- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, ez is sajnos elég elterjedt probléma, hogy az ügyfél választ eszközt és túlspecifikált igényeket fogalmaz meg ahelyett, hogy általános célkitűzéseket adna egy fejlesztőnek, aki ez után tudna kínálni A/B vagy Aa/Ab megoldást, és abból lehetne választani olyat amivel lehet költséghatékonyan dolgozni később. Ez a fajta felfogás lassan alakul ki, hogy a tapasztalatot fizetik meg nem pedig a "végterméket" vagy "komponens csomagot". Szerintem a WP rendszermodell erősen épít arra, hogy a hozzáadott értéket főként nem maguk a komponensek, hanem a teljes setup jelenti, annak szakszerű összeillesztése, és minőségi értékei. Ezzel nem szándékoztam lehúzni az egyedi komponens fejlesztést, főleg mert én is ezt vállalom
Visszatérve az előző gondolathoz, nem az a probléma, hogy belenyúlnak e vagy sem, csak a zizi elvárások, hogy milyen szintű tapasztalattal, milyen mélyre, mikor-hol-ki nyúljon bele
.
Csak példa, nem kritika: Ha valaki küzd egy PHP ciklussal, akkor talán még pár hónapra van attól, hogy fenntarthatóan bele szerkesszen egy sablonba vagy pluginbe. Onnantól magának kell karban tartania, így szintén bővebb tapasztalatot igényel, esetleg van járulékos probléma mert olyan megosztott részt módosít amit az oldal 17 helyen használ, de csak 1 helyen jelent pozitív javítást.
-
CharlieDrop
veterán
idéznék:
"Nem azzal van baj, hogy belenyúlsz, sokkal nagyobb baj, mikor gondolkodás nélkül, izomból akarod megoldani."
Ez azt is jelenti, hogy néha bele kell nyúlni.
Mondjuk a hirlevélfeliratkozásnak pont nincs köze a sablonhoz, de értem
(persze volt olyan izomkódoló, aki beletolta a sablonba a hirlevélfeliratkozást, baromira nem örültem neki, hogy miért és persze olyan összefüggések voltak, benne, ami kihatott mindenre is....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Linux kezdőknek
- Medence topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged