- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kevesbence
csendes tag
Ez megvan, és láttam, csak igazából nem ezt keresem.
nekem most plugin nélkül is így működik. A Digital Ocean leírása alapján beállítottam, hogy új feltöltésnél generálja le automatikusan a webp tartalmakat. Leírás erről: https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-create-and-serve-webp-images-to-speed-up-your-website
A plugin is ezt teszi, és nekem is rewrite szabály van ráírva, hogy a jpg kiterjesztéseket cserélje le webp-re. A plugin pont ezt csinálja.De ez 7-8 év után marhára nem költséghatékony, hogy tároljam külön a webp és jpg állományokat is. A Safari korábban gondot jelentett, mert nem támogatta a webp képeket, de már évek óta ott is működik. Most szeretném meghúzni azt, hogy csak webp legyen, de ehhez a megjelent tartalmakban le kéne cserélném a képeket (borítókép, beszúrt képek, stb). Erre keresek olyan megoldást, ami nemcsak legyártja nekem, de az adatbázisban cseréli az új kiterjesztésre a képeket is.
Nagyon durva megoldás lenne, ha a MySQL dump fájlban a jpg és png kiterjesztéseket egyszerűen webp-re cserélném? Szerintetek ez működne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest