Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Ha jól értelmezem a kérdésed, akkor nem válaszolok mellé

Szóval a proci egy A64 3200+, ami kupaktalanítva lett by westlake
Erre ment rá a Coolink BAT procihűtő, ami egy nagyon ütős hőcsöves hűtő. 12 centis venti való rá, de én leszedtem, mert full terhelésnél sem ment fel a proci hőmérséklete 45 fok fölé, amihez biztosan hozzájárul az is, hogy a gép hátuljában van egy 8 centis venti 5 volton és a ház szellőzése kellően meg van oldva sok másik ventivel is, de ott vannak a képek
volt, hgoy nem indult el és 3 óra digizés után vettem észre, hgoy áll és akkor is 45 fok volt a proci
, szal nem sok köze van hozzá
A kupaktalanításnál a fém tok van leszedve, igen és nem raktam fel helyette semmit, mert minek
Akkor nem lenne értelme. Ha a hűtés miatt kérdezed, nem kell hozzá keret, szóval a kupak 3 mm vastagsága nem hiányzik. Vagyis hiányzott, de a procihűtő távtartó csavarjából leköszörültem szóval nincs probléma a távolsággal. Remélem elég érthetőre sikerült a válasz, ha nem, akkor mond, hogy mi nem világos, hátha sikerül értelmesebben elmagyaráznom
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- DJI topic
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Windows 10
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Erre ment rá a Coolink BAT procihűtő, ami egy nagyon ütős hőcsöves hűtő. 12 centis venti való rá, de én leszedtem, mert full terhelésnél sem ment fel a proci hőmérséklete 45 fok fölé, amihez biztosan hozzájárul az is, hogy a gép hátuljában van egy 8 centis venti 5 volton és a ház szellőzése kellően meg van oldva sok másik ventivel is, de ott vannak a képek
, szal nem sok köze van hozzá
Akkor nem lenne értelme. Ha a hűtés miatt kérdezed, nem kell hozzá keret, szóval a kupak 3 mm vastagsága nem hiányzik. Vagyis hiányzott, de a procihűtő távtartó csavarjából leköszörültem szóval nincs probléma a távolsággal. Remélem elég érthetőre sikerült a válasz, ha nem, akkor mond, hogy mi nem világos, hátha sikerül értelmesebben elmagyaráznom