2021. május 8., szombat

Gyorskeresés

MLM konferencia - atyaúristen

Írta: | Kulcsszavak: mlm . nuskin

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

bakker, elrángattak egy ilyenre. hogy figyu, ez a tuti üzleti lehetőség, itt leszel milliomos, és nem, ez nem MLM, hidd el. én közgazdász vagyok, mondta a csaj, nem hittem benne, de mit veszíthetek, most ebből élek.

elmentem, hiba volt. mondjuk már előtte tudtam, hogy baj lesz, de úgysem voltam még ilyesmin, mit veszthetek, lehet, hogy tényleg jó.

b+, b+, b+, b+, aztak****!, és megint csak b+

kicseszett sokan voltak, szerintem olyan 1500-an. ki volt bérelve valami rohadt nagy csarnok, parkolóhely zéró, három kivetítő, rengeteg szék, fullos volt a terem. jött az ember mikrofonnal, hogy ő gyémántfokozatú executive értékesítő f***om, és az arcok állva tapsolták. bekonferálta az első előadót, ottó, aki már öt éve csinálja, és zafírüvegkristály fokozatú senior vice sales executive manager director. jött az arc, és arról pofázott, hogy megváltozott az élete, mennyit utazik, és szűnni nem akaró ováció, vastaps, és aztán meg kellett nézni egy tíz perces slideshow-t, hogy az utóbbi két évben merrefelé utazgatott.

ki nem sz**ja le?

aztán jöttek a grafikonok. meg a termékek, beszarsz. egy gél, ami tényleg megállítja az öregedést. hát nyilván. egy gép, ami ráinfráz a tenyeredre és megmondja, hogy mi a bajod. és hogy a wellness mindenkit érdekel, mindenkit. és hogy minden sajtó erről cikkezik.

na elmentek ti a picsába. én sajtó vagyok, és a büdös életben nem cikkeztem erről.

és akkor jött ilyen újságokkal, hogy nézzétek meg, hogy itt is, hogy spa magazin, meg wellness magazin, meg fürdés és egészség magazin. ki a f***om hallott ezekről? két hónapig kiadják, aztán kaput, az offline sajtó halott, vége, meg fog szűnni, konyec.

és aztán jöttek sorra a gyémántfokozatú arcok, és az emberek felállva füttyögtek meg tapsoltak, nekem tényleg csak az hiányzott, hogy mikor fognak dobolni a lábukkal, komolyan.

egyébként lehet, hogy doboltak is, de azt nem vártam meg. mondtam zsoltinak (aki meghívott), hogy azonnal vigyél haza, mert agykárosodásom lesz. pedig előtte még mondta valamelyik, hogy ez az önök lehetősége, az ön döntése, és köszönje meg a meghívójának, mert megváltozik az élete.

ez volt az a rendezvény, amitől az ember rosszat álmodik. ez a tökéletes keveredése a vidám vasárnapnak és a multicéges évértékelő fórumnak. a két legdurvább dolog - egyben.

Hozzászólások

(#1) gabor85


gabor85
őstag

óóó, ilyen amvéj meg flp fasságok.
aloe verás hereverő szemceruza :D kaptam rózsaszín katlógust is egyiktől.
osztálytársam 100000 forintér vett kezdőcsomagot hogy majd ha használja akkor jól megváltoznak a szokásai.. meg is változtak... gyakrabban jár lyukas zokniban...
ez a tipikus a fa eladja a leveleit=termékeit. vannak állítólag überkirály cuccok, és azok eladása köré szervezvődik a csapat=fa+ágai. minél régebb óta vagy a szervezetben (szarban), annál több kedvezményt kapsz. majd holnap megdumáltatom munkatársat, úgyis rég röhögtem.

(#2) bolondember


bolondember
MODERÁTOR

jajistenem, egy ilyenen én is voltam egyszer - igaz "csak" Győrben, nem is volt 300 embernél több.

de ilyen volt az egész, igen.

az első szünetnél leléptem, mint kurva a sezlonról.

és mennyi, de mennyi ember beszopja ezt, el se hiszem! :Y

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy... eladó Bose QC 35 II: https://bit.ly/3qwvT3m

(#3) Apollyon


Apollyon
Korrektor

Ezen én is keresztülmentem azzal a különbséggel hogy majdnem belementem (fiatal vagyok na) de egy fillért nem adtam bele, csak jártam ilyen előadásokra, hja tök meggyőző, szakíthatod a nagy pénzt, ha sikerül és felvállalod ha csinálod jól beégeted magad az ismerőseid előtt.
Én úgy a Nutrilite nevű vitamincsaláddal foglalkoztam (elméletben, de egyszer sem vettem :D ) az az egyik MLM szövetség vitamintermékei, és például olyan dumák mentek (lehet igaz bár, hát nem is tudom) hogy csak gyümölcsökből előállított vitaminok, és annyira komolyan gondolják hogy megvették a földek felett a légteret, hogy ne menjenek arra repülők így nem lesz szennyezett a "vitaminbirtok".

Anyátok. Lehet régen jó volt meg működött, de ebben az országban biztos nem fog már, de ha működne is nekem nem lenne pofám rásózni emberekre – ráadásul ismerőseimre – olyan cuccokat amik egy vagyonba kerülnek és meg is vannak nélkülük.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#4) Gergő_


Gergő_
őstag

kár :(((
pedig már kezdtem elképzelni Bogot amint el kezd téríteni a Mobilarénán, szépen lassan lecserélve a bannereket mindenféle mlm-es szutyokra :D :D

(#5) Daemon09


Daemon09
őstag

Jót nevettem az íráson, de teljesen igazad van. Ha ez ennyire jó biznisz lenne, mindenki ezt csinálná. Egyszer engem is hívtak ilyenre, de ott megbukott a dolgog, amikor benyögték, hogy perkáljak le 80k-t, de ne aggódjak, mert a sokszorosa fog hamarosan visszajönni. Kész vicc ez az egész...

(#6) Dany007


Dany007
veterán

Hehehe... ismerős... :DD
Csak szakadok ezeken... Nekem is volt pár haver aki be akart rángatni, aztán mondtam, hogy megvárom azt a 2 évet, amíg Te meggazdagszol, aztán akkor meggondolom... Azóta eltelt 3 év is, és a srác ugyan olyan csóró együgyű munkás...

(#7) mephi666


mephi666
veterán

1szer voltam termékbemutatón még amikor szüleimnél laktam... áthívtak a szomszédba és ott volt a "kínzás"... aztán jönni akartak hozzánk is bemutatót tartani, de gyorsan beintettünk nekik, hogy: felejtsék el azonnal...

kb 1éve asszonyt volt kolléganője csábította, hogy menjen valami nagyszabású bemutatóra, mert az milyen jó meg minden... én felhívtam előtte a figyelmét a lehetséges következményekre, de ő menni akart... mondtam, hogy: "felőlem... de előre szóltam!" (mindig nekem van igazam ;] ) pénteken kb 5:00kor kezdődött a szeánsz... úgy voltam vele, hogy addig eliszogatok kényelmesen, otthon... néhány feles meg 6-8sör legurult... már 9óra is eltelt, amikor úgy gondoltam, csak felhívom már... hátha segítség kell neki és úgy kell kimenekíteni :)) szegény majdnem sírt már a telefonba, hogy a nem létező töke is kivan az egésszel, de már talán el tud szabadulni... csak az ex-kolléganőit is ő vitte, azok meg nagyon élvezték az egészet... mondtam, hogy mondja meg nekik, hogy: "vagy mennek vele, vagy pedig sétálnak egy kellemeset, de ő indul mindenképp..." amikor hazaért, elég rendesen ki volt akadva... többet nem is ment ilyenre és nagy ívben kerüli a hasonló dolgokat...

ilyen "világmegváltó-karrierépítő" szeánszra is hívott egyik elég naiv ismerősöm pár éve, de nagy nehezen leráztam... mondtam neki, hogy jó nagy átverés az egész... higyjem is el, hogy párezer forint leszurkolása után képes leszek aranybányát nyitni és örülhetek magamnak életem végéig? ha azok a parasztok tudnák a megfelelő receptet, nem birkákat próbálnának gyűjteni, hogy a jószívükkel átadják a "tudást", hanem valahol a tengerpartot vedelnék a jéghideg koktélokat és stírölnék a nőket reggeltől estig...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#8) koxx


koxx
MODERÁTOR

ezen feküdtem :DDD "zafírüvegkristály fokozató senior vice sales executive manager director pöcsömöccse"
Amúgy tényleg nagyon megy nekik a hülyítés.

(#10) Thunderzolee


Thunderzolee
addikt

Egyik exemnek a bátyja belépett egy ilyenbe.
Vett (rásóztak) egy porszívót (na jó, légtisztítóval kombinált takarítógép), szóval megvett egy ilyen porszívót 500.000Ft-ért. Hitelt vett fel hozzá.
És én voltam a legnagyobb szemét, mert engem is be akart szervezni, (mert ugyebár akkor Ő már kapott volna vissza egyből vagy 50-100ezret), szóval be akart szervezni, én meg kiröhögtem. Gondolta, h mivel nekem úgyis van pénzem, majd biztos veszek egyet én is, mert h milyen jó ez.

Petinek nagyon örültek a szülei, mert nem sokkal ez után lakásfelújításba (kívülről szigetelés, és bepucolás) kezdtek (volna), amihez felvettek volna hitelt, de hát a srác közölte a megrökönyödött szüleivel, h Neki bizony van már egy hitele.. :U

Aztán végül visszaadta a gépet, és valamit vissza is kapott az árából.

De buta emberek vannak. :C

"zafírüvegkristály fokozató senior vice sales executive"
Ezeken én is felröhögtem.... :D

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.