Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Asbee

    veterán

    válasz hugo chávez #3650 üzenetére

    Szóval az elején azért a mantle nem úgy volt beharangozva, hogy ennek az a célja, hogy kitapossa az sövényt, elkezdjenek valamit és azt majd szép lassan tovább viszik. Nem ez volt kommunikálva. Jöttek a játék címek a nagy nevek, hogy nincs vissza térés. Abu már előre riogatott minket, hogy felejtsük el a tuningot, készüljünk, jön a Mantle, a vga végre ki lesz használva. (Ennek ellenére Mantle alatt tuningra, gyorsulás volt). Szerintem mindenki abban bízott megjelenés után egy évvel kb, már érdemi szinten lesz a Mantle, számolni kell vele komolyan, jönnek a játékok sorban amik támogatják. Aztán jött az up to 45% BF4-ben. Ezt ha elfogadod ha nem, azt a képet sugallta, hogy itt bizony 290/290X-el is nagyon komoly előrelépés lesz már az első címükben is, DX-hez képest. Ehhez képest megjöttek az első tesztek, aztán volt pislogás, mert erős cpu-val, ami azért valószínűleg sokaknak megvolt aki 290 vagy 290X-et használt, alig volt gyorsulás. Kis min FPS-ben igen, kis frame time javulás is jött de semmi extra, pedig mindenki várta a megváltás. Most már oda jutottunk egy 980 azt hozza DX alatt mint a 290X mantle alatt. És ha vissza mész fórumokon azokra az időkre mikor ment a várakozás, nem mondhatod azt, hogy tömegével mindenki félre értette az AMD-t. Egyszerűen ezt kommunikálták le. Na ilyen szempontból tartom bukásnak a Mantlet. Mert amit a háttérben elértek vele az lehet nem az, de gyakorlatban igen. Mostanra játék téren kb el is lett felejtve, de már bf4 után fél évvel sem nagyon hangoztatták.
    Talán kicsit másképpen kellett volna a közönségnek elő adni és akkor nem alakultak volna ki olyan képek amik nem valósultak meg.

    (#3681) HSM: Egy Giga 970 G1 mégis 75 fok maradt nála, egy hiper szuper agyon hypeolt (nem általunk :) ) Matrix meg ide jut ugyanott. Ezért írtam mindig, sokkal szerethetőbb egy 970 még a 290X-nél is, hiába a memória dolog. Nem furcsa ez, hogy a 290 és 290X-hez mindig kell valami-t babrálni? Vagy nagyon jó házhűtés, vagy ide oda ventit pakolni, vagy persze a mindennapos alulfeszelés alulórajeletés. Lényegében egy igen halk gépbe nem lehet ajánlani egyáltalán. A Palit 980-am ami volt azt tudom példának felhozni. 1550-es boostal, 900-as venti fordulattal volt 75 fok FC4 alatt. Semmi hangja nem volt az ég világon, még ha a fejem a házba nyomtam akkor is kussban volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés