Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50597) #16820480 válasza assemble (#50589) üzenetére


#16820480
törölt tag

Az mp4nation elég jó bolt, sokan rendeltünk már onnan a topikból, és a garanciával sem szokott gond lenni, bár időben persze nem a legrövidebb sajna a postázgatás miatt. De azt hiszem náluk csinálták azt, hogy nem kellett feltétlen visszaküldeni a fülest, hanem egy képet kellett küldeni a szétvágott kábelekről, és küldtek újat.
A VSD3-ról nem hallottam még, hogy hamisítanák, bár volt egy blogbejegyzés a Vsonic hivatalos weibo odlalán, hogy két online bolttal vigyázni kell, mert nem hivatalos partnerek, és még vizsgálják, hogy eredetit árulnak-e.

kolosanyi: Azt a megoldást próbáltad, hogy a füled felett vezeted a kábelt, és a hátadon le, aztán a derekadnál meg vagy Sansa, vagy telefon? Vagy esetleg azt, hoyg egy rövidebb vezetékkel a sport-tokkal felkarra erősített telefonba megy a kábel? Azt még meg is lehet csíptetni a ruhán, így nem lifegne annyira. Szerintem ezeket megpróbálhatod mielőtt rendelnél, mert nem kerülnek igazán semmibe.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.