- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Stauffenberg #32172 üzenetére
E8: 76mm-je kicsit lo, de gyorsan.
Viszont gyorsan lehet vele manoverezni, forgolodni, igy pillanatok alatt az ellenfel hataban van, aztan oldalrol+hatulrol leamortizalod.T20: sokkal lassabban fordul, meg lenyegesen lomhabb, nem nagyon lehet vele korultancolni a lassu heavyket, varosi palyakon bujocskazas sem megy vele annyira.
90mm-es agyu nekem az M6-rol megvolt, viszont a T20-on masfelszer lassabban tolt, plusz az eggyel magasabb tier miatt nagyobb dogok ellen dobja be az MM.
Ott viszont mar sokkal tobbet pattog, mint az M6 lehetseges ellenfeleirol, aztan lehet anyazni a 8-9 sec ujratoltes miatt.
En viszont nem vettem eszre, hogy a T20 pancelzata olyan sokat pattintana, papiron alig jobb, mint az E8-nak.VK3001H+VK3601H 88mm-es agyuja toltesi ideje, sebzese kb. annyi, mint a Hellcate, meg majdnem olyan pontos, igy 20%-kal nagyobb a DPMjuk, mint a T20-nak...
Persze a 135mm pen miatt jobban oda kell figyelni a celzasra, nem lehet csak ugy tetszolegesen raloni az ellenre, de ez a Shermanokra, T20-ra is igaz.
(Tudom, 105mm trollgun a gold ammoval 150mm)
Hatrany meg az agyu kisebb negativ kiterithetosege (lefele 6 fok), igy domboldalon nem lehet ugy bujocskazni, mint a -10fokos amerikaiakkal.
Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest