Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
Lehet abból baj ha telefonon keresztül formázom meg az SD kártyát ? Köszi
-
tibors
csendes tag
Váltottam én is úgy néz ki, így ha érdekel valakit a készülék, esetleg egy teljesen új díszkeret, vagy mindkettő egyszerre, keressen nyugodtan.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Lehet a telefont FM transmitterként használni? Ha igen ,melyik app a legjobb?
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Moleman
addikt
válasz pècsimunkás #5854 üzenetére
Nincs benne FM adó. Én AUX bemeneten dugtam rá a rádióra, külső mikrofon nélkül is tökéletesen lehet vele telefonálni 80 km/h alatt (fölötte túl nagy a gördülési zaj).
-
pècsimunkás
addikt
válasz Moleman #5855 üzenetére
Az a baj,h nincs AUX az autóm rádiójában. Van egy FM transmitterem ,csak kicsi a memória kártya benne. Akkor kénytelen leszek venni egy nagyobb memóriakártyát bele .
Van olyan csatlakozó,aminek az egyik fele mikro USB ,a másik fele AUX? Mert a régi mini HIFI-men van Aux,és esetleg azon hallgatnám a telefonomon levő zenéket.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz pècsimunkás #5856 üzenetére
Az AUX analóg bemenet, nem digitális, az USB-s elképzelésed nem működik.
Az FM transzmitteren nincs vonalbemenet? A hifidre is rá tudod dugni sima jack kábellel (jack-jack vagy jack-RCA, attól függően, milyen a hifi bemenete). -
-
Moleman
addikt
válasz pècsimunkás #5858 üzenetére
Nagyon szívesen.
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Ha már FM transmitter: a V970 tud A2DP-t? Ugyanis van egy FM transmitterem, ami elvileg A2DP képes, de csak a telefonálás hangját sikerült átvinnem rá.
Alex
-
MODERÁTOR
-
H.Laci
csendes tag
Sziasztok
Felrakatam a telóra a V970M_JB_4.1.2_VITRIB_v2.4 romot. Minden nagyon jó, de a gps-t sehogy nem tudom talpra állítani. Sem az epo adatokat nem tölti le, sem a gps test nem talál műholdat a szabadtérben. Szóval van valami tipp?
Üdv.:Laci
-
dzsonaj
tag
Szia,
a korábban belinkelt GPS beállítást kell lefuttatnod szabad ég alatt, és lehetőség szerint mozgásban. (ez az amikor kikapcsolsz mindent, aztán bekapcsolod a GPS-t, letöltöd az EPO-t, majd belépsz a Mobileuncle toolsba.... Korábban valaki linkelte, és a telefonhoz mérten "tökéletes"... Ha más GPS-hez nézem, nem az igazi... Sajnos gyenge a GPS chip a telóban.
http://prohardver.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/hsz_12889-12889.html
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz dzsonaj #5865 üzenetére
Nekem a Defy után felüdülés volt, az szinte sose talált pozíciót. Bár most nem tudom hova tenni, mióta Topmap térképre váltottam, állandó jelleggel 4-5 méterrel az úttól jobbra tesz, bármerre is megyek (ha van párhuzamos út, oda rakja a nyilat is, pl reptéri gyorsforgalmi). Navteq-kel nem emlékszem ilyenre, de azon meg még mindig nincs rajta az új M0 szakasz.
-
donpedrog
csendes tag
Sziasztok !
Egy év használat után sajnos megadta magát a telefon micro usb csatlakozója.Nincs véletlen valakinek bontott készüléke amiből megválna a csatlakozótól? Vagy valami helyet nem tudtok ahonnan lehetne rendelni csak a csatlakozót?
Segitségeteket előre is köszönöm ! -
donpedrog
csendes tag
válasz donpedrog #5868 üzenetére
Közben mindenki közös barátja segített nekem, ha valakinek esetleg érdekes lehet itt talál:https://www.google.hu/search?q=zte+micro+usb+csatlakoz%C3%B3&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=NN1OU6WiJMeUtQaK3ICwDQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1024&bih=665#facrc=_&imgdii=_&imgrc=kBDSeRX2IUN33M%253A%3B7unMy7Zy0TVEZM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.gsmtrade.hu%252F326-413-large%252Ftoltcsatlakozo-zte-huawei-android.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.gsmtrade.hu%252Fhu%252Fgrand-x-in%252F326-toltcsatlakozo-zte-huawei-android.html%3B300%3B300 remélem nem minősül reklámnak..ha igen eltávolítható
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Használja valaki fólia nélkül a telefont ? Ha igen ,mennyire karcolódik?
Amúgy, boldog nyulat mindenkinek !
-
Moleman
addikt
válasz pècsimunkás #5873 üzenetére
Én nem mernék kockáztatni, lassan 1 éves a telefon (és rajta a fólia), és tele van kisebb-nagyobb karcokkal, pedig nagyon vigyázok rá.
-
pècsimunkás
addikt
válasz Moleman #5874 üzenetére
dReFiX - től vettem hozzá tokot , fóliát . A fólia már nagyon karcos, de meg van mèg a tmallboxos is, akkor felrakom azt . De ha tudnám, h nem karcolódik, használnám anèlkül, mert ùgy azèrt jobb lenne. De igazad van, nem kockáztatok, ha van fólia , elhasználom !
-
tlac
nagyúr
válasz pècsimunkás #5875 üzenetére
én csak azért tettem rá fóliát, mert úgy jobb használni
ha izzadt a kezem és koszos volt a kijelző, össze-vissza érzékelt, fóliával jóval kevesebb ilyen problémám volt -
dReFiX
senior tag
válasz pècsimunkás #5875 üzenetére
Van ott még ahonnan az jött
-
junkpod
veterán
válasz pècsimunkás #5873 üzenetére
A fólia hamarabb karcolodik mert puhább. Nekem fólia nelkül ment 1 évet gond nélkül.
Box's don't touch!
-
pècsimunkás
addikt
válasz junkpod #5879 üzenetére
Értem. De azt hiszem még egyszer lefóliázom,aztán majd meglátom. Amíg nem lett karcos a fólia,észre sem lehetett rajta venni. Csak gondoltam,ha nem jól sikerül a felrakás,ne csúfkodjon rajta a levegős fólia,használnám anélkül. kb 10 hónapot kibírt a fólia amit dReFiX-től vettem (ez itt a reklám helye ) !
-
MODERÁTOR
válasz pècsimunkás #5880 üzenetére
Abból kiindulva, hogy Gorilla Glassos készülékeket láttam fólia nélkül karcosan, én inkább cserélem a fóliákat időről időre, mint esetlegesen a kijelzőn lévő karcokat számolgassam.
A V970 meg azt hiszem, nem is Gorilla Glass...
Xiaomi 13T
-
Moleman
addikt
válasz Viktor0610 #5881 üzenetére
Nekem volt több Motorola Defy-om, az egyiket pofára is ejtettem többször betonra, konkrétan karcmentes maradt. Azóta én nagyon bízok a majomüvegben.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Megint én zavarnálak benneteket !
Bluetooth-al , hogy lehet -ha lehet egyáltalán- zenét küldeni másik telefonra ? Ismerősömnek kellene pár szám,de valahogy nem találom,hogyan kellene. Képeknél,videónál egyértelmű,mert fel adja a telefon a lehetőségeket. De zenénél nem találom.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Moleman
addikt
válasz pècsimunkás #5883 üzenetére
Ugyanúgy, bármilyen fájlkezelőből megy.
-
pècsimunkás
addikt
-
atee_13
őstag
Üdv mindenkinek!
Megbolondult az aksi. A tünet: Lemerül felteszem tölteni, de túl hamar azt jelzi, hogy feltöltve újraindítom azt írja 68% hagyom tölteni pár perc és azt jelzi feltöltve újraindítom már csak 43% egyszerűen össze vissza írogat mindent, gyakran csinálgattam a bettery statot de ez a nem jelenség jött elő. Mi lelte gajra ment az aksi valami szoftveres hiba? Van valakinek ötlete mit lehet csinálni ilyenkor?
-
dzsonaj
tag
Sziasztok,
eladnám a telefonom. Alapvetően jó állapotú,keret minimálisan az élén kopott kb 2cm-en. De csak az élén. A digitizer és az lcd között valamiért poros. 25e-ért megválok tőle. Van hozzá 3 tpu tok, vagy 10db kijelzőfólia, doboza, vámpapírjai stb stb. Át van particionálva, Vitrib rom van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz Moleman #5894 üzenetére
Nekem , mióta lefuttatam gps fix - et, max 1 perc. De inkább fele annyi. Nekem folyamatosan be van kapcsolva a GPS , olvastam valahol, h nem merìti a telót , ha nem használja semilyen alkalmazás . Nekem meg le van tiltva, h használják az alkalmazások a helymeghatározást.
-
tlac
nagyúr
válasz Moleman #5894 üzenetére
ha kap a telefon netet, pl. otthon van wifi, akkor letölti az agps adatokat
egyébként ez a gps egy mágia ebben a telefonban
van aki arra esküszik, hogy mozogni kell a telefonnal, hogy működjön a gps, amit hülyeségnek tartok, mert azzal pont hogy nehezebben tudja a műholdakat betájolni
de nekem meg epo-val voltak gondjaim, ha be volt kapcsolva, nem ment rendesen a gps
vagy a Gman999 által linkelt leírás is kicsit az áldozzunk kakast éjfélkor esete[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
Valóban kiszámíthatatlan (ezért sem merem újrarakni, még mindig tavaly júliusi rom van rajta). Mostanában semmi bajom nem volt vele, autóban, mozgás közben is mindig talál jelet, csak egyszer volt olyan, hogy 1 óra után eldobta és nem volt hajlandó többet megmozdulni.
Tudom, hogy az aGPS-nek működni kéne, de nálam nem igazán érzékelhető a hatása (a régebbi telefonjaimnál jelentősen felgyorsította, bár a Defy még a V970-nél is rapszodikusabb volt, volt, hogy hónapokig nem talált fixet ott zöldellt 11 műhold jele, de a pozíciót nem volt hajlandó kiírni).
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Használ valaki hordozható hangszórót a telefonjához ? Tudnátok esetleg valami jót ajánlani 12.000.- Huf-ig?
http://www.edigital.hu/Hordozhato_hangfal/JBL_MICRO_II_ULTRA_hangszoro_fekete-p360217.html
https://ipon.hu/webshop/product/natec_finch_bluetooth_hangszoro_fekete/555300
https://ipon.hu/webshop/product/acme_wave_bluetooth_speaker/630569
Ezt a hármat néztem ki. Ha esetleg van valami jobb ötlet szívesen veszem. Persze az sem baj,ha 12 alatt van
Ha tudtok valami fórumot,azt is megírhatjátok. Előre is köszi ![ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz pècsimunkás #5898 üzenetére
Nekem van egy újszerű Nokia MD-8-am, eredeti dobozában (még a gyári fólia is rajta van), elég jól szólt, 5 éve használtam utoljára. 3 ezerért megválnék tőle. 3 db AAA elemmel üzemel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest