- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispalsz
tag
Én még mindig nem tudtam eldönteni, hogy ezt válasszam 14 T PRO 512 GB vagy Samsung S24 FE 256 GB.
Játszani nem játszok, csak fényképezek és videózok vele. Videó közben Samsungon szoktam zoomolni is ilyenkor átvált a másik kamerára döccenés nélkül. Remélem itt is. Képeket át szoktam menteni, bár eddig csak szerintem 8 Mpx méretű képeim voltak.
Most inkább 14T PRO felé hajlok. De Samsung S9+ ról jönnkék, lehet csalódnék a Hyperben. Mi az amit nem találtál meg a Hyperben?Pl
Töltésnél kiírja a teló a hátralévő időt?
Reklám van benne?
van extrém takarékos akku módja, imádtam az S9+ ban, ha bekapcsoltam 5 napig is ment, igaz csak pár programmal, 8 db, de nagyon jól kitalálták.
Menniyre karcolódik?
Van rajta gyári fólia, vagy az eldobós és inkább komolyabbat kell rá venni.. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync