Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
func93 #43189 üzenetére
Én subon levelingeltem, dungeonben pedig combatként toltam. A mob hentelő rota egy ambush-hemo-hemo-evis combo volt, ami 3 sec és nem gyakran fordult elő, hogy velem egy szintü mob ne feküdt volna el ettől. Persze nem tőrrel kell tolni, hanem sword/mace/fist/axe MH-gyors tőr OF.
70 alatt talán még az assa-t javasolnám, a deadly momentum ugye ad 40% critet + 15% talentből +15-20% base crittel elég gyakran üthet nagyot a mutilate, a recup és snd folyamatosan pöröghet, gyorsabban fut és kap +20% healt is mellé. De assa-t vanillában játszottam utoljára, szóval erről nincs tapasztalatom.
De ide ugye két jóféle tőr kell, míg subnál elég, ha a MH fegyvered erős, az OH kevésbé számít.
-
Fl3x
aktív tag
válasz
func93 #43189 üzenetére
Én combattal levelingeltem, nekem az bejött.
Más kérdés srácok csináltam egy altot, huntert és olyan problémám van igaz még csak 6v7. de ami van az elején pet alapból attól nem tudok megszabadulni ha rá jobb klikkelek nem jelenik meg semmi csak pet fetials, rename, cancel és nem tudom támadásra késztetni, rákattintok az ikonra miután kijelöltem egy mobot és semmi ott áll mellettem... most ez szintfüggő és később megváltozik v vmi beállítási dolog?! Mert a módok passzív mega másik 2 ott tudok váltani az működik a spelljeit be ki tudom kapcsolni és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest