2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hazajönni

    Szeretek utazni. Nagyon. Minél többet, többfelé.

    Szerencsére a munkám miatt ez nekem sokszor könnyebb, mint másoknak. Sajtóutak, rendezvények, évente 6-8 alkalommal biztosan repülőre ülök Ferihegyen. Vagy többször. És egy csomószor meg lehet oldani, hogy előbb menjek, vagy kint maradjak és körülnézzek úgy is, mint egy turista. Eljutottam messzi helyekre, Kalifornába és Kínába, de az európai országok zömét is kipipálhatom, bár sokszor csak egy-egy várost, vagy régiót látok. Van YouTube csatornám is, kifejezetten az utazásaim kapcsán.

    De én hazajönni is szeretek.

    Mert nekem itt van minden. A családom. A kutyám. A munkám. Az otthonom. Ott élek, ahol felnőttem, mindent ismerek, az összes ösvényt, kanyart, egy csomó házhoz, utcasarokhoz köt valami emlék. Tudom, hogy melyik lépcsőfok inog, tudom, hogy ezt a kanyart be lehet venni 40-nel, tudom, hogy melyik fekvőrendőrön ér le a kocsi alja, tudom, hogy a buszmegálló pontosan hány másodpercen belül érhető el a kaputól, tudom, hogy melyik kerítés mögött vannak ugatós kutyák, tudom, hogy hol omlik a támfal a járda mellett és tudom, hogy hol kell lehúznom automatikusan a fejem, ha esik a hó és megereszkednek az ágak.

    Folytatás...

    Bog 7 éve 4

  • Bog utazik: Grúzia

    Addig menjetek, amíg ilyen. Odajutni kicsit szívás, de kárpótol az ország ezért, noha nem árt felkészülni a furcsaságokra.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 7 éve 53

  • Footgolf? Legyen rögtön PH!ootgolf!

    Amikor a focit és a golfozást keresztezik, abból nagyszerű sport kerekedik ki, amit akárki játszhat, aki képes egy egyeneset a labdába rúgni.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 7 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.