2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kommunikáció duguláselhárítás kapcsán

    Azt gondolod, hogy az ürítek-lehúzom-illatosítok munkafolyamatba nem csúszhat hiba, s ez jellemzően így is van. De amikor nem, akkor beüt a szar. Szó szerint.

    Velem ez történt.

    Sebaj, láttam már ilyet, hosszú élettapasztalatom van így 30 felett, úgyhogy ezzel a tudással felvértezve láttam neki a probléma megoldásának. Az első lépés a kefe. Ha az ember ügyesen forgatja, akkor hamar eléri, hogy a lent beszorult végtermék bizonyos részei elszakadnak a törzsanyagtól, és barnára színezve a csészét kitöltő vizet hamara a felszínre kerülnek, más eredményt viszont nemigen érhetünk el vele.

    Második lépés a misztermászkül és társai öntögetése, majd a reménykedés, ami totálisan hiábavaló.

    Ezek után jönnek a barkácsmegoldások. Fadarab, csőgörény (tudjátok, hogy ez mi?), rugalmasabb rúd döfködése. Nyakig a szarban.

    Úgyhogy fel a netre, rákerestem a duguláselhárításra, s ahol voltak árak is (horror), meg egy órán belüli kiszállást ígértek, azt feltárcsáztam.

    Nos, egy duguláslehárító ügynök nyilván mindennap hallja és használja a szar, fos, kakalé és hasonló szavakat, de az ember valahogy nincs felkészülve arra, hogy most konkrétan azt kéne valahogy cizellált és kulturált mondatokba öntenie, hogy visszajött a szar és baromi gyorsan kéne segítség.

    Folytatás...

    Bog 14 éve 42

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.