- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
válasz
Schnorkel #9296 üzenetére
Köszi, nálam azóta fejlemény van. Összehasonlítottam a még jó és már rossz idpőoontok adatait, lényegében nem volt semmi változás. Felfrissítettem mindent amit lehetett de nem oldotta meg. A tárhelyszolgáltatónál volt valami, vagyis hát átrakták egy új szerverre, azóta megszűntek ezek a hibák. Viszont nézegettem a logokat, ma egy IP-ről (93.123.109.225) már támadták, vagyishát próbáltak mindent csinálni az oldallal.
Több percig csomó lekérés 1-2 másodpercen belül, gyakran ugyanabban a másodpercben.
Véletlenszerű, régi user-agentek: Wii, Android 2.0, Konqueror, SeaMonkey, stb. hamisított böngészőazonosítók.
Szisztematikus lekérések pluginok JS fájljaira, célzott feltérképezés, hogy sérülékeny-e valamelyik plugin.Ki is tiltottam az AIO firewallban. De elég gáz, mostanában nagyon megszaporodtak az ilyen és ehhez hasonló botok. Az AI megkönnyebbíti.
Több weboldalon is amit csinálok állandóan próbálkoznak feltörni, azokat Wordfence védi.
net84:
A weboldalról van mentés? A tárhelyszolgáltatóknál is szokott víruskereső lenni, meg ha letöltöltöd az egészet, lehet a vírusírtód és ki tudja belőle szedni, bár valószínű vissza fog jönni, ha valami elavult plugin van rajta. Régi PHP is megkönnyíti a dolgukat. Érdemes megnézni a tárhelyszolgáltatásban a logokat, van-e hiba, esetlega az access logokat is, meg wp configba betenni a wp debugot fájlba ideiglenesen:define('WP_DEBUG', true);
define('WP_DEBUG_LOG', true);
define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);Ide logol: weboldalad/wp-content/debug.log
Olyat is láttam már, hogy az adatbázisba plusz user került. Ott is érdemes szétnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciókamerák
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Call of Duty: Warzone
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest