Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
na újabb Word kérdés következik:
van pár .doc a vinyómon, régen meg tudtam nyitni őket simán, de most a 15-ből egyiket sem tudom, mert azt írja ki, hogy ''A dokumentum neve vagy elérési útja hibás...'' és hogy próbáljam a Fájl-->Megnyitással, vagy nézzem meg, hogy van-e jogom megnyitni a fájlt.
Persze ez a 2 tanács eleve semmit sem ér, remélem valaki tud segíteni!
Egyébként Wordpad sem nyitja, jegyzettömbbel megy, de az is ugye úgy, hogy telerajka mindenféle karakterrel, szóval az sem megoldás
....még annyit, hogy Office XP-m van, de egy Office '97-es gépen is próbáltam már, ott is sikertelenül.
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
Van egy bugféleség Wordben, Wordpadban, legalábbis én ezt tapasztaltam, nem csak a saját gépemen:
Ha valamit kimásolok vágólapra, és beillesztem pl. Wordbe, akkor mindig bekerül a szöveg elé ez: áíóíóíőá
Mondjuk nem nagy szám, mindig csak ki kell szedni onnan, de egy idő után elég idegesítő.
Nálatok is ugyanez van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Spórolós topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest