- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
tag
Routerileg nagyon régóta használok sajátot a telekomos helyett, mindig nagyon gagyik voltak.
A kiváltás pont fordított lenne. Mivel a box androidos, így van rajta YT és Kodi is fut rendesen, így ha az látná az alhalozaton lévő PI-re kötött külső vinyót (oda töltök le, és onnan is játszom le a filmeket), akkor nem lenne szükség a MI Box S-re, és a tv-t is mar csak ki-be kellene kapcsolgatni, az meg megy a box irányítójával is, tehát a tv tavkapcsra se lenne szükség.
Az én tv-m tavoranyitoja csak a tv-t tudja kezelni, nem mai darab már :) -
walakyb
tag
Pedig nagyon kézenfekvő megoldás lett volna. Kiváltottam volna vele a telekom routerét, a MI Box S-t, és 2 távirányítót. Bár ez utóbbi 2 dolog megoldható, csak az alhálózatban lévő PI-re kötött külső vinyót kell ráhegesztni a telekomos boxra.
-
walakyb
tag
Sziasztok!
Olvasgattam valamennyit visszafelé, nem találtam ilyet, ha mégis volt, sorry.
Adott egy AX36000-as routerem, moddolt 1.0.227 kinai rommal.
Minden szuperul működik, egy dologgal lett most hirtelen problémám. A telekomnál lecseréltettem a TV boxot androidosra. Szeretném ezt a boxot a saját routeremről használni (több telekomos szaki is megerősítette, hogy működnie kell(ene). mindent beállítgatva a legtöbb dolog rendben működik (YT, Kodi hálózatos meghajtóró, és a TV programban a műsorújság is azt mutatja, ami valóban megy éppen az adott csatornán), de TV adás nincs. Ha a routeren bekapcsolom az IPTV opciót (amire a telekomos azt mondta, hogy nem kell neki) arra a csatlakozóra ahova a boxot dugtam, újraindítás után kb fél-egy percig van adás, majd újraindítja magát a box, és onnantól semmi...
A telekomnál azt mondták, hogy az én routeremen kell megoldani, az eszközük nem okozhatja ezt (2db box van itthon, mindkettő ugyanezt csinálja).
Valakinek esetleg valami ötlet erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gitáros topic
- Airsoft
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest