- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Köszönöm én is! Szakaszban azért hoztuk a legtöbb csatát, de én egyre kevésbé vagyok toleráns a hasznavehetetlen kemperekkel szemben... Lehet le kéne tiltanom a közös cset használatát, mert előbb-utóbb bannolni fognak miatta.
IS-7-el szakaszban nagyon ment!
A tegnapi kedvenceim:
-40-45% win rátás núbozók
-azért núboz le mert nincs 10-tankom 8k csata után (egyébként van)
-IS-4-el kempel a saját bázis mellett normál csatában (neki köszönhetően meglett IS-7-el az első top gunom)
-artynk 2 célpont közül választhat amit bespottoltam neki: egy KV-1S és egy T110E4 (Mummy játékossal), és a KV-1S-t lövi
-nehéz tankkal, közepes tankkal, tök mindegy mivel csak kempel a bázisunknál típusú játékosok... ha meglövik elszalad és a bázis másik oldalánál folytatja a "védekezést"
-egy kupacban kempelő zsíros arty célpontok 9-es nehéztankokban
-a sarok mögött kempelő csapattársak, mikor páran küzdünk az ellenséggel nem jönnek segíteni, majd miután minket elintéztek vérszemet kapnak és egyenként kirohannak, mint ZrínyiNekem egyébként mindegy, hogy hétvége vagy hétköznap, mivel vagy hajnalban vagy este van időm játszani és akkor is előfordulnak ugyanezek...
Aktív témák
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Nincs megállás akkuméretben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- FC 26 előrendelés PS5 konzolra
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest