Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Stauffenberg #32172 üzenetére

E8: 76mm-je kicsit lo, de gyorsan.
    Viszont gyorsan lehet vele manoverezni, forgolodni, igy pillanatok alatt az ellenfel hataban van, aztan oldalrol+hatulrol leamortizalod.

T20: sokkal lassabban fordul, meg lenyegesen lomhabb, nem nagyon lehet vele korultancolni a lassu heavyket, varosi palyakon bujocskazas sem megy vele annyira.
    90mm-es agyu nekem az M6-rol megvolt, viszont a T20-on masfelszer lassabban tolt, plusz az eggyel magasabb tier miatt nagyobb dogok ellen dobja be az MM.
    Ott viszont mar sokkal tobbet pattog, mint az M6 lehetseges ellenfeleirol, aztan lehet anyazni a 8-9 sec ujratoltes miatt.
    En viszont nem vettem eszre, hogy a T20 pancelzata olyan sokat pattintana, papiron alig jobb, mint az E8-nak.

VK3001H+VK3601H 88mm-es agyuja toltesi ideje, sebzese kb. annyi, mint a Hellcate, meg majdnem olyan pontos, igy 20%-kal nagyobb a DPMjuk, mint a T20-nak...
    Persze a 135mm pen miatt jobban oda kell figyelni a celzasra, nem lehet csak ugy tetszolegesen raloni az ellenre, de ez a Shermanokra, T20-ra is igaz.
    (Tudom, 105mm trollgun a gold ammoval 150mm :DDD)
    Hatrany meg az agyu kisebb negativ kiterithetosege (lefele 6 fok), igy domboldalon nem lehet ugy bujocskazni, mint a -10fokos amerikaiakkal.

Aktív témák

Hirdetés