltekertem volna a jobb oldal irányába.Más fülessel próbáltam a játszót,annak nincs baja.
Szóval keresek a helyére valami agybahatolós típust, asszimetrikus kábellel, de ha szimmetrikus az sem baj.Mindent hallgatok Andreas Vollenweider-től a Pink Floyd-on keresztül a A Faithless-ig.Alapvetően szeretem ha a mélynek van "alja" is, tehát a 082-eshez hasonló hangkarakterű cuccot keresek, most kapok egy hét próbaidőre egy vSonic GR06-ot, de ahogy a tesztjeit olvastam (külföldi oldalakon is) nem a leg mélyorientáltabb fülesek közé tartozik.
Mit ajánlanátok 12000-ig bezárólag? (lehet használt cucc is)
Köszönet minden segítségért! :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.