Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Egyre bugosabb a BM V1.2 a telefonomon, van, hogy naponta többször is újra kell indítani, sokszor nem akar mobilnethez csatlakozni csak repülőmód on/off után, így elkezdtem kifelé kacsintgatni.
Megtetszett a Vowney V5 (Van valakinek tapasztalata/ellenérve vele kapcsolatban? A mérete és tömege soknak tűnik, de az akksi mérete és az ára ellensúlyozza.), de előbb kipróbálnám a V970-et más romokkal is. Leszedtem a MIUI_ZTE_v970_JB_4.2.2_B01.zip-et és a superdragonpt-féle ZTE_v970_JB_4.2.2_Stable_v1.2.zip-et. Melyikkel érdemes kísérletezni, ha lesz egy kis időm rá? Funkcionalitásban többet tudnak, mint a BM V1.2?
Köszi! -
-
Moleman
addikt
válasz Victoryus #5504 üzenetére
Köszi, feltettem, elsőre nem tűnik rossznak.
Két kérdés: az értesítősávos kapcsolókat vissza lehet állítani egysorosra, vagy mindenképpen ezt a gombnyomás utáni egész oldalas megoldást kell használni? A másik pedig, hogy a lila ködös kamerára van-e valami megoldás, más app, ilyesmi? -
Moleman
addikt
válasz Moleman #5505 üzenetére
Egyelőre visszaraktam a BM-et, az sokkal gyorsabban kezelhető az értesítősávos kapcsolók miatt (nem mellesleg FC-zett a Titaniumból visszaállított Opera Mini, újra beállítgatni most nincs időm), de ígéretes a 4.2.2. Nagyon tetszett, hogy már nem kérdezget az adatkapcsolatnál, mikor csak 1 sim kártya van benne, meg az is, hogy végre rezeg a fizikai gombok nyomkodásakor. A zseblámpa funkciót nem próbáltam, az ugyanolyan harmatos, mint volt?
-
-
MrPappa
csendes tag
Androidos készüléken, a galériából kitörölt fényképet, vissza lehet e állítani valahogy?
-
junkpod
veterán
Nalam iszonyatosanfogyaszt a chrome 3-4 verzio ota, azota dolphin...
Nektek nem zabal a chrome?Box's don't touch!
-
pècsimunkás
addikt
válasz Moleman #5503 üzenetére
Sokan dicsérték a Vowney V5-öt,de volt aki nagyon szidta. Lehet persze,h kifogott egy hétfőn reggel,vagy péntek délután készült telefont.Van a V5-nek fóruma :[link] olvasgass bele kicsit.
Én majd inkább a Jiayu G3T -re fogok cseréni,de nem sürgős mert minden frankón működik.
A naptáron kívülEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
tlac
nagyúr
válasz pècsimunkás #5471 üzenetére
rakd fel újra a brunos rommal
-
pècsimunkás
addikt
Ezt? [link]
Vagy mire gondoltál? Hogyan kell? Még nem csináltam semmit a telefonnal,nem mókoltam,igazság szerint,csak használtam amire kell. A naptárt először csak fagyasztottam,de sokszor ébresztette a telefont,így töröltem.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Moleman
addikt
válasz pècsimunkás #5510 üzenetére
Köszi, már olvasgattam ezt is.
Ha nagyobb lenne az anyagi korlát, én UMI X1S-re vagy X2-re váltanék, esetleg iOcean X7-re, de mind jóval drágább, mint a Vowney. Plusz az alacsony ára miatt nagyobb modder támogatásra számítok. Kár, hogy nincs a V970-hez CM10, nagyon hiányzik. Ha meg nem lenne anyagi korlát, Nexus 5, arra már most is van CM10.A stock naptár helyett tedd fel a google calendart, benne van az is a BM telepítőben.
(#5512) sky11
Ez a V1.1R2 is jó, de már van V1.2 is. Az aroma telepítőben válaszd ki a google calendart, vagy csak simán másold ki belőle és telepítsd fel a mostani rendszeredre.[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz Moleman #5513 üzenetére
Hát nem megy ez nekem .
Amit a fórumba is linkeltem:[link]
Ezt ha letöltöm a telefonnal,és csomagtelepítővel feltelepítem, az úgy okés? Vagy ez így túl egyszerű lenne?
Ha -tegyük fel- okés,elveszhet vmi a telefonomról? A memóriakártyáról?Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Mercutio_
félisten
válasz pècsimunkás #5514 üzenetére
Alap, hogy telefon basztatás előtt mindent mentünk.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Moleman
addikt
válasz pècsimunkás #5514 üzenetére
Nem. Ez a teljes rom, nem tudom, mi az a csomagtelepítő, de így tuti nem tudod telepíteni cwm-ből sem, mivel 7z-ben van. Gépen bontsd ki, menj bele a zip-be, és meg fogod találni a naptárat, ahol leírtam. Elég azt telepíteni.
-
unskillful
aktív tag
Elkészült a Superdragonpt féle 4.2.2-es "Stable" rom 1.3-as verziója ami a köetkező változásokat tartalmazza az előzőhöz képest:
Changelog Stable 1.3 (November 24 2013)
Added the following Android 4.4 kitkat Goodies:
Apps
QuickOffice
And other necessary system filesNew System Interface
ODEX Rom
Improved System Performance
Translation fixs
Added Performance Control (in System Settings) with several CPU/System Mods
Added OGBatteryMod (in System Settings) with several battery Icons to choose
Added in-built Xposed framework and Gravity BOX (Several System Modifications and tweeks)
Added Superb sound by ViPER4Android Sound Engine
GAPPS IncludedEDIT: Camera still not at 100% , you will need to fix your photos with the provided app
Holnap felteszem, majd beszámolok a tapasztalatokról.
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
Moleman
addikt
válasz unskillful #5519 üzenetére
Csak én nem találom az "XDA: DEVDB "Download" Section"-t, vagyis azon belül a romot?
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz freelancer68 #5521 üzenetére
Köszönöm!
-
gabor#
tag
Sziasztok,
BM V1.1R2 -ban lévő camera app nagyon bejön de olyan mintha direkt elrontaná a fokuszt, élesít aztán elmászik és háttérben lesz éles. Tudtok erre megoldást?
Köszi
G -
pixelblondie
senior tag
Sziasztok! 4.0.4 en hol tudom belőni, hogy híváskor elküldje a számot? Ismeretlent ír ki, pedig nem szokott.
U.i.: Meglett. Még ilyet, na. Eldugták.
[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
unskillful
aktív tag
XDA-n olvastam egy eddig számomra ismeretlen ROM-ról (V970M_JB_4.1.2_VITRIB_v2.4), ami azért lehet érdekes, mert van benne egy app, amivel sokkal jobban világít a Led villanó, állítólag zseblámpa funkcióban:
"runs perfectly on the phone with very high light beam"Az app neve: flashlight.apk. Próbáltam megkeresni, de nem találtam. Letöltöttem a ROM-ot, és kiszedtem belőle az apk-t, feltelepítettem, de sajnos FC-zik.
Ha valaki találkozott már vele, esetleg ismeri, akkor írhatna pár sort.
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
Moleman
addikt
válasz unskillful #5527 üzenetére
Próbáltam rengeteg flashlight alkalmazást, egyikkel sem működött, még külön *.lib fájllal karöltve sem. Valószínű csak azzal a rommal működik.
-
freelancer68
tag
Bruno most tölti fel
V1.3MOD (29-11-2013):
Custom changes:
Integrated the latest version of Google apps
Updated SuperSU application (v1.80)
Integrated GravityBox (v2.76)
Patches Android's master key (bugs 8219321, 9695860 and 9950697) vulnerabilities
Includes lots of system tweaks and fixes
Included DualSIM Ringer (allows to set ringtone and notification sounds separately for each SIM)
Included baseband modem from Android 4.0 (optional for users who need it to have 3G working)
Fixed graphical slowness issue
Updated APN list (apns-conf.xml)
Updated TZ data (timezone data -
straightedge
tag
EZ működne a V970-en? vagy valaki próbált már ki hasonlót? (4.1-es rom van rajta)
-
unskillful
aktív tag
Na sziasztok!
Véletlenül találtam rá egy eddig számomra ismeretlen Rom-ra a V970M-hez, mint fentebb is írtam, leginkább az elméletileg erősebb vaku miatt keltette fel az érdeklődésemet. Mivel nem jártam sikerrel, azzal, hogy valahogyan kiszedjem belőle a nevezett zseblámpa alkalmazást, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom a ROM-ot.
Ez egy orosz ROM a pontos neve: VITRIB V2.4.1 for ZTE V970M JB 4.1.2
Tapasztalatok:
Az első indításkor meglepődve tapasztaltam, hogy egy cyanogen mod boot image fogad...
Telepítés után minden orosz, nincs csak kizárólag orosz billentyűzet telepítve. Viszont tartalmazza a magyar nyelvet, a fordítás teljes és miután felraktam egy másik (swiftkey) billentyűzetet, már íni is tudtam magyarul.
Egy alap Gapps van benne Play, gmail, és néhány + program (többek között a flashlight nevű zseblámpa app).A kinézet elsőre furcsa: a gyári launchert nem ismertem fel, de használható, és viszonylag gyors. A szövegméret óriásra van állítva. Miután személyre szabtam a saját ízlésem szerint (Nova launcher, Miui ikonok stb) tökéletesen használható volt. Feltelepítettem a szokásos programjaimat, mind felment hiba nélkül, semmi sem FC-zett.
A Vaku: végre magam is ki tudtam próbálni a Flashlight zseblámpa programot. A különbség a telefon eddigi fényéhez képest látványos(szinte hihetetlen..) . Úgy világít, ahogy alapból kellene (kellett volna). Ráadásul fényképezéskor is sokkal erősebb a vaku mint eddig. Az érdekes az, hogy másik zseblámpa alkalmazással (tiny flashlight +led) ugyanúgy világít, mint régen..
A kamera ugyanolyan, mint a Bruno féle romokban (nincs pink beütés, mint a 4.2.2-ben)
Antutun pontra ugyanannyit teljesített, mint a Bruno féle V1.2MODRakok fel pár képernyőmentést:
Ami még pozitív tapasztalat, hogy szépen egyenletesen használja az akkut, és eddig ennek volt a legkisebb a memória használata: a rendszer kb 300-350 MB-ot használ.
Most fent marad ez egy-két hétig, mert eddig semmi negatív tapasztalatom nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
V1.3MOD-ot próbálta már valaki ?
-
kiskatz
tag
válasz unskillful #5531 üzenetére
Szia!
Hol találtad?
-
unskillful
aktív tag
válasz kiskatz #5533 üzenetére
Ez egy exe file, de én 7-zippel ki tudtam csomagolni. benne van a zip amit tudsz telepíteni + egy beats audio for ztev970 mappa, sp flashtool + recovery.
Ami az előbb kimaradt: simán felismerte, hogy át van particionálva a telefon, és rögtön látta az SD kártyámat is.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz unskillful #5534 üzenetére
És tényleg működik vele a zseblámpa?
-
Moleman
addikt
válasz unskillful #5536 üzenetére
Szuper! Akkor már csak azt kell megtalálni benne, ami ezért felelős.
-
-
unskillful
aktív tag
Hát ezért ez nem világít el 50 méterig... max 10-ig... az a 45 perc az folyamatos használatra vonatkozott, vagy ha összesen annyit világított már akkor megnyekkent?
Láttam SGS3-assal világítani az egyik kollégámat, és nekem úgy tűnt, hogy az még erősebben világított.
Próbálom keresni, hogy volt-e egyáltalán valakinek led probléméja, de ezzel a rommal kapcsolatban eddig csak orosz, lengyel, meg kínai fórumot találtam... sajnos egyik nyelv sem az erősségem
-
Moleman
addikt
válasz unskillful #5542 üzenetére
45 perc folyamatost írt, de 15 percnél soha nem használtam tovább.
-
unskillful
aktív tag
Bakker nem is a legújabbat tettem fel ebből a "Vitrib" Rom-ból . Van egy 3.0-ás veziója is ami idén áprilisi és 4.1.1-es innen letölthető.
Megpróbálom rátolni a mostani rendszerre
-
kiskatz
tag
válasz unskillful #5544 üzenetére
Szóval amit linkeltél az nem is a legújabb?
-
unskillful
aktív tag
válasz kiskatz #5545 üzenetére
A legújabb Vitrib féle rom a 3.0-ás "stock" JB rom amit másodszor linkeltem. Találtam egy lengyel fórumot, ahol "kivesézik" a romot, folyamatosan összehasonlítják a BM rommal. Érdekes módon pont az erősebb vakuról nem írnak, írják viszont a jobb akkuidőt, jobb/átláthatóbb tárcsázót, gyorsabb GPSt, a rendszer stailitásáról beszélgetnek...
-
kiskatz
tag
válasz unskillful #5546 üzenetére
Próbáltad már ezt a 3.0ás ROM-ot?
-
unskillful
aktív tag
-
unskillful
aktív tag
Feltettem a Vitrib féle rom 3.0-ás verzióját. Sajnos minden szempontból visszalépés... Nincs benne a Flashlight app (és nem is tudom telepíteni rá mert FC-zik), így az erősebb vaku ugrott... A magyar fordítás (nyelv) nagyon hiányos. Összességében úgy néz ki, és kb úgy viselkedik, mint a BM V1.1MOD...
Vissza is raktam a 2.4-es verziót, mert nekem teljesen megfelel.
Az igazán tökéletes megoldás az lenne:
1., Ha a superdragonpt féle 4.2.2-ben hibátlanul működne a kamera (nem lenne pink beütés) + működne rajta az erősebb vaku és zseblámpa funkció.
2., Vagy legalább az új BM V1.3MOD-ba kellene valahogy integrálni az erősebb vaku funkciót.
Úgy tudom, hogy az első megoldáshoz új kernel kellene (gyári 3.4.5 ZTE) amire nem igazán számíthatunk ismerve a ZTE supportot, de a 2. megoldáshoz szerintem csak Brunonak kellene kicsit ráfeküdnie arra, hogy a Flaslightactivity.apk-t belerakja az alap appok közé.
Igaz a V1.3MOD-ot még nem próbáltam, de ezelőtt használtam a V1.2MOD-ot, amit szerettem. Ha valaki már próbálta/használja, az írhatna pár sort.
[ Szerkesztve ]
-
tibors
csendes tag
"Included DualSIM Ringer (allows to set ringtone and notification sounds separately for each SIM)"
Az új BM1.3-ban már lehet a changelog szerint külön csengőhangot álllítani a sim-ekhez. Tudja valaki, hogy hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest