- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
trialboj #6276 üzenetére
Inspect elmenettel megtaláltam, és css kódban javítottam, hát nem a kedvencem eddig ez a wordpress
annyi féle képen meg van csavarva. Lehet hogy aki építette az oldalt, nem volt profi, és azért, de hogy ennyit kelljen kínlódni hogy egy fontot kijavítsak, vagy hogy ne legyen kisbetűvel minden.
-
trialboj
őstag
Köszi, meg is lett. Még egy fontos kérdésem lenne, valami be van állítva valahol, ezért a menüben minden kisbetűvel van, hiába írom naggyal a szerkesztőbe. Ezt hol tudnám kiiktatni?
kép a problémáról [link]
A fontot cserélgettem, de annak ellenére is így marad. -
trialboj
őstag
Sziasztok, nagy a baj
grafikus vagyok, de nem webdesigner, sem programozó, sosem használtam ezt a platformot, és most kellene kicsit mókoljak benne valamit, de a legegyszerűbb dolog sem megy.
Ennek az oldalnak a bal oldali menüjét kellene frissítenem, egy új logóval, és kicserélni a dátumot 2020-ra
Ha belépek én ezt látom: [link] Nem akarok megtanulni weboldalt szerkeszteni, csak ezt a két dolgot cserélném ki, tud valaki segíteni?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest