- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Szia!
Végül is kiderült, hogy neked volt igazad.
Amigy ezt látni a weboldalon,addig nem lesz telefonom.
Azt mondta a Telekom, hogy nem szállít ki üzletbe, amíg tart az ajándék promóció.Meddig tart? A készlet erejéig. Mikor fogy el a készlet, senki nem tudja. Olyan érzés, mint ha direkt kevesebb Xiaomi 13 Pro-t akarna eladni. Amit már fentebb írtam amig nem tapizza meg valaki, addig nem is rendel. Így a készlet soha nem fog elfogyni, vagy csak akkor, ha a Xiaomi visszahívja a légtisztítós csomagokat. Ez van.
soko70: Nem lesz Vodás miatta. A dual sim-es telefonok, nem hálózatfüggők. Amúgy már a többi sem.
-
Cunaja
addikt
Igen, elég érdekes. Valaki megvette és még véletlenül sem jön ide a fórumra.
Na persze, én is hiszek az ufókban, mégsem láttam még egyet sem.
Szerintem marhára felmérik az igényeket és az alapján rendelnek. Még véletlenül sem akarják, hogy 1db is rajtuk maradjon. Szóval 19-ig felmérés van, azért is nevezik előrendelésnek, majd berendelik a központi EU raktárból. A maximumot kell majd kihoznom a telefonból, lesöpörni az almákat és a samukat, ha már ennyit kínlódok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest