- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
sagajr78
üzenetére
Nem is arra gondoltam hogy az egész játékot egy rangerrel vinni végig, csak 1-2 küldetést ahol esélyét látom
Én amúgy superior agility (dodge) PCSvel igyekeztem pakolni mindenkit a snipert leszámítva aki aim-est kapott. Először a rangereim kaptak, eléggé megnövelte a túlélési esélyeiket a wraith suittal, nem féltem beküldeni őket a sűrűbe retaliation küldinél sem a civilek mentésére. Eddig nem vesztettem embert, utolsó küldinél járok remélem így is marad 
Tetszik eddig az utolsó küdli, kis laza bemelegítés után indult a dara

Viszont olyan küldetés ahol csak pár emberrel mész, nem teljes csapattal, csak az utolsó előtti küldetés, legalábbis nekem máskor nem adott ilyet.
Nekem is a pszi a nagy kedvencem, bár én war suittal, kék mellénnyel (hp töltöd) és dodge-os PCSvel küldöm, de annyira nem rambo mint hittem mert egy sectopod lövés lekapta az armorját meg 3/4 hpját utolsó küldiben

Conceales rangert azért szeretem amúgy mert hiába jött le a conceal a csapatról, előre küldöm a rangert felderíteni, és így hamarabb látom meg az ellenséget, én tudok rájuk előbb lőni sniperrel, meg felállitom a kis sortüzet killzoneos grenadierrel

Fedezni is jó meg az ellenség mozgásának követésére. Az első csapat ellenség ami be botlasz általában egy pár fős őrjárat, szerintem nem a legjobb már az elején felfedni a csapatot. Felderítem hol van a legtöbb ellenség a pályán, eldöntöm melyik poziciobol lenne érdemes raktuk ütni, elfoglalom a pozíciót az emberekkel, rangert meg hátrahagyom fedezni a csapat flankjét, hogy a kikerült őrjárat meg ne lepjen. Sokszor elintézte a 3fős őrjáratokat a magas rangú rangerem soloban

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- iPhone topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Suzuki topik
- Sorozatok
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én amúgy superior agility (dodge) PCSvel igyekeztem pakolni mindenkit a snipert leszámítva aki aim-est kapott. Először a rangereim kaptak, eléggé megnövelte a túlélési esélyeiket a wraith suittal, nem féltem beküldeni őket a sűrűbe retaliation küldinél sem a civilek mentésére. Eddig nem vesztettem embert, utolsó küldinél járok remélem így is marad