Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#150526) Miklós315 válasza S e t h (#150525) üzenetére


Miklós315
aktív tag

Mik a lehetőségek a pofon kapcsán?
1. nettó dráma, megtörtént egy nem várt beszólás és rá érkezett egy pofon válasz.
2. megrendezett showbiznisz kamu

Mindkét esetet max. 6 kommentben cakkpakk végig lehet fűzni (kollégával kerek öt perc alatt körbejártuk az egészet, aztán mehetett is a kukába a sztori). DE! ez csak ócska bulvár, Blikk szintű "kiatökömetérdekel" igénytelen mozzanata valaminek (gála), ami kapcsán vagy három filmes komment került elő, míg álló nap a "jajjmárhátmiez" szófosás hömpölyög. Ja, elfogyott a türelmem, minekután olyan bődületes offmarhaságok is előkerültek, mint a jogi dimenzió (testi sértés, civilizálatlanság, stb.), holott az egész annyival tisztába tehető, hogy ELEVE NEM MÁSZUNK LE ILYEN SZINTRE (a gálások "vicceire" gondolok, tényleg ez a szórakoztató, vállalható színvonal?) És tényleg ezen nyáladzik féltucat ember, hogy "tejóégpofánvágta - dehátbeszólt - dehátegyqrva - naésacivilizáció?"
Leolvadt az agyam és ez igenis - szarok rá, kinek a snowflake leklivirága olvad el - a "közösségnek csúfolt" (ennyit a Mátrix mélyrétegeinek dekódolási képességéről - ez egy netes fórumtopik, NEM "közösség": azokra igaz a közösség, akik már találkoztak egymással az életben, húsvér valójukban - pl. Brownus és Tibiajax már kezet fogtak egymással, talán söröznek is kéthetente, ki tudja, milyen egymásra utaltság is szóba jöhet egy lehetséges baráti közösség keretében valami gebasz esetén... itt ez csak virtuális kommentmegosztás, nem több) álközösség igénytelenségétől történt. Tiszta Máónika show baszki. Ezt meg tetézik az olyan beböfögések, amikről lerí, hogy a legfelszínesebb mainstream téveszméken túl lófasz ismerete nincs a röfögőnek a múltról (nettó műveletlenség).
ÉS MINDEZ a SZÖVEGÉRTÉSI PROBLÉMÁKBÓL is lejön, hiszen az eredeti - és azóta halmozott - felvetésemben sem helyeseltem pl. az erőszakot, de a félreértésen alapuló címkézés a kurvaérzékenylelkű "közösség" másik oldaláról azért ugyanúgy dübörög (tagadva ezt a mozzanatot) mint részemről (aki nem tagadom, hogy címkézek): arra való utalás, miszerint két alja kőbunkó (C. R. és W. S.) nőket aláz vicceskedés címszó alatt és egymást verik showelemként, mert ezzel növelhető a nézettség(?) önmagában NEM ELFOGADANDÓ, de figyelembe véve a múltat (amit felhoztam), a hüledezők számára kívántam rámutatni arra, hogy HA már idáig fajul egy "szereplés" (beszólás-revans), akkor az sokkal komolyabb következménnyel járt anno, de pont emiatt nem könnyelműen keveredtek a múlt lesajnált hordái ilyen szituációba, hiszen nem egy fals pofon meg a gázsi, hanem sérüléssel járó párbaj, vagy közösségi ítélet várta a renitens felet. Ehhez képest 20 órán át csámcsog a művelt közönség a semmin... De ezt sem sikerült dekódolni, tököm tudja, minek erőltetem. Gyöngyöt a disznók elé. (Igen, beszóltam, aki megértette, arra nézve nem releváns.)

"Szerintem."

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.