Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
na újabb Word kérdés következik:
van pár .doc a vinyómon, régen meg tudtam nyitni őket simán, de most a 15-ből egyiket sem tudom, mert azt írja ki, hogy ''A dokumentum neve vagy elérési útja hibás...'' és hogy próbáljam a Fájl-->Megnyitással, vagy nézzem meg, hogy van-e jogom megnyitni a fájlt.
Persze ez a 2 tanács eleve semmit sem ér, remélem valaki tud segíteni!
Egyébként Wordpad sem nyitja, jegyzettömbbel megy, de az is ugye úgy, hogy telerajka mindenféle karakterrel, szóval az sem megoldás
....még annyit, hogy Office XP-m van, de egy Office '97-es gépen is próbáltam már, ott is sikertelenül.
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
Van egy bugféleség Wordben, Wordpadban, legalábbis én ezt tapasztaltam, nem csak a saját gépemen:
Ha valamit kimásolok vágólapra, és beillesztem pl. Wordbe, akkor mindig bekerül a szöveg elé ez: áíóíóíőá
Mondjuk nem nagy szám, mindig csak ki kell szedni onnan, de egy idő után elég idegesítő.
Nálatok is ugyanez van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Ubuntu Linux
- Google Chrome
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest