Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

válasz .mf #16218 üzenetére

Köszönöm én is! Szakaszban azért hoztuk a legtöbb csatát, de én egyre kevésbé vagyok toleráns a hasznavehetetlen kemperekkel szemben... Lehet le kéne tiltanom a közös cset használatát, mert előbb-utóbb bannolni fognak miatta. :DDD IS-7-el szakaszban nagyon ment!

A tegnapi kedvenceim:
    -40-45% win rátás núbozók
    -azért núboz le mert nincs 10-tankom 8k csata után (egyébként van)
    -IS-4-el kempel a saját bázis mellett normál csatában (neki köszönhetően meglett IS-7-el az első top gunom) :D
    -artynk 2 célpont közül választhat amit bespottoltam neki: egy KV-1S és egy T110E4 (Mummy játékossal), és a KV-1S-t lövi
    -nehéz tankkal, közepes tankkal, tök mindegy mivel csak kempel a bázisunknál típusú játékosok... ha meglövik elszalad és a bázis másik oldalánál folytatja a "védekezést"
    -egy kupacban kempelő zsíros arty célpontok 9-es nehéztankokban
    -a sarok mögött kempelő csapattársak, mikor páran küzdünk az ellenséggel nem jönnek segíteni, majd miután minket elintéztek vérszemet kapnak és egyenként kirohannak, mint Zrínyi

Nekem egyébként mindegy, hogy hétvége vagy hétköznap, mivel vagy hajnalban vagy este van időm játszani és akkor is előfordulnak ugyanezek...

Aktív témák