Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, ez is sajnos elég elterjedt probléma, hogy az ügyfél választ eszközt és túlspecifikált igényeket fogalmaz meg ahelyett, hogy általános célkitűzéseket adna egy fejlesztőnek, aki ez után tudna kínálni A/B vagy Aa/Ab megoldást, és abból lehetne választani olyat amivel lehet költséghatékonyan dolgozni később. Ez a fajta felfogás lassan alakul ki, hogy a tapasztalatot fizetik meg nem pedig a "végterméket" vagy "komponens csomagot". Szerintem a WP rendszermodell erősen épít arra, hogy a hozzáadott értéket főként nem maguk a komponensek, hanem a teljes setup jelenti, annak szakszerű összeillesztése, és minőségi értékei. Ezzel nem szándékoztam lehúzni az egyedi komponens fejlesztést, főleg mert én is ezt vállalom
Visszatérve az előző gondolathoz, nem az a probléma, hogy belenyúlnak e vagy sem, csak a zizi elvárások, hogy milyen szintű tapasztalattal, milyen mélyre, mikor-hol-ki nyúljon bele
.Csak példa, nem kritika: Ha valaki küzd egy PHP ciklussal, akkor talán még pár hónapra van attól, hogy fenntarthatóan bele szerkesszen egy sablonba vagy pluginbe. Onnantól magának kell karban tartania, így szintén bővebb tapasztalatot igényel, esetleg van járulékos probléma mert olyan megosztott részt módosít amit az oldal 17 helyen használ, de csak 1 helyen jelent pozitív javítást.
-
CharlieDrop
veterán
idéznék:
"Nem azzal van baj, hogy belenyúlsz, sokkal nagyobb baj, mikor gondolkodás nélkül, izomból akarod megoldani."
Ez azt is jelenti, hogy néha bele kell nyúlni.
Mondjuk a hirlevélfeliratkozásnak pont nincs köze a sablonhoz, de értem
(persze volt olyan izomkódoló, aki beletolta a sablonba a hirlevélfeliratkozást, baromira nem örültem neki, hogy miért és persze olyan összefüggések voltak, benne, ami kihatott mindenre is....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Légből kapott hírünk van képekkel
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.
(persze volt olyan izomkódoló, aki beletolta a sablonba a hirlevélfeliratkozást, baromira nem örültem neki, hogy miért és persze olyan összefüggések voltak, benne, ami kihatott mindenre is....)